Şimdi Ara

Kapatırdım, Hala Fatura Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizin faturalarınız detaylı bir şekilde inceledik ancak bir soruna rastlamadık. Son olarak siz kullanmış olduğunuz kadar aralık ayı için 30,96 TL'lik bir ödeme gerçekleştirmişsiniz. Fazla bir ücret ödememişsiniz. Siz ekim ayı faturanızı ödedikten sonra aralık ayı 30,96 TL ödemişsiniz.

Merhaba Türknet destek,
    Aslında kredi kartımla 60 tl ödeme yapmıştım, sizin mesajınızı gördükten sonra şimdi kredi kartı ekstremi kontrol ettim. Haklısınız Türknet den 29 tl iade yapılmış.
    Ancak benim asıl sorunum şu idi. Ben hizmeti zaten kapattırdım ve bana çıkartılan faturanın ödemesini de yaptım. Ancak Bu ay son ödeme tarihi 23 ocak olan bir fatura daha çıktı. Bu aralık ayı için bana çıkartılan ikinci fatura oluyor. İlki 60 tl idi, bunu ödedim ve bu ödemenin, tarafıma 29 tl iadesi yapılmış. Peki bu ikinci gelen 23 ocak son ödeme tarihli olan fatura nedir? Benim Türknette borcum olmaması gerekir. Maalesef çağrı merkezinde bunun cevabını verecek bir muhatap bulamıyorum.
    Borcum olmadığını teyit edebilirsem, benim sorunum çözülmüş olacak. Sizden ricam fatura merkezinden bunu kontrol edip bana bilgi vermeniz.

• adam 60 aldıysa sana 30 ödemez ben söyliyim hatta kullan kullanma beni alaka etmez zaten kendileri söylüyor bana gerek yokki
  • İmzada konu var arkadaşlar kendi çıkarlarına ise iptal etmiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.