Şimdi Ara

KAPASİTÖR NEDİR NE İŞE YARAR, TAKMALIMIYIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1000 LİK subwoofer KİCKER MARKA
    2 adet mid Q line anfi vs.vs var ve bunları 1 hafta önce bağlattım,

dün akşam çıkarken sanki teybi açık unuttum gibi ve diğer gün akşam aracın aküsü bitmişti :))

ANFİYİ ALIRKEN ARKADAŞ KAPASİTÖR DE ALMIŞTI VE BEN BAĞLATIRKEN OTO ELEKTRİKÇİ BUNUN GEREKSİZ OLDUĞUNU SADECE SÜS AMAÇLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE ZATEN ANFİNİN YANINDA TÜP VAR ONUN YANINA BAĞLAMAMIZ SAKINCALI DEDİ VE BAĞLAMADIK.

EĞER BUNU BAĞLATIRSAM BÖYLE BİR SORUN OLUR MU İLERDE YOKSA OLMAZSA OLMAZ BİR PARÇA MIDIR BU

2,0 FARAD KAPASİTÖR

SİZCE BAĞLATMAM GEREKİRMİ?

YARDIMCI OLURMUSUNUZ :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluekinq

ARKADAŞLAR ARAÇTA

1000 LİK subwoofer KİCKER MARKA
    2 adet mid Q line anfi vs.vs var ve bunları 1 hafta önce bağlattım,

dün akşam çıkarken sanki teybi açık unuttum gibi ve diğer gün akşam aracın aküsü bitmişti :))

ANFİYİ ALIRKEN ARKADAŞ KAPASİTÖR DE ALMIŞTI VE BEN BAĞLATIRKEN OTO ELEKTRİKÇİ BUNUN GEREKSİZ OLDUĞUNU SADECE SÜS AMAÇLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE ZATEN ANFİNİN YANINDA TÜP VAR ONUN YANINA BAĞLAMAMIZ SAKINCALI DEDİ VE BAĞLAMADIK.

EĞER BUNU BAĞLATIRSAM BÖYLE BİR SORUN OLUR MU İLERDE YOKSA OLMAZSA OLMAZ BİR PARÇA MIDIR BU

2,0 FARAD KAPASİTÖR

SİZCE BAĞLATMAM GEREKİRMİ?

YARDIMCI OLURMUSUNUZ :)

kapasiör denen alet bir kondanstör devresidir. İçine elektrik depolar ve bassın ani çekmek istediği elektriği bi anda verir ve bu sayede akünün ömrünü uzatmış olursun

eğer amfiyi açık unutursan kapasitör olsada akün biter.

sana tavsiyem ses sistemi varsa eğer bir araçta en az 72 amper akü takman gerekir

birde akünü bi akücüye götürüp göster belkied ömrünü tamamlamak üzeredir bu nedenle de bitmiş olabilir veya götürüp baktırmadan + kutpunu çıkar bantla kabloyu bakalım ertesi güne akü yine biterse o zaman akü bozulmuş demektir

• ara kablo ile çalıştırdık aracı ancak bakalım tekrar ederse mecbur akü lazım olcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluekinq

ara kablo ile çalıştırdık aracı ancak bakalım tekrar ederse mecbur akü lazım olcak :)

anlattığım gibi akünün + sını çıkar bantla bir yere deeğmesin sabah tekrar bak bakalım veya akşam eğer çalışmazsa aküyü değiştir

en az 72 amper akü alırsan yararına olur kapasitöre gerek yok sisteminde.

son olarak aracı çalıştır müzüği aç daha sonra kontağı kapat ışıkları aç bass vurunca ışıklar göz kırpıyorsa akü yetmiyor demektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram arttırmak işe yarar mı?
    11 yıl önce açıldı
    egzost spirali nedir ne işe yarar
    19 yıl önce açıldı
    Postegro Nedir, Ne İşe Yarar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.