Şimdi Ara

kapıları açtık olayını anlamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Göçmenler geçiyor, Tırlar geçemiyor, dahice...
    Geçebilen göçmenler de anlaşma gereği geri gönderiliyor.
    Sınır kapılarında çıkış tarafında pasaport kontrolü neden var o zaman.
    AB 2 gün sonra "Sınırın sizin tarafının güvenliğini sağlayın" dese ne olacak? Aynısını Esad'a biz dememiş miydik operasyonlar öncesi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egedekiler sahil güvenlik tarafından geri getiriliyordu. Artık salınacak. Ve insan haklarından dolayı yunanistan vuramaz. Zaten telleri geçenlere polis bir şey yapamıyor görüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 29 Şubat 2020; 11:24:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

Bunları defalarca konuştuk her göçmen konusunda ve Erdoğan'ın salarız ha tehdidinden sonra

Batı önlemini aldı bu süre zarfında zaten

Türkiye batı ile geri kabul anlaşması yaptı yıllık 3 milyar Euro karşılığında göçmenleri geri alıyordu. Şimdi artık tutmayacak ama batı ülkeleri ne yapacak ? Sokmamaya çalışacaktır insanlar ölürse o zaman Türkiye ve Erdoğan katil batı diye propaganda yapacak ve Suriye çözümü için benim dediğimi yapın ve beni destekleyin diyecektir

Yani Türkiye şu an göçmenler yüzünden batının başını derde sokmak ve ölümler olması halinde ( veya olmasa da) Suriye'de kendine destek olunmasını istiyor
    Reis vakit geçirmeden tahminimi söylemeye başlamış bile 2 mülteciyi Yunanlılar öldürmüş

kapıları açtık olayını anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapıları parayı şu tarihe kadar gönderin

gelmezse açıyorum dediği anda açacaktı

ama öyle bir günde açtı ki bütün dikkatleri o yöne çekmek istiyor

cambaza bak oyununu hatırla
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Bizde gecebiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Suriyeliler kafasına göre Avrupa'ya gidemiyordu. Sınırlardan geçemiyorlardı, ancak kaçak yollar ile geçmeye çalışıyorlar ama onda da bizim sahil güvenlik olsun, Yunan tarafı olsun engelliyordu ya da maalesef kötü kazalar oluyordu.

2. Şu anda mültecilere " artık sınırlarda size eskisi gibi kontrol olmayacak, geçebilirseniz kaçak ya da legal olarak geçin " deniyor.

Ben bu politikayı destekliyorum (Belki de ilk defa Erdoğan'ın bir politikasını geç de olsa doğru buluyorum) çünkü, başka türlü Avrupalıların dikkatini çekmemiz mümkün değildi.

Avrupa Birliği, mültecilere bakmamız için bize söz verdiği paraları ödemedi. Mülteciler sadece Türkiye'nin sorunuymuş gibi davrandılar. Ama şimdi yumurta kapıya dayandı, o yüzden şu anda bizimle görüşmeye çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.