Şimdi Ara

[Kapalı Kutu] Powercolor RX 580 Red Dragon 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [Kapalı Kutu] Powercolor RX 580 Red Dragon 8GB

Dostlar merhaba, ürün amazon ispanya'dan alındı, güncel garanti prosedürü nasıl işliyor bilgim yok ancak dün teslim aldım.

Ürün fotoda görüldüğü üzere güvenlik bantı kapalı şekilde teslim edilecek. Kontrol amaçlı açıldı ama sıfır gibi saçma bir durum söz konusu değil.

1-2 sene kullanılmış kartlara 4000 küsür lira istenen yerde kapalı kutu için fiyat makul.

Ankara içi elden teslim edebilirim. Bu haftasonuna özel olarak Antalya'dan da elden teslim imkanı mevcut.

Şehir dışından almak isteyen arkadaşlar profilimi inceleyebilir, güvenirse önce havale sonra kargo şeklinde satışı gerçekleştirebilirim. Herkese iyi günler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar hocam 8000 TL den Ryzen 3600 , 16 GB Ram , RTX 2060 'lı hazır sistem satıldı. Fiyatlar hızlar düşünüyor. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0ze F kullanıcısına yanıt
    Hocam pazarlıksız uygun fiyat yazıyorum hala pazarlık teklif ediliyor. O sebeple fiyatı böyle girdim, almak isteyene zaten yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Bence miningciler için pazarlık da varsa çok güzel bir ürün hocam ayda 550 lira kazıyor ortalama elektrik ile, birde sıfır hemde. Hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.