Şimdi Ara

Kapan Susam Kapan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Up
  • DATS Görevinde son birtane D Harfli Kaldi onu hangi Digi den düşürcem bi bulamadım.
  • onu git sn bi o ilk başlangıçtaki adama blki o verir bnde öle oldu kesin bişey demeyim ama bnde öle oldu dene istersen
  • Dujo sen ve sevenlerinle bu konuyu paylaşİlgi oldukça hepsini ekliceğim.Şuan tamamlanmamış 5-6 tane görew var (masters tarafından)onlar tamamlandıktan sonra ekliceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dujo

DATS Görevinde son birtane D Harfli Kaldi onu hangi Digi den düşürcem bi bulamadım.

Tamers'daki takato'nun sınıf oğretmeni var hastahanenin önünde.Onun zaten 2 görevi var onları yap sonra onla konuş Samson ile konuş 5. alırsın
  • Yok Görevleri Aldımda Ne kesicem onu bilmiyorum
  • Teşekkürler Kardeşim Emeğine Sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dujo

Yok Görevleri Aldımda Ne kesicem onu bilmiyorum

ilkinde bearmon ikincisinde gatsumon kescen knkaa
  • Tsunamon öldürme görevinin başlığını çevirdim bu çıktı:

Kaltak Tsunamon
  • Feyyaz bu görevlerde yazan korece yazıları ben google çeviriciden çevirmek istiyom ama nasıl kopyalıcam bi yapamadım anlatırsan sevinirim.

Bide arkadaşlar birisi bu ceket, eldiven, pantolon vs... görevlerinde ne yapmamız gerektiğini yazarsa çok memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

Feyyaz bu görevlerde yazan korece yazıları ben google çeviriciden çevirmek istiyom ama nasıl kopyalıcam bi yapamadım anlatırsan sevinirim.

Bide arkadaşlar birisi bu ceket, eldiven, pantolon vs... görevlerinde ne yapmamız gerektiğini yazarsa çok memnun kalırım

Ben zaten TR Yama çıkarıcam.Zahmet etmene gerek yok.Yaklaşık 15 görev çevirdim.

• Konu kapandı ve ben çeviriyorum...Türkçe yamada çıkınca güzel olcak hem SS hem tr yama
  • ewt güzel olacak jicxman
  • JicxMan değil Mew_Three
  • jicxman sn yoksa mew_Threemisin
  • arkadaşlarrr 32 lwlim fakat chip i yanlışlıkla 1 lwl deyken atmıştımm başk görevi yoq muu??
  • sanırım yumurtalardan cıkıo gorew yok
  • ohooo bn burdaki üye sayısı kadar yumurta actirmisimdir şimdiye kdr da 1 tanesinden bile çıkmadı
  • arkadaşlar oyun 2 gündür kapalı nedeni ne sizce ?(( open beta geldiğinden olabilir mi))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.