Şimdi Ara

Kapan Susam Kapan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssj2vegeta

quote:

Orijinalden alıntı: JicxMan

Teşekkür ederim Furkan abi beni tanıyosun demi :D

mew_three

Tamam

• Arkadaşlar

14. Mission [Unknown - 6 symbols]: A) Speak to Kurata @1.City/Van. B) Talk to Kurata @2. NW-Forest/North.

Bu görevde kuzeybatıdaki ormana gidiyom ama kimle konuşcam bilmiyom yardım ederseniz sevinirim
  • arkadaşlar ellirinize saglık da ayakkabı görevinde kimi kescez ?
  • Yılmaz seni kendi haline bırakıyorum
  • Tamam.
  • quote:

Arkadaşlar

14. Mission [Unknown - 6 symbols]: A) Speak to Kurata @1.City/Van. B) Talk to Kurata @2. NW-Forest/North.

Bu görevde kuzeybatıdaki ormana gidiyom ama kimle konuşcam bilmiyom yardım ederseniz sevinirim

Kurata ile konuşcan.
     Kapan Susam Kapan

• ceket görevi uzun arkielr çünkü 5 tane dats item ibulacaksınız 5 tanesinide görevler veriyor görevleri yapmadan bitirmeniz imkansız 4 tane bulun ilk başlangıçtaki adama gidin ve oda bi tane vercek tabi onun bi görevini yaptıysanız ondan sonra 5750 eks vercek görev bittimi + 1 m vercek bide ceket vercek 2 lvl atlatır size 5750 eks fln galiba öle hatırlıyom görevleri yapın kolay 29 lvle gtriri siziben 30 lvl oldum bile 3 günde sadece görevlerden verilen eksle yani gerisini düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Arkadaşlar

Kurata ile konuşcan.
     Kapan Susam Kapan

halletmiştim ama yinede sağol

• Görevlerin sıralı olması iyi olmuş.
  • Daha devamı gelcek...... Bölüm2 Kurata şuan görevleri yapıyorum SS çekiyorum arkadaş çevirdi kaçtı
  • Güncel!
  • kırmızı ayakkabı görevi sarı gömlekli çocuktan alınıyo beyler.Sanırım o çocuğun tüm görevlerini yapınca çıkıyo.Bende var o görev.Ama tam olarak ne yapılacağını kestirebilmiş değilim.Bu sırada bütün görevlerin çevirisini tamamladım.Sadece MertCan'ın SS leri hazırlaması gerekiyo!!!
  • Orti MerTCaN Değil MuraTCaN msni sildim 8.5 yüklücem o yüzden burdan yazdım
  • trenden başka yere gçtigimiz yerdeki görevleri yaparsan sevinirim 30 lvliklerin oldugu yerler inş anlamıssındır
  • sonuçta ikiside CAN
  • Hüseyin walla Test Serverlerde görev yapcam o yüzden biraz çok beklicen

Bide benim orti çok tembel
  • Arkadaşlar Dats Görevleri Bitti Akşama doğru eklerim şimdi Araştırmalar yani kemi verdiği görevleri yapcam...Orti hemen çevirdi(TakaishiTakeru)
  • kahretsin ben
  • Güncel Bölüm 3 Eklendi

Dipnot:Bölüm 4

Görevlerin bu bölümünde pek bilgi olmadığı için -belki- daha sonra eklenecektir…
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.