Şimdi Ara

Kapalı numaraya yönlendirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sürekli insanların aramasından sıkıldım. O yüzden numaramı kapalı bir numaraya yönlendirmek istiyorum. Aradıklarında şuan ulaşılamıyor desin ama telefonum açık kalsın. Arayanı Bil özelliği ile de arayanları görebilirim.

Ama böyle bir numara bulamadım işte onu nasıl halledebilirim ?

• Her Durum İçin ArayanıBil: Her Durum için ArayanıBil servisini, telefonunuz açık olduğu halde rahatsız edilmek istemediğiniz durumlar için kullanmalısınız. Her Durum için ArayanıBil servisiniz aktifken, telefonunuz açık olsa dahi çağrı almazsınız, sizi arayanlar "ulaşılamıyor" anonsunu dinlerler. O sırada size gelen çağrılar ArayanıBil sistemine yönlenir ve ArayanıBil servisinden o anda sizi kimin aradığı telefonunuza kısa mesaj olarak gelir.

ArayanıBil servisini her durum için aktifleştirmek için "ACIK" yazıp 5555'e gönderdikten sonra aşağıdaki tuşlamayı yapabilirsiniz: **21*05559477070# Gönder
    bireysel.turktelekom.com.tr
    ArayanıBil > Servisler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/servisler/sayfalar/operator-servisleri/arayani-bil.aspx

• *35*0000# Yap
    Açmak için de
    #35*0000#

Smsleri bile kapatıyor ayrıca arayan kişilere bu numara çağrı kabul etmemektedir diye sesli uyarı yapıyor.
  • Maşallah, herkes bilgisini konuşturmuş, elinize sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.