Şimdi Ara

KAPANAN FACE HESABINDAKİ RESİMLERİ ALMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tahminen 1 yıl önce facebook hesabım kapandı.Hesaptaki resimlerimi geri alabilir miyim?.Alabilirsem nasıl alacağım yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

• kapanan hesabı yeniden açtırmaktan başka seçeneğin yok sanırım, buda imkansız değil, ben kapanan hesabımı 39 gün sonra açtırdım, google da "facebook kapanan hesabı açma" gibi şeyler yaz ve arat, facebook'un mail adresleri var, oralara mail at hesabını açtırmayı dene, o resimleri başka türlü alma şansın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinbjk

kapanan hesabı yeniden açtırmaktan başka seçeneğin yok sanırım, buda imkansız değil, ben kapanan hesabımı 39 gün sonra açtırdım, google da "facebook kapanan hesabı açma" gibi şeyler yaz ve arat, facebook'un mail adresleri var, oralara mail at hesabını açtırmayı dene, o resimleri başka türlü alma şansın yok.

artık kapanan hesaplar açılmıyor
  • Gecen sene kardesımın kapanan hesabını ertesı gun actırabılmıstım. Su anda nasıl bır surecten gecıyor bılemıyorum.
  • resimlerimi almak benim hakkım değilmi ama
  • Face adresimin mailini unuttum
  • fake hesap yada şikayet üzerine kapanmadıysa açılabilir nede olsa face kapanan hesaplardaki verileri silmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse
    fake hesap yada şikayet üzerine kapanmadıysa açılabilir nede olsa face kapanan hesaplardaki verileri silmiyor

evet verileri silmiyor ama hesabın tekrar açılması ve resimlerin alınması mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse
    fake hesap yada şikayet üzerine kapanmadıysa açılabilir nede olsa face kapanan hesaplardaki verileri silmiyor

evet verileri silmiyor ama hesabın tekrar açılması ve resimlerin alınması mümkün değil

O zaman ne anladım verilerimin silinmemesinden
  • hesabımı sil linki var ancak o şekilde veriler siliniyor ahada linki tıklayım gönder demeyin sakın yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.