Şimdi Ara

(KAPANMIŞTIR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dün yolladığım PM i hala okumamışsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Hocam dün yolladığım PM i hala okumamışsınız ?

Aynen benimde yolladığım mesaj okunmamis görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, bende size mesaj ile bilgilerimi iletmiştim, herhangi bir gelişme olmadı.İlgilenirseniz sevinirim.
  • noldu şu kablo kargolarının akıbeti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depodijital

quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

siparişi vereli tam bi hafta oldu ama halen ne gelen var ne giden. ptt kargo takip kodunu da göremiyorum.

bu durumda olan tek kişi değilimdir umarım.

merhaba ,

Kargolar carsamba -persembe gunlerınde ıkı partı halınde cıktı engec cumartesı elınızde olması gerektı ılgılnecegım

ıyı tatıller
    www.depodijital.com

sipariş ayrıntılarını pm ile göndermiştim. teşekkürler.

merhaba ,

Kargo takip kodlarını online olarak döküm alamıyoruz , kargo görevlisi bize yazılı olarak getirmektedir. konu ile ilgilenip size bilgi vereceğim.

carsamba persembe toplam 147 kargo çıktı sanırım 1-2 sinde gecikme mevcut ,

teşekkürlerimle

www.depodijital.com

hocam halen ürün elime ulaşmadı. sizden en azından kargo bilgilerini talep ediyorum.

edit: ürün bugün gelmiş, bizimkiler haber vermeyi unutmuşlar. ptt kargo demiştik, aras kargo ile gelmiş.

benim için kargo dışında bir masraf yaratmadığı için pek problem degil ama 1.8m değil 1.5m olanından göndermişsiniz. zaten kargo tutarı kablo fiyatı kadar, kampanyanın hiç bi numarası kalmadı. bu şartlar altında 1.8 olsaydı sevinebilirdim.
    yanıltıcı olmamanız sizin güvenilirliğiniz açısından önemli.
    bundan sonra daha dikkatli olursunuz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 28 Aralık 2011; 9:10:12 >

• merhaba ,

hdmi kablo çeşitleri hediyeli ve kargo bedeli sadece 1 TL ürünler linklerimiz aşağıdadır .Kampanyadan yararlanmak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz

www.depodijital.com

HDMİ KABLO 5 MT - 1.5 MT HEDİYELİ
    HDMİ KABLO 10 MT - 3MT HEDİYELİ
    HDMİ KABLO 15 MT- 5 MT HEDİYELİ
    HDMİ KABLO 20 MT - 10 MT HEDİYELİ

• hdmi kabloların markası nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

hdmi kabloların markası nedir?

Merhaba ,

sped markadır ürünler iki yıl garantilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

merhaba ,

SSL sitemizde mevcuttur , alt yapı bulut/datateknik desteklidir , bazen sorun yaratabilir ama sadece tek bir firma ile hizmet veren bir şirket değiliz bünyemizde aşağıdaki şirketler bulunmaktadır ve 1991 yılından beri hizmet vermekteyiz.

www.depodijital.com
    www.trpazar.com
    www.einhellmagaza.com
    www.asteknikhirdavat.com
    www.asteknikhirdavat.com.tr
    www.astool.com.tr

teşekkürlerimizle

*Ciddi şüphelerinize umarım bir cevap olmuştur.

arkadaşım bazı şeyleri tiye alacağınıza bir bakın.

ben SSL sertifikanız çalışmıyor diyorum siz ısrarla biz şöyle firmayız böyle firmayız diyorsunuz

burada ekran görüntüsü mevcut bu da size bilmem ne olsun demeyeceğim ama millet görsün bari...

Burada verdigim ekran görüntüsüne herhangi bir cevap vermediniz!!!!

Cevabınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sexai

noldu şu kablo kargolarının akıbeti?

ne zaman gelecek şu kablo arkadaşım!

PTT ile sıkıntı olur diye Yurtiçi istedim.

Ne kargo takip numarası, ne başka bir şey..kaç gün oldu!

Dün dedim akıbeti nedir? Bana sipariş mailini yolla diyorsun! Yok mu senin kayıtlarında..

Hadi dedim yardımcı olalım, satıs@ adresine cevap yazdım.. yolladım, senden yine cevap yok...

pm atıyorum cevap da vermiyorsun

Ama forumda yanıt veriyorsun millete...

Adam mı seçiyorsun nedir anlamadım ki?
    İyi niyeti su istimal ediyorsun!

Şimdi de yanıt vermişsin, görmemişiz, 2-3 arkadaşı bekliyoruz diye
    Bana ne abicim? neyin beklemesi bu?
    Ne diye bekletiyorsun, altı üstü bi kabloyu Yurtiçi ile yollayacaksın..
    Geçen hafta da aynı mazaret hala aynı mazaret...
    nasıl ticaret bu arkadaşım bi anlasam..

Samimi değilsin ve sallıyorsun milleti..

• Merhaba,

internet sitemizde SSL vardır . Sistemde bazen görünmemesinin nedenini araştırıyoruz dikkatiniz için teşekkür ederiz.

www.depodijital.com
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alkink

merhaba, bende size mesaj ile bilgilerimi iletmiştim, herhangi bir gelişme olmadı.İlgilenirseniz sevinirim.

merhaba ,

Kapıda ödeme siparişlerini şu an birkaç arkadaşın bilgileri beklediğimiz için bekletiyoruz ürünler kısa sürede gönderilecektir.

www.depodijital.com

benim bilgilerim de eksik var mı arkadaşım? yoksa yolla , neyin dolandırması, uzatması bu?

daha fazla uzamasın bu süreç artık!

• quote:

quote:

quote:

merhaba, bende size mesaj ile bilgilerimi iletmiştim, herhangi bir gelişme olmadı.İlgilenirseniz sevinirim.

merhaba ,

Kapıda ödeme siparişlerini şu an birkaç arkadaşın bilgileri beklediğimiz için bekletiyoruz ürünler kısa sürede gönderilecektir.

www.depodijital.com

benim bilgilerim de eksik var mı arkadaşım? yoksa yolla , neyin dolandırması, uzatması bu?

sayın sexai

toplu şekilde vereceğimizi tekrar tekrar size beyan ettik bazı iptaller var düzeltimesini bekliyoruz. Ayrıca Yurtiçi kargo kapıda ödeme ile çalışmıyoruz bunun haricinde PTT kapıda ödemeyide kaldırdı sayın DH üyelerinin yaptığı yanlışlıklar nedeni ile size göndereceğimiz kablo bize bir zarar verecek değil ancak sırf bir kişi için ptt gitmek istemiyoruz şu anda 3 arkadaş bilgilerini yolladı 11 arkadaşta alacağını beyan etti tekrar bekliyoruz.

bilgilerinize rica ederim

www.depodijital.com

• kapıda ödemeli olarak almıştım ne gelen var ne giden, sitenizden siparişlerim kısmında yazan sipariş bilgileri bile kaldırılmış. Şu saatten sonra gelsede almam zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba ,

www.depodijital.com

sayın sexai

toplu şekilde vereceğimizi tekrar tekrar size beyan ettik bazı iptaller var düzeltimesini bekliyoruz. Ayrıca Yurtiçi kargo kapıda ödeme ile çalışmıyoruz bunun haricinde PTT kapıda ödemeyide kaldırdı sayın DH üyelerinin yaptığı yanlışlıklar nedeni ile size göndereceğimiz kablo bize bir zarar verecek değil ancak sırf bir kişi için ptt gitmek istemiyoruz şu anda 3 arkadaş bilgilerini yolladı 11 arkadaşta alacağını beyan etti tekrar bekliyoruz.

www.depodijital.com

Peki ne zaman gideceksiniz PTT'ye?

Benim bilgilerim tamam mıdır? değil midir?
    sitenizde yurtiçi vardı..onu seçtim..
    şimdi yok demeniz ne kadar anlamlı?

bana da bu yazdığınız açıklamayı mail atabilirdiniz..
    her neysE?

bu 11 arkadaşı beklemek yerine, 3er 5er iletseniz
    2 haftadır bekletmeniz de garip ve manidar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba ,

www.depodijital.com

sayın sexai

www.depodijital.com

Peki ne zaman gideceksiniz PTT'ye?

Benim bilgilerim tamam mıdır? değil midir?
    sitenizde yurtiçi vardı..onu seçtim..
    şimdi yok demeniz ne kadar anlamlı?

bana da bu yazdığınız açıklamayı mail atabilirdiniz..
    her neysE?

bu 11 arkadaşı beklemek yerine, 3er 5er iletseniz
    2 haftadır bekletmeniz de garip ve manidar..

arkadaşım siz ptt kargoyu seçtiniz siparişinizdede ptt kapıfda ödeme yurtiçi kargo seçtim demeniz manidardırbiz hiç yurtiçi kargo kapıda ödeme yapmadık

Saygılar

• Tamam yanlış hatırlıyor olabilirim..
    PTT harici başka bir şey yok muydu, onu da seçmiş olabilirim..

Sonuç olarak durumumuz nedir?
    ne zaman göndereceksiniz?
  • Büyük bir müessese hiçbir zaman müşteri kitlesiyle tabiri caizse "laf dalaşına girmez" misilleme yapma lüksüne sahip değildir.Zaten bu yüzden büyük işler ve isimlere sahip olurlar.
  • adam haklı :)
  • Özetle geride kalan 2 hafta var ve siparişin ne zaman gönderileceğini hala daha bilmiyoruz...

Bundan ötesi laf-ı güzaf..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.