Şimdi Ara

Kapı fitilleri icin neler yapmak lazım ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
98.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Servise sordum kapı başına 75 liracıkmış.
  • Sorun fitillerin deforme olmasından ziyade C5 örneğinde olduğu gibi temizlik ihtiyacından mı kaynaklı? Würth silikon spreyi fitili üst yarık kısmına mı yoksa dış kısmına mı sıkacağız? Tam yer neresidir arkadaşlar?

Bu arada silikon sprey olması şart mı, şu tarz bir sprey olabilir mi?
    http://www.hepsiburada.com/henkel-tereson-kaucuk-fitil-bakim-spreyi-300-ml-pm-otbkk503-yorumlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ağustos 2015; 17:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel. Bir önceki mesaj.
  • Kullanımınıza uygun ürün aşağıdaki gibidir

https://www.otomobileczanesi.com/liqui-moly-kaucuk-bakim-spreyi

Özellikleri

Her türlü araç lastikleri, kapı ve sunroof lastikleri / fitilleri, paspaslar ve kauçuk parçaların bakımı, korunması ve tedavisi için kullanıma uygundur.

Özellikle esnekliğini ve yumuşaklığını kaybetmiş ve ezilmiş kapı ve sunroof fitillerini tekrar eski hallerine getirmede kullanılır.

Kauçuk ve plastiklerin kışın donmasını önler. Kauçuk parçaları elastik tutar ve ömrünü uzatır. Ayrıca lastik ve kauçuk paspasların derin temizliği için de uygundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Güncel. Bir önceki mesaj.

ben eczaneden aldıgım sıvı gliserin sürüyorum kapının kaportaya gelen kadifemsi kısmına belli bir süre sesi kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

ben eczaneden aldıgım sıvı gliserin sürüyorum kapının kaportaya gelen kadifemsi kısmına belli bir süre sesi kesiyor

Gliserin nasıl zararı veya yıpratması nasıl?

• Gliserini lastik parlatıcı olarak kullanıyordum bence çok başarılı oluyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Gliserin nasıl zararı veya yıpratması nasıl?

gliserinin herhangi bi zararı yok ama ben sadece kapı ve kaportanın birleştigi kapının üzerindeki kadife yere sürüyorum. Fitillere würt fitil yenileyici sıkıp dedigim yerede gliserin sürerseniz bi kaç hafta ses yapmaz sonra gene yapmaya başlıyor.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    lastiklere meguiars endure tavsiye ederim eger ucuz bişe arıyorsanız benzinliklerde SARP marka jastik jeli var çok başarılıdır. Gliserin çok toz çekebilir dedigim ürünler gayet başarılı memnun kalırsınız.
  • peki bu fitil bakım ürününü camlara nasıl uyguluycaz? arkadaşlar camların daha hızlı ve sessiz kapanmaya başladığını söylemiş

• Tuna Plastik
    Tuna Plastik - Fitil, Süpürgelik, Baza
    https://tunaplastik.net
    adresinden çözüm bulabilirsiniz sanki.

• Güneş altında kuruyan ve ses yapan fitillere silikon sprey mi vazelin mi uygulama daha etkili olur?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.