Şimdi Ara

kapanan tel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pda_tech -- 14 Eylül 2006; 1:13:11 >

• Slm benim kapanan bi jamin im var ama satmayı düşünmüyorum. Benim sana tavsiyem kapanmış bir jamini mp3 player olarak kullanmaktansa çok daha uygun fiyata bir mp3 player al. Zaten jamin hoporlorleri o kadar da iyi değil onu mükemmel yapan pda ve tel özelliklerinin mükemmel uyumu ve muthiş wi fi özelliği.

Bu arada arkadaşlar kapanan jamini açtırmak için ne yapmak gerektiğini bilen varsa böyle bir tecrübesi olup açtırmış olan varsa bilgilerini burada bizlerlede paylaşırsa sevinirim.
  • msn eklersen benı konusalım bı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pda_tech -- 14 Eylül 2006; 1:13:31 >
  • Dostum izgih@hotmail.com msn adresim ben seni ekledim. Yardimin icin tesekkurler .
  • arkadaşlar bildiğim kadarıyla kapanan telefonlar telsimde açılıyormuş gerekli olan tek şey bi telsim numarası veriyorsunuz bide kayıt ücreti 5 ytl eğer devam ediyorsa türkcell de kayıt işlemi bittikten sonra ben telsime tel kaydı yaptırdım yurtdışı cihazıydı kayıt altına alınmıştı selamlar.
  • Dostum ne zaman yaptırdın bu işlemi dediğin kadar kolay bi şekilde yapılabiliyomu? Birde benim cihazım şu an kapalı turkcell kapattı telsim açabilirmi?
  • imate k-jam var 500 ytl
  • benimkide kitlendi HP 6315
    Bende satabilirim..
  • gel k-jamle deişelim:)
  • gel k-jamle deişelim:)
  • git ipod al
  • Arkadaşlar selam ben 1 ay önce bi i mate jam aldım ilk haftanın sonunda kapandı
    şimdi napcamı bilmiyom faturası falan da yok.
    bi iki telefoncuya gittim adamalar yüzüme bakıyo daha teli bilmeyenler varç
    artık sesimizi duyuralım yeter ya her şey 5 milyon içinmi anlamadım.
    madem çok biliyorlar bu makinaları gümrükten hiç geçirmesinler.

ARKADAŞ MADEM ÇÖZÜM BULAMIYOLAR TEL.İ AÇINCA YASAL DEĞİL DESİNLER VE 50 KONTÜR DÜŞÜRSÜNLER KİMSEDE DERT TASA KALMASIN.........................................

YOKSA HEP BERABER KLONLATMAYA DEVAM EDELİM...................
  • burdaki pdf dosyasını bi indirp okuyun derim
    muhtemelen çoktan burdan bile olabilr bazı arkadaşlar bu birkaç parçayı satın alma girişiminde bulunmuşlardır. arada bir yerde 50 euro geçiyor.

pdf dosyası
    http://files.odeon.cn/JAFWM/Setup_JAFWMRESTORE_10_new1.rar

forum

http://forums.phone-tools.cn/forumdisplay.php?f=170

bizden birileri:)
    http://forums.phone-tools.cn/showthread.php?t=10144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filament -- 2 Ağustos 2006; 10:31:24 >

• bunun ticaretini yapmaya kimse cesaretini edemez..
    para karsılıgı imei degistirmenin cezası 5 yıla akdar hapis aynı zamanda gecen hafta dogubankta imei degistiridiginden suphelenılen butun teknik servislerin pclerini topladılar.. xda developta formu acan cocukla konustum yunusla o basarmıs ama para karsılıgı acmıyormus aldıgı donglede satmıs zaten dongle ın fıyatı 150-200 euro turkıyeden temın etmek ıstersen 50 euroya cınden alırsan +ucak biletin

vede acmadan once cid lock vede simlock yapman lazım vede bu işlemler icinde kredi alman gerekıyor o web sitesine bakarsan kredının tanesı 25 euro oldugunuda hesaplarsan bi teli acmak sana 50 +dongle(150-200euroya) mal olacak ticaretini yaparsanda hapise giriceksin karar sizin
  • eger gumrukteki adam rusvet icin kafasina gore (bana 1000€, benden sonrakine 200€ aynı cihaz) fiyat belirliyorsa, buradaki ithalatci firmanin elemani gibi calisip yokus yapiyorsa, ve ben bu telefonu ticaret icin degil, kendim için alıyorsam, bu bahsettiklerini tınlamam. devlet yine gumruklerdeki beceriksizligini yine vatandasin ustune binerek kapatmaya calisiyor. birileri benim aldigim 1 telefonu degil, ulkeye kacak sokulan 800bin cihazın takibini yapsın, bu cihazları ulkeye kacak getirenleri ve bu kacak cihazlar uzerinden milyon dolarlar kazanip servetine servet katanları cezalandırsın. sonra gelsin benim telefonumu kapasin ve bana ne ceza vermesi gerekiyorsa versin. neyse bu kısım belki forum da siyaset icerikli yazılarla ilgili kriterler nedeni ile düzenlenmeli, daha da uzatmıyayım

yazdıklarına gelince; kısmen dogru, ama ozellikle rakamlar abartı.

dongle ile cid lock i da kırabiliyorsun, sonra istedigin duzenlemeyi yapabiliyorsun..
    bu arada cid lock kırıksa dongle olmadan da bunu yapabilrisin.

quote:

Orjinalden alıntı: pda_tech

bunun ticaretini yapmaya kimse cesaretini edemez..
    para karsılıgı imei degistirmenin cezası 5 yıla akdar hapis aynı zamanda gecen hafta dogubankta imei degistiridiginden suphelenılen butun teknik servislerin pclerini topladılar.. xda developta formu acan cocukla konustum yunusla o basarmıs ama para karsılıgı acmıyormus aldıgı donglede satmıs zaten dongle ın fıyatı 150-200 euro turkıyeden temın etmek ıstersen 50 euroya cınden alırsan +ucak biletin

vede acmadan once cid lock vede simlock yapman lazım vede bu işlemler icinde kredi alman gerekıyor o web sitesine bakarsan kredının tanesı 25 euro oldugunuda hesaplarsan bi teli acmak sana 50 +dongle(150-200euroya) mal olacak ticaretini yaparsanda hapise giriceksin karar sizin

• Yukarıda Qman100 cevabına ilişkin Telsim i aradım öyle bir şey yok diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myonur -- 2 Ağustos 2006; 10:46:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: myonur

Yukarıda Qman100 cevabına ilişkin Telsim i aradım öyle bir şey yok diyorlar.

Bilgi icin tesekkurler myonur. Bende simdi Telsim'i aramayi dusunuyordum tam cunku.
  • ya abı ıyı hepınızın cihazları kapatılmıs falan benımde kapandı ama soyle bı durum var ayıplı mal gıbı sacma sapan bır ısımle tekrar kayıt altına alınıcakmıs ne kadar dogrudur bılemem ancak satıcagınıza dogubankın karsısındakı adama bakın yada kadıkoydekı vişne sokaktakı adama belırlı bı ucret karsılıgı kırabılıyorlar bıldıgım kadarıyla gıdın bakın benımkı malesef kırılmıyor jasjar kullanıyorum cunku satmadan deneyın derım
  • Tel kapatma olayından önce bazı kişiler bu işin ticaretini yaparak para kazanıyorlardı doğrudur.. bu sayede milletde ucuza telefon kullanıp teknolojiyi bir anlamda ucuza kullanıyordu yani millet memnundu halinden ...tel kapama olayı basladıkdan sonra tel fiatları abartıldı tr de yurtdısındaki fiatların nerdeyse 2 katı vede eski modeller satılır oldu vede tel şirketlerinin karı arttı ama 2. durumda halkın bir karı olmadı ben devletin daha cok kdv elde ettiğine inanmıyorum etsede onu halka kullanmak zorunda ki bu trde yalan bi icraat , kimse abartılmış fiatlara ve milletin memnuniyetsizliğine mazeret bulamaz ....
    sonucda kayıt altına alsın kardeşimde ne gumrukdeki kafana göre fiat tespiti benim 640 ytl aldığım mala nasıl 1100 ytl fiat biçer s..k bu memleketin icraatlarını ucakdan iner inmez midesi bulanmaya baslıyor insanların ..
    note booka kameraya mucevhere cantalarla gelen giden dolara elbiseye de yapsınlarya bu imei işini yok olmaz bu daha karlı cunkı ...
    Bu millet koyun oldukca koyanı cok olur boyle
    Artık sesimizi bi şekilde duyurmalıyız ben dava acıcam bu serefsizlere sizde yapın ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.