Şimdi Ara

kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ortak arıyoudm buldum kapandı konus kafanzı yormayın artıq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qalipqral -- 23 Haziran 2008; 22:41:10 >

• Server?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHILIPK

Server?
    bende tambir ortak arıyordum senin gibi
    cep telefonumdan ev adresine kadar herseyi verebilirim

derinceli_41_94@hotmail.com ekle yada pm atayım görüşelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qalipqral

Beyler benim 68 lik asası kasamazı zor die yeni asas açtım asas 56 lwl oldu AsAS Elinde +7 shard +8 Md var üstü +7chitin set ama bankada +7 chitin sell set var master açınca takcam Çarda PletenYum Pre Var.itemler harici çarda 7 gb var. 56 dan sonra kasması zor olduğu için ortak arıyorum.

Ama her önüme geleni almam ortak olmak iisteyenlerin tüm bilgilerini alırım(tel,msn,ev adres...) ben Sağlamım diyosanız(gücenilir) ortak olalım ama dolandırmaya kalcak olan varsa hiç düşnmein çok pişman olur

Pletenyum ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: SagopaK4jmer

quote:

Orjinalden alıntı: qalipqral

Beyler benim 68 lik asası kasamazı zor die yeni asas açtım asas 56 lwl oldu AsAS Elinde +7 shard +8 Md var üstü +7chitin set ama bankada +7 chitin sell set var master açınca takcam Çarda PletenYum Pre Var.itemler harici çarda 7 gb var. 56 dan sonra kasması zor olduğu için ortak arıyorum.

Ama her önüme geleni almam ortak olmak iisteyenlerin tüm bilgilerini alırım(tel,msn,ev adres...) ben Sağlamım diyosanız(gücenilir) ortak olalım ama dolandırmaya kalcak olan varsa hiç düşnmein çok pişman olur

Pletenyum ne ya
    Plantinium pre war iste diyo anlamadinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Plantinium pre war iste diyo anlamadinmi

Alıntıları Göster
    Valla bu konu$manı görenlerin %90'ı ortak olup,aldatmayı düşünmüştür eminimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiqBanq

Valla bu konu$manı görenlerin %90'ı ortak olup,aldatmayı düşünmüştür eminimki

Alıntıları Göster
    beni kastediyosun galiba ama benim oyle bir niyetim yok msn yi eklese görüşücez ama bakmadi hala konuyo tek car kasmak zor onun için ortak arıyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

beni kastediyosun galiba ama benim oyle bir niyetim yok msn yi eklese görüşücez ama bakmadi hala konuyo tek car kasmak zor onun için ortak arıyorum bende

Alıntıları Göster
    notolarance16@hotmail.com
    ekle konuşalım
  • monzawow@hotmail.com
    ekle konuşalım
    eğer uyarsa neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaZoNoVa -- 20 Haziran 2008; 4:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaZoNoVa

monzawow@hotmail.com
    ekle konuşalım
    eğer uyarsa neden olmasın
    SagopaK4jmer
    quote:

Pletenyum ne ya

zuhahayt pletenyum Kralsın baba büyüksün

• quote:

Orijinalden alıntı: THaTS GREAT!!!!

SagopaK4jmer
    quote:

Pletenyum ne ya

zuhahayt pletenyum Kralsın baba büyüksün

Alıntıları Göster
    bırakın kendi kassın PletenYum premiumuyla eziq ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan132

bırakın kendi kassın PletenYum premiumuyla eziq ya

Alıntıları Göster
    tüm bilgilerimi verebilrm ekle chop_blazin@...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

tüm bilgilerimi verebilrm ekle chop_blazin@...

Alıntıları Göster
    68 i bırakıp tekrar neden 0 dan basladın ki 68 simdiye 70 olurdu
  • hmm qüzel char bir de şartlarını yazsan süper olacak inromantizma_oguz@hotmail.com Ekle anlaşabilirsek neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lRuleBreak

hmm qüzel char bir de şartlarını yazsan süper olacak inromantizma_oguz@hotmail.com Ekle anlaşabilirsek neden olmasın?
    Sen burda orTaq bulamassın qanqaa !

qalipqral (puhaxD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyabgu

qalipqral (puhaxD)

Alıntıları Göster
    msn

metx61@hotmail.com

ekle konuşalım bu forumda kimseyle kavgalı diilim eskiden beri burdayım forumdan çok yakın arkadaşlarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

msn

metx61@hotmail.com

ekle konuşalım bu forumda kimseyle kavgalı diilim eskiden beri burdayım forumdan çok yakın arkadaşlarım var

Alıntıları Göster
    olım içtinizmi siz ne aldatcam msn glaip_1994@hotmail.com ekleyin benim çara orti olcaz ztn çara itme fln getirmiceniz sadece kasmama yarım etceniz beraber kascaz ne aldatması he orda ne bilm okdundgu gibi yazdım :d peletunyum bilyoz premiyumları mal diiliz bronze-silver-gold-Platinum pre aranıza baız ezkler odu için analamzlar die okundu gibi yzdım misal kaan123 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: qalipqral

olım içtinizmi siz ne aldatcam msn glaip_1994@hotmail.com ekleyin benim çara orti olcaz ztn çara itme fln getirmiceniz sadece kasmama yarım etceniz beraber kascaz ne aldatması he orda ne bilm okdundgu gibi yazdım :d peletunyum bilyoz premiyumları mal diiliz bronze-silver-gold-Platinum pre aranıza baız ezkler odu için analamzlar die okundu gibi yzdım misal kaan123 gibi

Alıntıları Göster
    ben ortak olmak için yazmıyorumda servera bağlı olarak 68 charın kasılması daha mantıklı hem ytl ile satış açısından daha iyi olur hemde ortakla sen bu charı 59 yaparsan ardreamde sorun çıkar yok ben gircem yok sen girme felan diye ayrıca aradığın ortak item getirmiyecekse zaten senin bütün itemler kilitlidir "peletenyum pire" olduğundan dolayı adama kastırırsın 59 a çaaat sonra şifreyi değiştirir adamada vermezsin adamda kastığı ile kalmış olur ben pek güvenemedim sana açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyabgu

qalipqral (puhaxD)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

qalipqral (puhaxD)

Türkçene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiwaToSatanica

ben ortak olmak için yazmıyorumda servera bağlı olarak 68 charın kasılması daha mantıklı hem ytl ile satış açısından daha iyi olur hemde ortakla sen bu charı 59 yaparsan ardreamde sorun çıkar yok ben gircem yok sen girme felan diye ayrıca aradığın ortak item getirmiyecekse zaten senin bütün itemler kilitlidir "peletenyum pire" olduğundan dolayı adama kastırırsın 59 a çaaat sonra şifreyi değiştirir adamada vermezsin adamda kastığı ile kalmış olur ben pek güvenemedim sana açıkcası

Alıntıları Göster
    ya zaten pletenyum pre var 59 a kasması 1 en fazla 2 günü alır ben ce böyle yapmakla çoq kötüü yapmış 68 liğe devam edim ona alsaydı pletenyumu şimdi kaç olmuştu kimbilir saten itemleri de varmış yeni char açman kötü olmuş bence ortaklığıda o kadr şey zannet me ortağın olunca bi süre sonra anlarsın demek istediimi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.