Şimdi Ara

kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDAŞLAR BEN AZ ÖNCE POKEMONDA CARIMIN SIFRESINI DEĞİŞTİRDİM AMA HARFLERİN içinde ş wardı ben bılmıodum sımdı nasıl oyuna gırecem bılen warsa ltfen solesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black__storm -- 23 Ekim 2007; 17:41:30 >

• geçmiş olsun... artık çara giremezsin
  • yemın et yaws belkı bı yolu wardır
  • orda forget your passaword war ordan şifreni e-mail ine gonderirsen girersin.bi dene.
  • ş'nin Karşılığı Olan Karakteri Bul Öyle Dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darmania

ş'nin Karşılığı Olan Karakteri Bul Öyle Dene

nasıl yanı ş karsılıgı ne
  • eğer sen e-mail adresini kayıt olduktan sonra silmediysen login olurken orda forget your passaword war ona gir nick ini yaz şifre e-mail ine gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd devri kapandı mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Kapandı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: angmar55

eğer sen e-mail adresini kayıt olduktan sonra silmediysen login olurken orda forget your passaword war ona gir nick ini yaz şifre e-mail ine gelecektir.

saol denecım sımdı ama olursa berke we sana eevee wercem söz
  • yaws arkıler bana maıl geldı ama hangısı sıfre onu bılmıyom
  • pokemoncrater den gelen maildeki şifreyi gir.
  • tmmda kardeş bana maıl geldı ama hangısı oldugunu bılmıom hep ıngılızce
  • sen oradaki gelen sifreleri dene ikisinden biridir.kesin yoksa pokemon crater gondermez e-mailorda forget your passaword şifresini unutanlar içindir e-mailden şifreyi atıyo.sana geldiğine göre ordan bak pokemon craterden gelen e-maillere bak.
  • quote:

sen oradaki gelen sifreleri dene ikisinden biridir.kesin yoksa pokemon crater gondermez e-mailorda forget your passaword şifresini unutanlar içindir e-mailden şifreyi atıyo.sana geldiğine göre ordan bak pokemon craterden gelen e-maillere bak.

kardeş meil geldı ama hangısı sıfre onu bılmıom nasıl bısey sıfre
  • senin pokemoncrater e girerken kullandığın şifre.ama değiştirdiğin için orda yazar.pokemon crater den gelen e-mail lere bak. orda passaword yazar onun yanındaki şifre dir. sonra pokemona girerken o şifreyle gir.
  • quote:

senin pokemoncrater e girerken kullandığın şifre.ama değiştirdiğin için orda yazar.pokemon crater den gelen e-mail lere bak. orda passaword yazar onun yanındaki şifre dir. sonra pokemona girerken o şifreyle gir.

kardeş şifrem orda yazmıo her sey ıngılızce ama bakcam sımdı ALLAHIM İNŞALLAH OLUR
  • arkıler nolur yardım edın
  • arkadaş sana mesaj geldi uğraşmawww.hemencevir.com a tıkla abuk zubuk yazıyo ama neyse

ordan oku yapamassan başka yolu var onu alatrım
  • Şifren ne ise ordfa yazıyodur zaten biraz dikkatli bak....
    atıyorum şifren şaban
    orda
    ^+'aban falan yazıodur oyuzden "ş" yi düşünmeden şifreni orda bul
    ordaki ş nin yerine gecen karakterlerle dene log in olmayı
    sanırım boylede olmucak ama sen bi dene şansını
  • quote:

Orjinalden alıntı: werwolf

arkadaş sana mesaj geldi uğraşmawww.hemencevir.com a tıkla abuk zubuk yazıyo ama neyse

ordan oku yapamassan başka yolu var onu alatrım

başka yolumu war nolur anlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: (s)éq0

Şifren ne ise ordfa yazıyodur zaten biraz dikkatli bak....
    atıyorum şifren şaban
    orda
    ^+'aban falan yazıodur oyuzden "ş" yi düşünmeden şifreni orda bul
    ordaki ş nin yerine gecen karakterlerle dene log in olmayı
    sanırım boylede olmucak ama sen bi dene şansını

aynen şöyle yazyo

ÖR:ejwgrjwhrjwehewjhejwhjewhejhejhejhejhejehjehejhejhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. tam bilmiyom bu ukadr veya daha fazla yazı var

ADDIN: ASDJHF
    ŞİFRE(PSSSAWORD):1234560
    jfdgdhgjhgjdhfdkhfdghfduhfmhnfdkjhfdhhgfdjfj
    www.pokemoncrater.com felan yazıyo
    böyle yani
    BİDE MSN ME BAKIYIM ÖRNEĞİNİ GÖSTERİRİM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.