Şimdi Ara

Konu Kapatılabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thelastatakan

kızın konuşması max 14 gıbi geldi bana

Yok hocam lise 3 ama az kezbanlık var gibi
  • İyi dalga geçmiş senle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılda okulda millete malzeme çıksın

• sakın öyle bişey yapayım deme. afedersin ama kız senle maşak geçmiş hacı..
  • @Mavi okuldan manita yapıcak kadar düşmedik hocam

@memoseler farkındayım hocam yarın açılıcam tepkisine göre yol vericem

@WISDOM hocam ben belli etmeye başlayınca böyle mal mal şeyler yazıyor uyuz oluyorum
  • Dalga geçmiş açılma sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: AncelinaColininKestanesi

quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

Etiler dediğin yerde ev kirasının başlangıç fiyatı 2000 TL, satış fiyatı 500bin TL başlangıç. Eğer evinizin kirası veya değeri verdiğim değerlere denk değilse bulaşma. Gerçi denkse de bulaşma. O kızlar sürekli berkecanlarla, tuğberkerlerle, begutaylarla bodruma vs tatile gider, alkolün vs dibine vurur, mezhebi geniştir, havalı olur, kendi statüsünde olmayan insanlara üstten bakar, genellikle özel üniversite mezunudur. He sen diyorsan ki kız öyle değil ben çulsuzum ama kız beni böyle seviyor, yarın öbür gün sen onun arkadaş ortamına girdiğinde kızın arkadaşları senin durumu anlayıp seni ezikleyecek, kızı da dolduracak bir şekilde. Kız da sana karşı cephe alacak seni ezikleyecek bir zaman sonra. Çok oluru var gibiyse, zengin insanlar rahattır kandır bi şekilde bak işine geç git. Yani o sana çakmadan sen ona çak.(Laf)

Hocam kız öyle mi değilmi bilmiyorum açıkçası sanaldan fazla birşey ögrenemem onun hakkında eğer olursa kızı görmeye gidicem

Yani o sana çakmadan sen ona çak.

SS'i yeni gördüm. Direk sayfayı kapat git işine bak. Silme veya engelleme öylece dursun sakın yazma. O yazarsa da sana yaptığını yapar sonra vurursun tekmeyi.

• Hocam reddi yersin sakın diyeyim teklif etme,işin güzel tarafı red yemeden işi anladın.

• Yas 12 falan mi bu nasil bi konusma abi konu ne abuk subuk konusmussunuz

• kız sana alttan alttan !iktir çekiyor bil istedim.
  • quote:

@Mavi okuldan manita yapıcak kadar düşmedik hocam

@memoseler farkındayım hocam yarın açılıcam tepkisine göre yol vericem

@WISDOM hocam ben belli etmeye başlayınca böyle mal mal şeyler yazıyor uyuz oluyorum

SAKIN AÇILAYIM DEME!!!!!!!!!!!!!
    Sonuç hüsran olur... Bundan sonra kızla mesajlaşmayı kes, çok çok aza indir. Kıza senin değerli olduğunu hissettir önce. 4S kuralı yap

• O nasıl konuşma lan. Affedersin ama dışarıdan bakınca komik görünüyorsun.
  • Doruk valla mesajın bana ilaç gibi geldi dediğini yapıcam neden böle oldu ama anlamadım
  • Yavvvvsak(bit yavrusu olan)

• Kiz seni sallamiyor bosuna kurek cekiyorsun kendin calip kendin oynamissin baglantiyi kes

• Acilma zaten acilmissin kardes kiz yok demis iste birak konusma

• Hepinize teşekkür ederim kıza teklif etmicem red yemeden sıyırdık paçayı bunada şükür

Kız gelirse de artık intikam sırası bende

Hocam bit yavrusu diye banamı dedin
  • quote:

Doruk valla mesajın bana ilaç gibi geldi dediğini yapıcam neden böle oldu ama anlamadım

Şımarık veledin teki belli. İlgi manyağı, şuan başkası ekleyip aynı şekilde yazsa hiç hayırdır sen ne ayaksın demeyecek. Senden geçmiş artık ama bunların kapıda köpek olmasının yolu kendine alıştıracaksın ne derse desin bıkmadan peşinde gezeceksin o da sana pas vermeyecek haliyle sen üzerine gittikçe daha çok kaçacak, online olduğunda mesaj yazacaksın sürekli ona alıştıracaksın sonra bir akşam online olacak yazmayacaksın, alıştırdığın hiçbirşeyi yapmayıp bir anda çekeceksin kendini en fazla 2 gün sonra yazmazsa ben bu işi bırakır gider mağarada yaşarım.

• AncelinaColininKestanesi kullanıcısına yanıt
    her cumlenin sonuna sacma sapan gulucukler koyarak gayet itici olmayi basarmissin. Zaten kizda muhabbet baslamadan bitsin diye ok yazip gecistirmis

• Ya bunlar nasıl konusmalar,siz hiç dışarı çıkmıyor musunuz,hava almıyor musunuz ya?Bu kadar düşürmeyin kendinizi kardeşim birşey olabilicek kız konusmalarından belli eder kendini.Bu kız senınle bildiğin oynuyor,sil arkadaş listenden bitsin gitsin ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.