Arkadaşlarım böyle bişey mümkün olabilir mi kontörsüzlükten vs kapanan hatlarım var ama buhattım da sapık doldu yani açtırabilirsem süper olur cidden.
Benim merak ettiğim asıl konu, kapanan hatta eğer diyelim 7 ay kontör yükleyemedik ve hattada 50 kontör varsa ne olacak, onlardamı yanacak,
Hattı tekrar açtırma imkanı varsa o 50 kontör geri gelecek mi?
hattı açtırma gibi bi imkanın var. eskiden kontör var ise için onlar kay boldu gitti ama numaran eski numaran olarak açıla bilir. bu söylediğim avea da.
hmm benim türksel ya acaba açarlar mı
quote:
Orjinalden alıntı: Javalava
Turkcell'de; 6 ay kontör yüklenmemesi nedeniyle kapanan hatları çıkartmak maalesef mümkün değil.
benimde kapandı ama kontor yukleyince acılır heralde bi kez daha böle kapandı gittim kontor aldım sona acıldı
hmm tüh ya peki arkadaşlar acaba 535 li 0 hat arasam bulaiblir miyim 36 37 bile olur ama dierleri çokbüyük oluyor da
quote:
Orjinalden alıntı: AzdedzA
quote:
Turkcell'de; 6 ay kontör yüklenmemesi nedeniyle kapanan hatları çıkartmak maalesef mümkün değil.
mümkün olmadığına emibmisin? hattı kapandıktan 3 yıl sonra bile geri alanları biliyorum hattınız bir başkasına satılmasın yeterki
o hat yanar....geri alınamıo bnm başıma geldi gittim danıştım açılmaz yeni hat alcaksınız dediler 8 yıllık hattım uçtu gitti
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
quote:
Orjinalden alıntı: AzdedzA
quote:
mümkün olmadığına emibmisin? hattı kapandıktan 3 yıl sonra bile geri alanları biliyorum hattınız bir başkasına satılmasın yeterki
Hattın kapandıktan sonra tekrar satılmamak şartı ile seneler sonra çıkartılma işlemi sadece Faturalı Hatlar için geçerlidir. Kontörlü hatlarda 6 ay kontör yüklenmemesi halinde hat kapanır ve geri alınması mümkün değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme