Şimdi Ara

Kapatırdım, Hala Fatura Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hizmet kalitesinden memnun olmadığım için TurkNet den aldığım hizmeti 15 Aralık'ta kapattırdım. TurkNet de faturalar peşin ödendiği için zaten aralık faturasını ay başında yatırmıştım. 15 günlükte fazla ödeme yapmış durumdayım, bir de ocak ayında yeni fatura kesildi. Aralık ayındaki yarım aylık kullanımı faturalandırmışlar ancak ben aralık ayı faturasını tam ay olarak zaten ödemiştim. İtirazımı bildirebilecek bir muhatap bulamıyorum. Çağrı merkezi sadece sesli kayıt, artık abone olmadığım için online işlemler kısmına da giremiyorum.
    Buradaki şikayetlere de cevap filan vermediklerini gördüm ancak potansiyel aboneleri uyarmak için yazıyorum hizmet kaliteleri düşük ve çağrı merkezinde destek alabileceğiniz muhatap da yok. Kapatmak ayrı sorun. Kapattırmayı başarınca da kurtulamadım hala fatura gönderiyorlar

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:58:34 >
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol edip size geri dönüş yapabilmem için GSM numaranıza ve ya müşteri numaranıza ihtiyacım var. PM üzerinden bu sorununuzu tekrar belirterek iletir misiniz?
  • Evet aynı problemle bende karşılaştım. Aralık ayı içinde onayım alınıp aboneliğim iptal edildi ve iptal edildiğine dair sms'i gelmesine rağmen Ocak ayında tekrar fatura kesmişler. Ne yapmaya çalıştıkları belli olmayan bir firma haline gelmeye başladılar.
  • Bana da iptal sonrası fatura geldi.TurkNetDestek Firma Yetkilisi özelden size pm attım.
  • e devletten abonelik bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz bakın bakalım kapanmış mı ?
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Henüz bakmadım ama e-devlette aktif yada pasif olması neyi değiştirirki. Pasif görünse bile fatura kesmelerine engel olacağına dair bir kanunmu var.?
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    pasif aboneliğe resmi olarak fatura kesemezler diye biliyorum buna rağmen fatura çıktı ise kendi sistemlerinde ki hata sonucu kesilmiştir ve olur da aksilik durumda e devlette bile pasif görünen abonelik için ücret çıkardınız diye savunma yapabilirsiniz
  • Keser, sonradan ödemeli aboneliklerde iptal tarihinden sonra son bir fatura gelir. Hatta btk mevzuatına göre fesih tarihinden sonra son faturayı 4 ay içinde gönderebilir. Tabi ön ödemelide sizin firmaya değil, firmanın size borcu var. Turknet'in bütün birimleri taşeron olduğu için böyle saçmalıkları çok normal karşılıyorum artık. Maliyeti kısacam diye insanları mağdur ediyorlar. @Logic_Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Ocak 2018; 17:27:59 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    aa doğru o kısım aklıma gelmedi haklısın dr hocam. Türknet in taşeronları ile dert bitmiyor zaten o ayrı bir sorun
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Memnun olurum Turknetdestek. Pm den istediğiniz bilgileri yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Bana da iptal sonrası fatura geldi.TurkNetDestek Firma Yetkilisi özelden size pm attım.

Turknet online hizmetlerden destek kaydı da açtım.İptal sonrası Aralık 2017 fatura mailime geldi ama ne online hizmetlerde ve ne de bankadan borç sorgulamada borç gözükmüyor.
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bazı yeni dönem faturalarında sistemsel bir sorun yaşandığını gözlemledik. Bu sorunları hangi bankalar ya da hangi uygulamalar üzerinde yaşıyorsunuz? Bana GSM numaranız ile birlikte PM üzerinden iletmenizi isteyeceğim. İlgili birimimiz sorunun çözümü için gerekli çalışmaları yapıyor. Bu sorun kısa bir süre içerisinde çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bazı yeni dönem faturalarında sistemsel bir sorun yaşandığını gözlemledik. Bu sorunları hangi bankalar ya da hangi uygulamalar üzerinde yaşıyorsunuz? Bana GSM numaranız ile birlikte PM üzerinden iletmenizi isteyeceğim. İlgili birimimiz sorunun çözümü için gerekli çalışmaları yapıyor. Bu sorun kısa bir süre içerisinde çözülecektir.

Eşime ait yeni üyeliğim için Aralık ve Ocak 2018 faturaları da geldi onları sorunsuz ödedim.Kendime ait iptale kadar olan kısmı faturayıda ödedim.Sadece iptalden sonra gelen(gelmemesi gereken) faturanın iptalini istiyorum.Özelden telefon numaramı pm attım.
  • Pasif aboneliğe fatura çıkarıldı. Zaten ön ödemeli bir firma Turknet. Kullandığımız ayın parasını ay içinde faturalandırıp tahsil ediyor. Bunu ödemiş olmamıza rağmen iptalden sonra bir fatura daha çıkartıyor. E-devlet üzerindede pasif görünüyor abonelik.

Eğer bu sorun fatura son ödeme tarihinden önce çözülmezse BTK'ya şikayet edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 16 Ocak 2018; 13:13:55 >
  • Aylar önce iptal ettiklerini söyledikleri internet aboneliği ile ilgili olarak bana da her ay düzenli olarak 10 liralık fatura göndermeye devam ettiler.

Bem ödemekten bıkıp da haraç vermeyi bırakınca, avukata vermişler dosyamı.

Bunlar hep deneyim...
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Akıllılar interneti iptal edip telefonu etmemiş Nasıl tek paket abonelik bu, adamların her birimi ayrı rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Akıllılar interneti iptal edip telefonu etmemiş Nasıl tek paket abonelik bu, adamların her birimi ayrı rezalet.

Başta iyi niyetli ama amatör olduklarını düşünüyordum ama BTK aracılığı ile gönderdiğim mesaja o kadar küstah bir yanıt vermişlerdi ki, o zamana kadar her birinin ayrı yalan söylemiş olmasını mazur görmeyi de bıraktım.

Gerçekten çok kötü bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmetinizi kontrol edip size geri dönüş yapabilmem için GSM numaranıza ve ya müşteri numaranıza ihtiyacım var. PM üzerinden bu sorununuzu tekrar belirterek iletir misiniz?

İki gün önce size pm atmıştım. Cevap alamadım, ilgilenmenizi bekliyorum.
  • Merhaba, sizin faturalarınız detaylı bir şekilde inceledik ancak bir soruna rastlamadık. Son olarak siz kullanmış olduğunuz kadar aralık ayı için 30,96 TL'lik bir ödeme gerçekleştirmişsiniz. Fazla bir ücret ödememişsiniz. Siz ekim ayı faturanızı ödedikten sonra aralık ayı 30,96 TL ödemişsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.