Şimdi Ara

Kapatılabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATERS -- 18 Nisan 2013; 16:17:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kilicreis

***ACİL SATILIK***
    TR1 27 sınıf 20 lvl 358mil tp 329mil ep, 86gün viplik, 400bin inci, fildişi ve abonoz güvertesi vardır.. Tüm güverteler kristallidir.. 46 yetenek kaleler 6/6 rampa 6/6 monta edilmiş seksant 6/6 güclendirilmis govde 5/6 zırhlı govde 6/6 barutluk 6/6 dümen bodoslama 6/6 Vudu demeti 3/5 17: tasarım var(delandris dahil) kristal :225 tane var barut :285 bin çelik zırh: 292 bin topları ful amiral, 6500 behemoth tılsımı, ıvır zıvır bolca vardır. Kartal gözü 2000, şarapnel yağmuru 2400 patlayan gök ateşi 1700 v.s Gülleleri boldur, her çeşit gülleden bulunur..
    Facebook v.s kaydı bulunmamaktadır. Temiz gemidir.
    Fiyat 350 TL, pazarlık düşünmüyorum. Ciddi alıcılar bana telefonumdan ulaşabilir.

TEL:05357231131

Seafight Battı 1 milyarlık gemiyi 350 Tl ye veriyorsun tabiki eskiden 1 milyar ederdi :))

2008 den 2012 ye kadar oynadım Seafight çok iyi arkadaşlıklar elde ettik.En sonunda hileler çıktı bende bulaştım Gemim banlandı bıraktım.Satamazsın artık bu gemiyi demiş olayım Gemi alan olmuyor seafight devri kapandı artık.

• quote:

Seafight Battı 1 milyarlık gemiyi 350 Tl ye veriyorsun tabiki eskiden 1 milyar ederdi :))

2008 den 2012 ye kadar oynadım Seafight çok iyi arkadaşlıklar elde ettik.En sonunda hileler çıktı bende bulaştım Gemim banlandı bıraktım.Satamazsın artık bu gemiyi demiş olayım Gemi alan olmuyor seafight devri kapandı artık.

Hesap satışı dışında görüşlerimiz aynı sanırım. Fakat hesap satışı piyasa fiyatları oldukça düşse de gayet iyi satılıyor.. Denk gelmek gerekiyor diye düşünüyorum, bu her oyun geçerli sadece seafight değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.