Şimdi Ara

Konu Kapatılabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doruk.

quote:

Orijinalden alıntı: AncelinaColininKestanesi

Doruk valla mesajın bana ilaç gibi geldi dediğini yapıcam neden böle oldu ama anlamadım

Şımarık veledin teki belli. İlgi manyağı, şuan başkası ekleyip aynı şekilde yazsa hiç hayırdır sen ne ayaksın demeyecek. Senden geçmiş artık ama bunların kapıda köpek olmasının yolu kendine alıştıracaksın ne derse desin bıkmadan peşinde gezeceksin o da sana pas vermeyecek haliyle sen üzerine gittikçe daha çok kaçacak, online olduğunda mesaj yazacaksın sürekli ona alıştıracaksın sonra bir akşam online olacak yazmayacaksın, alıştırdığın hiçbirşeyi yapmayıp bir anda çekeceksin kendini en fazla 2 gün sonra yazmazsa ben bu işi bırakır gider mağarada yaşarım.

Boş ver hocam neyse dediğin gibi mesaj atmıcam engellemiyorum da

• bu nasıl konuşmadır la. Bir şey anlamadım
  • Kız sana bi sus diyememiş kısa kısa cevaplar vermiş sen de ısrar etmişsin sürekli
  • quote:

Tamam beyler hepinize teşekkürler doruk arkadaşımızın dediği gibi yapıcam

Hepinize tekrardan teşekkür ederim özellikle Doruk'a dalga geçmeden yardımcı oldu

Konu kapatılsın.
    İstek üzerine mesajımı değiştirmiş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2014ygslysşampiyonu -- 10 Haziran 2014; 0:29:45 >
  • internetten yürümez o işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

quote:

Beyler kızla konuşuyoruz iyi güzelde kız benimle eğleniyor gibi geldi belki ss leri atarım.

Kıza hoşlandığımı belli ediyorum kız dalga geçiyor yada cins cins şeyler söylüyor.

Ayar oldum tekme tokat dövesim geliyor

Duruma göre direk senden hoşlanıyorum sana karşı boş değilim demeyi düşünüyorum

bu oyun burda bitsin artık sıkıldım

Konuya yoğunluk olursa ss leri atıcam

Kardeş sadece cetvelle anlıyabilirsin kız seni takıyomu takmıyomu diye.

Bi kendi attığın mesajlara bak kaç cm bide kızınkilere.

Kısacası rezil etme kendini daha fazla yazmayı bırak.

Hocam remi kaldırsana ya ben konuyu silmeye çalışıyorum siz napıyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AncelinaColininKestanesi -- 10 Haziran 2014; 0:27:33 >

• aga kız seni takmıyor. sakın açılma.kızın attığı mesajların uzunluğundan bile belli. en uzunu 3 kelime
  • Sen mi kızsın o mu kız belli değil. Yazdıkça yazmışsın kızın cevabı "ok" kaldırmayın şunların bir taraflarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mal mısın?Bu nasıl bir konuşma şekli?Kızın sana bakacağına cidden ihtimal dahi veriyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.