DATS Görevinde son birtane D Harfli Kaldi onu hangi Digi den düşürcem bi bulamadım.
onu git sn bi o ilk başlangıçtaki adama blki o verir bnde öle oldu kesin bişey demeyim ama bnde öle oldu dene istersen
Dujo sen ve sevenlerinle bu konuyu paylaşİlgi oldukça hepsini ekliceğim.Şuan tamamlanmamış 5-6 tane görew var (masters tarafından)onlar tamamlandıktan sonra ekliceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Dujo
DATS Görevinde son birtane D Harfli Kaldi onu hangi Digi den düşürcem bi bulamadım.
Tamers'daki takato'nun sınıf oğretmeni var hastahanenin önünde.Onun zaten 2 görevi var onları yap sonra onla konuş Samson ile konuş 5. alırsın
Yok Görevleri Aldımda Ne kesicem onu bilmiyorum
Teşekkürler Kardeşim Emeğine Sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: Dujo
Yok Görevleri Aldımda Ne kesicem onu bilmiyorum
ilkinde bearmon ikincisinde gatsumon kescen knkaa
Tsunamon öldürme görevinin başlığını çevirdim bu çıktı:
Kaltak Tsunamon
Feyyaz bu görevlerde yazan korece yazıları ben google çeviriciden çevirmek istiyom ama nasıl kopyalıcam bi yapamadım anlatırsan sevinirim.
Bide arkadaşlar birisi bu ceket, eldiven, pantolon vs... görevlerinde ne yapmamız gerektiğini yazarsa çok memnun kalırım
quote:
Orijinalden alıntı: lıılDevilDevlııl
Feyyaz bu görevlerde yazan korece yazıları ben google çeviriciden çevirmek istiyom ama nasıl kopyalıcam bi yapamadım anlatırsan sevinirim.
Bide arkadaşlar birisi bu ceket, eldiven, pantolon vs... görevlerinde ne yapmamız gerektiğini yazarsa çok memnun kalırım
Ben zaten TR Yama çıkarıcam.Zahmet etmene gerek yok.Yaklaşık 15 görev çevirdim.
Konu kapandı ve ben çeviriyorum...Türkçe yamada çıkınca güzel olcak hem SS hem tr yama
ewt güzel olacak jicxman
JicxMan değil Mew_Three
jicxman sn yoksa mew_Threemisin
arkadaşlarrr 32 lwlim fakat chip i yanlışlıkla 1 lwl deyken atmıştımm başk görevi yoq muu??
sanırım yumurtalardan cıkıo gorew yok
ohooo bn burdaki üye sayısı kadar yumurta actirmisimdir şimdiye kdr da 1 tanesinden bile çıkmadı
arkadaşlar oyun 2 gündür kapalı nedeni ne sizce ?(( open beta geldiğinden olabilir mi))