14. Mission [Unknown - 6 symbols]: A) Speak to Kurata @1.City/Van. B) Talk to Kurata @2. NW-Forest/North.
Bu görevde kuzeybatıdaki ormana gidiyom ama kimle konuşcam bilmiyom yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar ellirinize saglık da ayakkabı görevinde kimi kescez ?
Yılmaz seni kendi haline bırakıyorum
Tamam.
quote:
Orijinalden alıntı: JicxMan
Arkadaşlar
14. Mission [Unknown - 6 symbols]: A) Speak to Kurata @1.City/Van. B) Talk to Kurata @2. NW-Forest/North.
Bu görevde kuzeybatıdaki ormana gidiyom ama kimle konuşcam bilmiyom yardım ederseniz sevinirim
Kurata ile konuşcan.
ceket görevi uzun arkielr çünkü 5 tane dats item ibulacaksınız 5 tanesinide görevler veriyor görevleri yapmadan bitirmeniz imkansız 4 tane bulun ilk başlangıçtaki adama gidin ve oda bi tane vercek tabi onun bi görevini yaptıysanız ondan sonra 5750 eks vercek görev bittimi + 1 m vercek bide ceket vercek 2 lvl atlatır size 5750 eks fln galiba öle hatırlıyom görevleri yapın kolay 29 lvle gtriri siziben 30 lvl oldum bile 3 günde sadece görevlerden verilen eksle yani gerisini düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: -FeYYaZ-
quote:
Orijinalden alıntı: JicxMan
Arkadaşlar
Kurata ile konuşcan.
halletmiştim ama yinede sağol
Görevlerin sıralı olması iyi olmuş.
Daha devamı gelcek...... Bölüm2 Kurata şuan görevleri yapıyorum SS çekiyorum arkadaş çevirdi kaçtı
Güncel!
kırmızı ayakkabı görevi sarı gömlekli çocuktan alınıyo beyler.Sanırım o çocuğun tüm görevlerini yapınca çıkıyo.Bende var o görev.Ama tam olarak ne yapılacağını kestirebilmiş değilim.Bu sırada bütün görevlerin çevirisini tamamladım.Sadece MertCan'ın SS leri hazırlaması gerekiyo!!!
Orti MerTCaN Değil MuraTCaN msni sildim 8.5 yüklücem o yüzden burdan yazdım
trenden başka yere gçtigimiz yerdeki görevleri yaparsan sevinirim 30 lvliklerin oldugu yerler inş anlamıssındır
sonuçta ikiside CAN
Hüseyin walla Test Serverlerde görev yapcam o yüzden biraz çok beklicen
Bide benim orti çok tembel
Arkadaşlar Dats Görevleri Bitti Akşama doğru eklerim şimdi Araştırmalar yani kemi verdiği görevleri yapcam...Orti hemen çevirdi(TakaishiTakeru)
kahretsin ben
Güncel Bölüm 3 Eklendi
Dipnot:Bölüm 4
Görevlerin bu bölümünde pek bilgi olmadığı için -belki- daha sonra eklenecektir…