Şimdi Ara

(KAPANMIŞTIR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Malzemeleriniz ile ilgili size bilgi attık ancak cevap vermediğiniz gibi anlamsız bir şekilde karalama gereği duymaktasınız .Sizden ricam malzemeler size gelmeyeli 7 gün oldu bu zamana kadar maillerinizi okumayıp bugün zahmet edip bilgi alsaydınız konu hakkında bir bilgiye ulaşmış olurdunuz .

Bu anlamsız üsluplardan anladığımız kadarı ile biz size istediğimiz kadar bilgi de versek siz aslında bildiğinizi okuyacaksınız.

Artık bu konu da açıklama yapma gereği duymasakta siz bildiğiniz okuyup sorgulamadan bildiğinizi okuyacaksınız.

Saygılarımızla

*Aşağıdaki mail art niyenizin göstergesidir.

From: Depodijital.com [mailto:xxxx@depodijital.com]
    Sent: Thursday, January 02 , 2012 12:09 AM
    To: firxx@superposta.com
    Subject: gold konnktör

Sayın Mehmet klavuz

Bir önceki siparişte eksik olarak gelen F konnektör GOLD ürünleri size 10 ocak 2012 tarihinde göndereceğiz , talep ederseniz size bir üst kalite F konnektör göndermek isteriyoruz ayrıca zamanında gelmeyen ürün nedeni ile alışverişiniz kadar hediye çeki tanımlanacaktır. sizden bilgi bekliyoruz

Satış ve Pazarlama Sorumlusu
    Refik Saydam cd No:26/89 Beyoğlu/İSTANBUL
    Tel : 0 212 243 05 xx
    Fax: 0 212 243 05 xx
    Web :http://www.depodijital.com Mail : satxx@depodijital.com

• 1) Sipariş numaramı istediğiniz mail'e cevap verdim, en alta kopyala/yapıştır yaptığınız mail ise kesinlikle ulaşmadı. Aslında buna da gerek yoktu. Çünkü:
    2) İlk maile cevap verdikten 5 gün sonra buradan da yazdım ve "ürününüzü bugün kargoya verdik" yanıtını yazdınız bu konuya ama o mesaj ne hikmetse silinmiş.
    3) Seni tanımam etmem, aynı iş kolundan da kimseyi tanımam. İhtiyaçlarımı alan sade bir vatandaşım. Bu sebeple art niyet, vs. her türlü ithamlarını aynen iade ediyorum.

Kesinlikle hediye, hediye çeki, üst kalite ürün vs. hiçbir şey istemiyorum. Bundan sonra gönderilecek e-postalarınızı da görmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 9 Ocak 2012; 23:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

1) Sipariş numaramı istediğiniz mail'e cevap verdim, en alta kopyala/yapıştır yaptığınız mail ise kesinlikle ulaşmadı. Aslında buna da gerek yoktu. Çünkü:
    2) İlk maile cevap verdikten 5 gün sonra buradan da yazdım ve "ürününüzü bugün kargoya verdik" yanıtını yazdınız bu konuya ama o mesaj ne hikmetse silinmiş.
    3) Seni tanımam etmem, aynı iş kolundan da kimseyi tanımam. İhtiyaçlarımı alan sade bir vatandaşım. Bu sebeple art niyet, vs. her türlü ithamlarını aynen iade ediyorum.

Kesinlikle hediye, hediye çeki, üst kalite ürün vs. hiçbir şey istemiyorum. Bundan sonra gönderilecek e-postalarınızı da görmek istemiyorum.

inanın bu yazdıklarınıza yorum yapmak bile istemiyorum , mail gelmedi diyorsunuz yazı yazmışız o da silinmiş diyorsunuz burda 100 lerce ürün alan oldu 1-2 arkadaşı memnun edememekten sıkıldık inanın bilgi alamadığımız halde suçlu olduğumuz ilk müşteri olarak sizi unutmayacağız

Maillerimiz gelmeyecek Rahatsız olmayacaksınız.

tşk

• hee ben yalan söylüyorum birader. Hayırlı işler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.