Şimdi Ara

***GÜNCELLENDİ** Kasaya Cep Telefonu Yaklaştırınca KAPANIYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 yıllık bilgisayar deneyimimde ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Cep telefonunu kasaya yaklaştırınca pc kapanıyor ve kendiliğinden tekrar açılıyor. Yani gücü kesiyor sonra kendiliğinden geri açılıyor. Reset gibi değil.

Ekran kartını, rami, tüm fanları, her şeyi çıkardım sadece işlemci kaldı yine de bu problem oluyor.

Telefonda birini aradığımda kasaya yaklaştırınca küt gidiyor. Kasaya dokunuyorum bile

Anakart pilinden olabilir mi sorun? Ya da güç kaynağından?

Fikirleriniz nedir? Akşam akşam sinirlerim bozuldu.

GÜNCELLEME

İş yerine götürdüm böyle bir sorun olmadı. Sadece evde oluyor. Kasayı evdeki bir çok prizde denedim kapanıyor. Güç kaynağına bağlı olsa bile

Elektrikte ne gibi bir sorun olabilir. Hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 19 Aralık 2012; 21:36:18 >

• Güncel. önerilerinizi bekliyorum
  • enterasan bir durum
  • Telefonu kasaya yaklaştırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Building

Telefonu kasaya yaklaştırma

• İş yerine götürdüm böyle bir sorun olmadı. Sadece evde oluyor. Kasayı evdeki bir çok prizde denedim kapanıyor. Güç kaynağına bağlı olsa bile

Elektrikte ne gibi bir sorun olabilir. Hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum.
  • evdeki prizlerde topraklama varmı? kontrol kalemi ile kasayı metal yerlerinden kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

evdeki prizlerde topraklama varmı? kontrol kalemi ile kasayı metal yerlerinden kontrol edin.

Topraklama oldugunu zannediyorum. Kontrol kalemini kasaya mı dokunduracağım :) ışık yanmaması lazım sanırım. Şimdi yaptım ışık yanmöadı kontrol kalemi bozuk heralde prizde de yanmadı.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

quote:

güldürdün

ben bilgisayarımı temizlemek için söktüm temizledim sonra tekrar taktım çalışmadı ne yaptıysam çalıştıramadım. sonra anakartın bozulduğunu öğrendim sebebi ise anakartı temizlerken elimdeki statik elektrik anakarta zarar vermiş. yani demem o ki anakart en hassas parça bilgisayarda. ama bu kadarını da beklemiyordum

demekki dikkatli olmak lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ebihan

quote:

quote:

güldürdün

ben bilgisayarımı temizlemek için söktüm temizledim sonra tekrar taktım çalışmadı ne yaptıysam çalıştıramadım. sonra anakartın bozulduğunu öğrendim sebebi ise anakartı temizlerken elimdeki statik elektrik anakarta zarar vermiş. yani demem o ki anakart en hassas parça bilgisayarda. ama bu kadarını da beklemiyordum

demekki dikkatli olmak lazım

bilgisayar kadar hassas bir makina yok heralde. en ufak şeyde çok sıkıntı yapıyor

o biraz eski anakartlarla alakalı.bu statik elektirk yüzünden bende ram bozmuştum.ama ddr bile değildi 133mhz 512mb sd ram idi
    yani şimdiki güncel donanımlar bu kadar kolay bozulmuyor artık...
    yine de belli olmaz tabi...

mesela topraksız prizde pc kullanmak da zararlı çünkü en narin olan şuanda harddiskler.kasadaki manyetik alan hardiskleri bozabilir....

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

Selam arkadaşlar.

20 yıllık bilgisayar deneyimimde ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Cep telefonunu kasaya yaklaştırınca pc kapanıyor ve kendiliğinden tekrar açılıyor. Yani gücü kesiyor sonra kendiliğinden geri açılıyor. Reset gibi değil.

Ekran kartını, rami, tüm fanları, her şeyi çıkardım sadece işlemci kaldı yine de bu problem oluyor.

Telefonda birini aradığımda kasaya yaklaştırınca küt gidiyor. Kasaya dokunuyorum bile

Anakart pilinden olabilir mi sorun? Ya da güç kaynağından?

Fikirleriniz nedir? Akşam akşam sinirlerim bozuldu.

GÜNCELLEME

İş yerine götürdüm böyle bir sorun olmadı. Sadece evde oluyor. Kasayı evdeki bir çok prizde denedim kapanıyor. Güç kaynağına bağlı olsa bile

Bi deneyim dedim :) hdd'den vizirti gelmeye basladi cektim :))) (notebook ve sekiz senelik ,,, masallah deyin ) ,, :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Problem kendiliğinden kayboldu :S

Şu an öyle bir sorun yok. Sanırım yağmur yağdıktan sonra yaptı :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.