Şimdi Ara

Kapanan Hattın Açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım böyle bişey mümkün olabilir mi kontörsüzlükten vs kapanan hatlarım var ama buhattım da sapık doldu yani açtırabilirsem süper olur cidden.

• Benim merak ettiğim asıl konu, kapanan hatta eğer diyelim 7 ay kontör yükleyemedik ve hattada 50 kontör varsa ne olacak, onlardamı yanacak,

Hattı tekrar açtırma imkanı varsa o 50 kontör geri gelecek mi?
  • hattı açtırma gibi bi imkanın var. eskiden kontör var ise için onlar kay boldu gitti ama numaran eski numaran olarak açıla bilir. bu söylediğim avea da.
  • hmm benim türksel ya acaba açarlar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Javalava

hmm benim türksel ya acaba açarlar mı

Turkcell'de; 6 ay kontör yüklenmemesi nedeniyle kapanan hatları çıkartmak maalesef mümkün değil.
  • benimde kapandı ama kontor yukleyince acılır heralde bi kez daha böle kapandı gittim kontor aldım sona acıldı
  • hmm tüh ya peki arkadaşlar acaba 535 li 0 hat arasam bulaiblir miyim 36 37 bile olur ama dierleri çokbüyük oluyor da
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzdedzA

quote:

Turkcell'de; 6 ay kontör yüklenmemesi nedeniyle kapanan hatları çıkartmak maalesef mümkün değil.

mümkün olmadığına emibmisin? hattı kapandıktan 3 yıl sonra bile geri alanları biliyorum hattınız bir başkasına satılmasın yeterki
  • o hat yanar....geri alınamıo bnm başıma geldi gittim danıştım açılmaz yeni hat alcaksınız dediler 8 yıllık hattım uçtu gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

quote:

Orjinalden alıntı: AzdedzA

quote:

mümkün olmadığına emibmisin? hattı kapandıktan 3 yıl sonra bile geri alanları biliyorum hattınız bir başkasına satılmasın yeterki

Hattın kapandıktan sonra tekrar satılmamak şartı ile seneler sonra çıkartılma işlemi sadece Faturalı Hatlar için geçerlidir. Kontörlü hatlarda 6 ay kontör yüklenmemesi halinde hat kapanır ve geri alınması mümkün değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.