Şimdi Ara

Konu Kapatılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam beyler hepinize teşekkürler doruk arkadaşımızın dediği gibi yapıcam

Hepinize tekrardan teşekkür ederim özellikle Doruk'a dalga geçmeden yardımcı oldu

Konu kapatılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AncelinaColininKestanesi -- 10 Haziran 2014; 0:25:24 >

• Kız ahmet kaya dinliyor beyler napım devam edeyim mi
  • Çıkar vur ona kimin patron olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjolenz

Çıkar vur ona kimin patron olduğunu göster

Buradan Etilere kadar uzun değil ki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AncelinaColininKestanesi

quote:

Orijinalden alıntı: vjolenz

Çıkar vur ona kimin patron olduğunu göster

Buradan Etilere kadar uzun değil ki hocam

Uzamıyorsa geçmiş olsun unut sen o kızı ...
  • ss at bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok açılma boğlursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet kaya dinlemesiyle alakası ne ?
  • @Stan Marsh Ne konuda hocam anlamadım

@StanMarsh Birazdan atıcam hocam
  • Etilerde konaklayan, gezen kızdan kimseye hayır gelmez diye genellememi yapar çıkar giderim.(Gördüm ordan biliyorum.)
  • Etiler mi sende bebekte nisantasinda falan degilsen eglenmene bak kardes unut i disiyi

• quote:

Orijinalden alıntı: karambita35

ahmet kaya dinlemesiyle alakası ne ?

Hocam arabesk dinleyen kızlar hakkında bilgim yok ondan söyledim nasıl hareket edeyim diye yoksa ahmet kaya saygım sonsuz.
  • quote:

Kız ahmet kaya dinliyor beyler napım devam edeyim mi

kızla takıl eğlen geç
  • Niye şimdi öyle dediniz ya çok mu şey oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Kız ahmet kaya dinliyor beyler napım devam edeyim mi

kızla takıl eğlen geç

Zaten niyetim öylede kız ne yapmaya çalışıyor anlamadım,
  • Etiler dediğin yerde ev kirasının başlangıç fiyatı 2000 TL, satış fiyatı 500bin TL başlangıç. Eğer evinizin kirası veya değeri verdiğim değerlere denk değilse bulaşma. Gerçi denkse de bulaşma. O kızlar sürekli berkecanlarla, tuğberkerlerle, begutaylarla bodruma vs tatile gider, alkolün vs dibine vurur, mezhebi geniştir, havalı olur, kendi statüsünde olmayan insanlara üstten bakar, genellikle özel üniversite mezunudur. He sen diyorsan ki kız öyle değil ben çulsuzum ama kız beni böyle seviyor, yarın öbür gün sen onun arkadaş ortamına girdiğinde kızın arkadaşları senin durumu anlayıp seni ezikleyecek, kızı da dolduracak bir şekilde. Kız da sana karşı cephe alacak seni ezikleyecek bir zaman sonra. Çok oluru var gibiyse, zengin insanlar rahattır kandır bi şekilde bak işine geç git. Yani o sana çakmadan sen ona çak.(Laf)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk. -- 9 Haziran 2014; 23:53:33 >

• SS eklendi konu güncel
  • kızın konuşması max 14 gıbi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

Etiler dediğin yerde ev kirasının başlangıç fiyatı 2000 TL, satış fiyatı 500bin TL başlangıç. Eğer evinizin kirası veya değeri verdiğim değerlere denk değilse bulaşma. Gerçi denkse de bulaşma. O kızlar sürekli berkecanlarla, tuğberkerlerle, begutaylarla bodruma vs tatile gider, alkolün vs dibine vurur, mezhebi geniştir, havalı olur, kendi statüsünde olmayan insanlara üstten bakar, genellikle özel üniversite mezunudur. He sen diyorsan ki kız öyle değil ben çulsuzum ama kız beni böyle seviyor, yarın öbür gün sen onun arkadaş ortamına girdiğinde kızın arkadaşları senin durumu anlayıp seni ezikleyecek, kızı da dolduracak bir şekilde. Kız da sana karşı cephe alacak seni ezikleyecek bir zaman sonra. Çok oluru var gibiyse, zengin insanlar rahattır kandır bi şekilde bak işine geç git. Yani o sana çakmadan sen ona çak.(Laf)

Hocam kız öyle mi değilmi bilmiyorum açıkçası sanaldan fazla birşey ögrenemem onun hakkında eğer olursa kızı görmeye gidicem

Yani o sana çakmadan sen ona çak.

• Kızın cevapları hep seni geçiştirme üzerine
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.