Şimdi Ara

kapatılabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarda dahili harici bileşenler windows vs. konularda kendimi geliştirmek istiyorum. baya acemiyim. dahili bileşenleri şeklinden tanırım (aa bak bu ekran kartı) modellerinin ayrıntılarını bilmem (örn gt750 kaç bit). format atmayı bu sene öğrendim

nereden başlayabilirim

edit: başlık hortlamış siliniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 29 Ocak 2015; 18:40:10 >

• bundan 15 yıl önce bozuk bir bilgisayar bulmuştum çöpten. içindeki anakartı falan özenle söküp bir sırt çantasına koymuştum. onunla da bütün bilgisayarcıları dolaşmıştım şehirdeki. o zamanlar 7 yaşındaydım kimse de benden para istemedi bunları sorarken ve tamir ettirirken. sadece yeni anakart almak zorunda kalmıştım onu da 4-5 ayda harçlıkları falan toplayarak almıştım. ekranı da sağolsun bir tamirci hediye etti. o gün bu gündür bu iletten yakamı kurtaramadım. merak işi yani. sana tavsiyem boş zamanlarında tamircilere git bedavaya çalış. eline çeşitli sorunlu bilgisayarlar gelsin ki çözümünü araştırarak öğren. ben bu şekilde öğrenmiştim.
  • Bence boşver yapan yapıyor sen keyfini çıkart, küçükken Kadıköy de sağda solda parça bularak bir kısmını da abiler sayesinde tamir ederek win98 le çalışan ilk bilgisayarım oldu,ondan sonra bu işe merak saldım,gittim eem okudum. Ne mi oldu asosyal oldum,şu an hayat soğumuş hiçbişey yapmak istemiyorum. Mesleğimden nefret ediyorum,kendimden nefret ediyorum. Kendimi bu hayatta yarış atı gibi hissediyorum. Birileri daha fazla kazansın diye,birilerinin fazladan bir kaç metresi olsun diye karın tokluğuna durmadan konuşturuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

bilgisayarda dahili harici bileşenler windows vs. konularda kendimi geliştirmek istiyorum. baya acemiyim. dahili bileşenleri şeklinden tanırım (aa bak bu ekran kartı) modellerinin ayrıntılarını bilmem (örn gt750 kaç bit). format atmayı bu sene öğrendim

nereden başlayabilirim

Eğitim kurslarına katılarak en temel konuları öğrenmelisin. Gerisi merak edip, pratik yaparak çok kolay olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mepal7

Bence boşver yapan yapıyor sen keyfini çıkart, küçükken Kadıköy de sağda solda parça bularak bir kısmını da abiler sayesinde tamir ederek win98 le çalışan ilk bilgisayarım oldu,ondan sonra bu işe merak saldım,gittim eem okudum. Ne mi oldu asosyal oldum,şu an hayat soğumuş hiçbişey yapmak istemiyorum. Mesleğimden nefret ediyorum,kendimden nefret ediyorum. Kendimi bu hayatta yarış atı gibi hissediyorum. Birileri daha fazla kazansın diye,birilerinin fazladan bir kaç metresi olsun diye karın tokluğuna durmadan konuşturuyoruz.

+1

Asosyallikten ölürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.