Teşşekürler güle güle oynayın :) ------------ Arkadaşlar indirimli oyun almak isteyenler yazsın bekliyorum :) |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Teşşekürler güle güle oynayın :) ------------ Arkadaşlar indirimli oyun almak isteyenler yazsın bekliyorum :) |
Merhaba. FIFA 21 Champions Edition satın almak istiyorum, fiyatı nedir? arkadaş kodum bu, ekleyebilirsiniz; 115374832 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealSchule -- 14 Şubat 2021; 15:31:15 > |
Conan Exiles - Isle of Siptah Edition fiyatı nedir ? Teşekkürler. |
Steam de ekleyin lütfen beni arkadaş kodum : 277257880 eğer eklemeniz kapalıysa arkadaş kodunuzu verin hemen sizi ekliyorum. |
İlgili ve güvenilir bir satıcı. Kendisinden birkaç oyun aldım ve gayet hızlıydı. Tekrardan teşekkürler. |
Hocam merhaba 2 tane oyun 1 tane DLC satın almak istiyorum toplam fiyatları 113,32 Kuruş fiyat ne kadar oluyor acaba ? |
PM atıldı |
Kendisinden 3 adet oyun satın aldım ve hızlı bir şekilde alışveriş sorunsuz tamamlandı, teşekkür ediyorum. |
Steamdan arkadaş olarak ekledim dönüş bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynthSymphony -- 15 Şubat 2021; 18:0:11 > |
PM atıldı |
4 oyun aldım çok hızlı alışveriş oldu. teşekkürler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PM atıldı.... istediğiniz oyunu alabilirsiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PM Atıldı teşekkürler... |
Selamlar Steam üzerinden ekledim |
Tamam.. Teşekkürler.. |
merhaba, valheim için pm attım, dönüş beliyorum. |