Şimdi Ara

kapıları açtık olayını anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapıları açtık iyi güzelde bizim kapıları açmamız ne işe yarıycak biri söylebilir mi? anlamadıgım çok şey var

1- kapıları açmadan önce suri birisi ülke dışına çıkamıyor muydu kafasına göre?

2- diyelimki şimdi çıkabiliyorlar, yahu diğer ülkeler kollarını açmış suriler gelsin de onlara bakalım mı diyor. ne değişecek yani şimdi? başka ülkeye gitmek bu kadar kolay mı adamlar niye alsın yani surileri ortada kalırlar dışarı çıkarlarsa(benim görüşüm)

bu 2 soruya cevap bulabilirsem genel kültürüm baya artacak teşekkür ederim

• Sınır kapılarının açılması şu. Biz avrupayla geri kabul anlaşması yapmıştık bu anlasmaya göre mesela 10 tane suriyeli yunanistana kaçtı yunanistan diyor ki al bunları bizde alıyorduk( ne şacma bir anlaşma dimi :) )
    Şimdi ise geri kabul fln yok suriyeliler sınırdan dısarı çıkabilir. Mesela bulgaristan diyecek ben almıyorum sınırda bekleyecekler. Tabi bir sürü insan kacakcısıda türer. Ama deniz yoluyla yunan adalarına gitmek çok kolay alttan biraz türkiye destek çikarsa yunan adaları kısa sürede istilaya uğrar. Bunun neticesinde yunanistan bize yollayamayacak tutuklamada yapamaz o da belki sınırlarını açar :D
  • beyler buna kimse anlam verememiş galiba

ben de öyle tahmin etmişdim
  • acizliğin itirafı
    ayrıca sınıra yığılan düzensiz göçmen haberleri asparagas
    bunlar keriz değil bike bike yunan askerinin nermilerine hedef olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlara şişme bot yardımı yapmalıyız. yoksa nasıl geçecekler karşıya
    sağlam botlar vermeliyiz denizde falan boğulmasınlar.
  • ben soruma cevap alamadım beyler

net bi şekilde bu 2 soruya cevap verebilcek varmı

cidden kafam çok karışık ne alaka diyorum yani kendi kendime
  • Aynen sanki kapının diğer tarafında başka kapı tutan yok gibi :) Zaten Yunanistan şu an sınıra gelenlere müdahale ediyormuş.

Tabi deniz yoluyla gelmek isteyene ses çıkarmayız yığınla insan ile uğraşsın demek istiyor olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Aynen sanki kapının diğer tarafında başka kapı tutan yok gibi :) Zaten Yunanistan şu an sınıra gelenlere müdahale ediyormuş.

Tabi deniz yoluyla gelmek isteyene ses çıkarmayız yığınla insan ile uğraşsın demek istiyor olabilirler.
    Deniz üzerinden gitmek isteyenlerin %90'ı telef olur bu mevsimde.Varabilen %10 da yaşamayı hakketti diye düşünüp birşey yapmamaları olası :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

acizliğin itirafı
    ayrıca sınıra yığılan düzensiz göçmen haberleri asparagas
    bunlar keriz değil bike bike yunan askerinin nermilerine hedef olsun
    Uluslararası kanunlara göre hiç bir devlet mültecilere silahlı saldırıda bulunamaz.

• Sınır kapılarının açılması şu. Biz avrupayla geri kabul anlaşması yapmıştık bu anlasmaya göre mesela 10 tane suriyeli yunanistana kaçtı yunanistan diyor ki al bunları bizde alıyorduk( ne şacma bir anlaşma dimi :) )
    Şimdi ise geri kabul fln yok suriyeliler sınırdan dısarı çıkabilir. Mesela bulgaristan diyecek ben almıyorum sınırda bekleyecekler. Tabi bir sürü insan kacakcısıda türer. Ama deniz yoluyla yunan adalarına gitmek çok kolay alttan biraz türkiye destek çikarsa yunan adaları kısa sürede istilaya uğrar. Bunun neticesinde yunanistan bize yollayamayacak tutuklamada yapamaz o da belki sınırlarını açar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları defalarca konuştuk her göçmen konusunda ve Erdoğan'ın salarız ha tehdidinden sonra

Batı önlemini aldı bu süre zarfında zaten

Türkiye batı ile geri kabul anlaşması yaptı yıllık 3 milyar Euro karşılığında göçmenleri geri alıyordu. Şimdi artık tutmayacak ama batı ülkeleri ne yapacak ? Sokmamaya çalışacaktır insanlar ölürse o zaman Türkiye ve Erdoğan katil batı diye propaganda yapacak ve Suriye çözümü için benim dediğimi yapın ve beni destekleyin diyecektir

Yani Türkiye şu an göçmenler yüzünden batının başını derde sokmak ve ölümler olması halinde ( veya olmasa da) Suriye'de kendine destek olunmasını istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

Bunları defalarca konuştuk her göçmen konusunda ve Erdoğan'ın salarız ha tehdidinden sonra

Batı önlemini aldı bu süre zarfında zaten

Türkiye batı ile geri kabul anlaşması yaptı yıllık 3 milyar Euro karşılığında göçmenleri geri alıyordu. Şimdi artık tutmayacak ama batı ülkeleri ne yapacak ? Sokmamaya çalışacaktır insanlar ölürse o zaman Türkiye ve Erdoğan katil batı diye propaganda yapacak ve Suriye çözümü için benim dediğimi yapın ve beni destekleyin diyecektir

Yani Türkiye şu an göçmenler yüzünden batının başını derde sokmak ve ölümler olması halinde ( veya olmasa da) Suriye'de kendine destek olunmasını istiyor
    Bu nasıl bir cahilliktir? İnternetin de var, google a girip geri kabul anlaşması nedir diye yazamayacak kadar aciz misin? Geri kabul anlaşmasının bize getirisi para değil vize muafiyeti olacaktı fakat öyle bir şey olmadığı için anlaşma geçersiz.

Sana göre Yunanistan mültecileri öldürecek ve sorumlusu biz mi olacağız? Buna ancak senin kadar saf(!) insanlar inanabilir.

• Sınırda kapı mı varmış ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cüneyt özdemir canlı yayında youtubeda izleyebilirsin
  • Bence herkes aynı şeyi düşündüğü için bu olayı pek önemsememiştir. Zaten önemsiz bir olay.

Soruların içinde cevaplar da yazıyor zaten. Kapılar açılmadan önce de isteyen kafasına göre gidebiliyordu zaten. Asıl mesele diğer ülkeler kabul ediyor mu. Etmiyor tabiki de. İstedikleri kadar kapıları açsınlar komşu ülkelerden bir tek ırak ve suriye gelen kişileri ülkesine alır. O da belki yani.
  • Kardeşim açıklıyorum iyi dinle !
    Dünkü acı verici olaydan sonra ne yapıldı ?? Saldırıyı Ruslar yaptı . Cevap verildi mi ?
    1 aydır resmi ağızdan söylenen yalan tekrar edildi . Misliyje vurduk yok üçyüz küsürat rejim askeri vurduk .
    Sabahleyin alay eder gibi bir de boğazdan iki fırkateyni geçirdi Putin göstere göstere . Boğazı bile kapatamadı bizimki .
    Mültecilere kapıyı niye açıyor ? Niye açacak ; ülke içindekiler gitsin , boşaltsınlar . Onların yerine idlipte bekleyenleri alıcak . Askerleri de çekecek ardından . Bunu anlamıyacak ne var !
    Hani şubatın sonunda saldırıya geçiyodu !? Bombayı yiyince Yusuf Yusuf oldu . Yenildim diyo sessizce anlayın yani .
    İletişim başkanı diye gezeteci geçmişi olan bi adam her gün şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak twitini retweet ediyor .
    Sahada hiç bir şekilde doğrulanmayan bizim 101 , 76 vs rejim askeri öldürdük açıklamaları ...
    2500 yıllık başkomutanlık tarihinde böyle bi korkaklık görülmemiştir . Dün gece 200 F16 havalanmalı ve himeymim üssünde taş üstünde taş kalmamalıydı .
    İdlipten 10 gün içinde çekiliyoruz aha buraya yazıyorum , dediydi dersiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Televole -- 28 Şubat 2020; 23:22:30 >

• fluox kullanıcısına yanıt
    Bunu bilerek ve göze alarak gidiyorlar zaten. Ama almamam ihtimalleri var mı onu bilmemiz lazım. Şu an Yunanistan muhtemelen AB'den yardım çağrısında bulunacaktır.
  • Yallah batiya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Bu nasıl bir cahilliktir? İnternetin de var, google a girip geri kabul anlaşması nedir diye yazamayacak kadar aciz misin? Geri kabul anlaşmasının bize getirisi para değil vize muafiyeti olacaktı fakat öyle bir şey olmadığı için anlaşma geçersiz.

Sana göre Yunanistan mültecileri öldürecek ve sorumlusu biz mi olacağız? Buna ancak senin kadar saf(!) insanlar inanabilir.

Alıntıları Göster
    Terör örgütleri dahil Herkes AKPli Türkiye hükümetini kandırdığına göre ABlilerde kandırmış demek ki... Farklı açıdan bakarsak vize serbestliği ABnin Türkiye'yi kandırması mı yoksa AKPli hükümetin AKPli olmayanları kandırma konusu mu acaba?

Geçen yaz bakan askıya aldık demiş zaten
    Memurlar.Net
    AB sözünü tutmadı Türkiye anlaşmayı askıya aldı
    https://www.memurlar.net/haber/844394/ab-sozunu-tutmadi-turkiye-anlasmayi-askiya-aldi.html

AB vize serbestliği içinde 72 kriterin 65i sağlandığı belirtiliyor

Türkiye 2016 yılında 6 aylık uygulamadan sonra niye anlaşmayı askıya almadı. 3milyar euro gelecek beleş para işine geliyordu çünkü zaten Suriyelilere sizin haminiz biziz demek istiyor 40milyar dolardan bahsedip sizin için asıl parayı harcayan biziz diyecekti böylece (Emevi camiinde namaz kılmanın bir bedeli vardı ve Türkiye bu bedeli ödemeyi göze almıştı zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Şubat 2020; 11:2:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.