Şimdi Ara

Kapı Vuruğu için çözüm önerileriniz nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben olsam yetkili serviste kapıları değiştirdim.
    12.000tl lik hasar kaydı elde fotoğraflar olduktan sonra çok bi hasar kaydı değil.
    ikinci el sizin aracınızdan alacak olsam da o kapıların onarılıp boyanmış olanı yerine değişmiş olanını rahatlıkla tercih ederim.
    Ama şu piayasada genelin bakış açısı benim ki gibi değildir bunuda bilin tabi
  • thebor T kullanıcısına yanıt
    İstanbul değil Kocaeli Kandırada. Hatta köyde. Netten illaki bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın ağır hasar kaydı varsa durup düşünülür elbette bunda hem fikiriz ama yetkili servis yada dışarıda onarım yapılacağı zamana yurdumun insanı başlıyor araçta hasar kaydı görülecek arabanın değeri düşecek diye gidiyor dışarda cebinden yaptırmaya her yıl sigortaya kaskoya harcadığımız para ise cabası.Zamanında bu hasar kaydı muhabbetini Galericiler milletin aklına soktu şimdi insanlar hasar kayıtlı araba alınmaz uzak durun diye milletin aklını bulandırıyorlar.İyide aracın hasar kaydı var almayalım tamam ama arabada hasar olmuş nereye kadar saklayacan dışarda yaptırsan dahi biraz akıl lütfen.
  • Şimdi ben kaza yaptım karşı taraf yüzde yüz kusurlu 5 bin masraf var aracın tampon,çamurluk değişmesi lazım şimdi ben ne yapayım adama aracımın masraflarını cebinden yaptır tramere girmesin mi diyim yada adama parayı kabul ettiremezsem cebimden verip demi yaptırayım.Gittim adamın sigortasından paşa paşa serviste yaptırdım.Sanayiye gelince zamanında biri arkadan tamponuma vurdu sanayide gidip yaptırdım kaç kere tampon yerinden çıktı unuttum adam tellerle tamponu tutturmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 6 Nisan 2018; 17:53:39 >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Hocam bence tekrar düşün. 12000 TL tramer kaydı olan araç eğer BMW mercedes değilse kimse dönüp bakmaz. Ben olsam buna sağlam gömmüşler diye düşünürüm. Boyatmak her zaman değişimden daha çok tercih edilir. Boya renk tutmaz diyorsanız değişen parça da boyanacak sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

Hocam bence tekrar düşün. 12000 TL tramer kaydı olan araç eğer BMW mercedes değilse kimse dönüp bakmaz. Ben olsam buna sağlam gömmüşler diye düşünürüm. Boyatmak her zaman değişimden daha çok tercih edilir. Boya renk tutmaz diyorsanız değişen parça da boyanacak sonunda.
    Burada sorulan araç bmw zaten

İkinciside yorumumda piyasa algısının benim düşüncemin tersine olduğunu yazdım zaten onun için benim açımdan tekrar düşünecek bir şey yok. Benim için parçanın işlem görmesindense değişmesi yeğdir

• Hocam yetkili serviste yaptır geç.Fotolarını da çek öncesinde.Kaskoya o kadar para veriyorsun bir de üstüne 2-3k daha para vereceksin üstelik.E sende satarken 2-3k daha az yaz fiyatını.En azından usta ile uğraşma,orijinal bin arabana.Önemli olan senin içine sinmesi.

• değişen görünce kamyon çarpmış diyor milletimiz.

12bin'e 2 değişim yerine 2bin kayıtla boya çok daha güzel olur 2.el açısından
  • burada aklıma takılan başka bir soru, kapıyı yetkili serviste değiştirirken başka bir sürü aksamı da bozma olasılıkları ( çünkü sonuçta iç aksam vs değişmeyecek, ya da iç deri kaplamalar vs değişmeyecek,sadece sacı kesecekler diye tahmin ediyorum)
    ben açıkçası yetkili servislerin ustalarının çokda ehil olduklarını düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebor

burada aklıma takılan başka bir soru, kapıyı yetkili serviste değiştirirken başka bir sürü aksamı da bozma olasılıkları ( çünkü sonuçta iç aksam vs değişmeyecek, ya da iç deri kaplamalar vs değişmeyecek,sadece sacı kesecekler diye tahmin ediyorum)
    ben açıkçası yetkili servislerin ustalarının çokda ehil olduklarını düşünmüyorum...
    Arkadaşım geçtiğimiz günlerde kaza geçirdi sağ arka kapının değişmesi gerekiyordu sizin dediğiniz gibi oda düşündü sanayiden yana tercihini kullandı 2 bin tl kapı sacı değişti şimdi arkadaş o değişen kapıdan çok şikayetçi ses gelmeye başladığını söyledi oda servise götürseydim keşke diyor bin pişman.Servis iş garantisi verir sorun olduğunda gidip tekrar baktıra bilirsiniz çünkü servisin kurumsallığı vardır ama sanayide bu işler böyle değildir sorun çıktığında adam seni artık tanımaz..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.