Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM KAPALIYKEN UZAKTAN BİRİSİ PC ME GİREBİLİRMİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAŞLIKTANDA ANLAMIŞINIZDIR.BİLGİSAYARIM KAPALIYKEN UZAKTAN BAŞKA BİRİSİ PC'ME GİREBİLİRMİ?YOKSA PC'MİN VE İNTERNETİN AÇIKMI OLMASI LAZIM.bilgisi olan varsa esirgemesin??

• ilginç bir soru, giremezler, girmeleri için senin pcni ve internetini açman lazım
  • BENCEDE BİRAZ İLGİNÇ OLDU AMA KARDEŞ YENİ OLDUGUM İÇİN BİRAZ ÇEKİNİYORUM BU KONULARDA.
  • Pc sadece fişleri tamamen çekildiği zaman güvendedir
  • HIMM İLGİNÇ BİR CEVAP..
  • pc ne değilde modemine girebilirler sanırım...
  • İmkansız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NASIL İMKANSIZ??
  • Bilgisayar kapalı iken içine girebilecek tek adam siz evde yokken eve girebilen hırsız olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Bilgisayar kapalı iken içine girebilecek tek adam siz evde yokken eve girebilen hırsız olabilir.

• ölüm hariç imkansız hiç birşey yok...
  • walla siz casus filmi seyretmediniz anlasilan
    internette dolasan mailleri de okumamissiniz..

Bir bilgisayardan sadece bir kere internete girmis olmaniz yetiyormus..
    Ondan sonrasini onlar hallediyor
  • hocam %100 güvenlik sağlamak için bilgisayarın kapalı olması gerekiyor zaten
    kapalı bilgisayar en güvenli bilgisayardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcan1453

ölüm hariç imkansız hiç birşey yok...

Fişide çekin imkansız mı değil mi görün.
  • Bilgisayar kapalıyken uzaktan açılabilir. Belirli şartlar sağlandığı taktirde teknik olarak mümkün. Birçok anakartta WOL (ağ üzerinden uyandır) adlı bir teknoloji desteği var. Yani ağ üzerinden bir sinyal göndererek bilgisayarın açılmasını sağlayabilirsiniz. Böylesine ekstrem bir saldırı örneği yaşamak istemiyorsanız evde tek bilgisayarda (100 tane olsa bile) hiç işinize yaramayacak bu özelliği BIOS'tan devre dışı bırakırsınız olur biter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Bilgisayar kapalıyken uzaktan açılabilir. Belirli şartlar sağlandığı taktirde teknik olarak mümkün. Birçok anakartta WOL (ağ üzerinden uyandır) adlı bir teknoloji desteği var. Yani ağ üzerinden bir sinyal göndererek bilgisayarın açılmasını sağlayabilirsiniz. Böylesine ekstrem bir saldırı örneği yaşamak istemiyorsanız evde tek bilgisayarda (100 tane olsa bile) hiç işinize yaramayacak bu özelliği BIOS'tan devre dışı bırakırsınız olur biter.

wake-on-lan özelliği yok ise açılmaz kardeş.zor o işler biraz.ayrıcana net üzerinden çok daha zor.senin dediğin LANda olur o da belkiii
  • ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • la çıldıtmayın adamı benim taka bırak düğmesi ile açmayı tekmelemeden açılmıyo uzaktan nası açacak
  • ben pc yi kapattıktan sonra fişinide çekerim
    çünkü işi profosyenel hackerlık olan tanıdıklaırm var ve mümkün olduğunu söylüyolar

sen nettenyken pc ye giriyolar, gerekeni pc ne bırakıyolar, sen eğer modemin de fişini felan çekmediysen.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuMaNYaKeDi -- 31 Mart 2007; 1:52:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuMaNYaKeDi

ben pc yi kapattıktan sonra fişinide çekerim
    çünkü işi profosyenel hackerlık olan tanıdıklaırm var ve mümkün olduğunu söylüyolar

sen nettenyken pc ye giriyolar, gerekeni pc ne bırakıyolar, sen eğer modemin de fişini felan çekmediysen.............

profesyonel hackerlığı kim kaybetmişte onlar bulmuşmuş:) yalana bak:) adi lamerlar nolcak:)
    millet artık karizma yapmak için ben profesyonel hackerım diyo galiba kızlar yerde biz zor be hocam :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.