Şimdi Ara

Ülkemiz İçin Ne Yapabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda düşündüğüm şey. Hani burada iyi kötü biraz da dalga geçerek hükümetin yanlış politikalarını eleştiriyoruz ya, bazen de muhalif kardeşlerimizin bizi vatan hainliğine kadar suçlamalarına maruz kalıyoruz. Canları sağolsun biz ülkemizi seviyoruz.
    Şimdi ülkemiz zor durumda sadece oturduğumuz yerden eleştirerek bir sonuca varacağımızı düşünmüyorum.
    Peki ne yapabiliriz? Ek olarak ne faydamız dokunur bilen yazsın.
    Yoksa artık boşuna düşünme bu ülke düzelmez mi diyorsunuz?

• İlk olarak sandıktan başlayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkokul sayısal mantık dersleri
    ortaokul programlamaya giriş
    lise tercihe göre bi programlama dilinde ileri düzey eğitim
    10 sene sonra Türkiye koreyi geçer
    bunun yerine yapılan imamhatibe direk yerleştirme
  • Kardeşim aklınızla ve vicdanınızla oy kullanın sizden başka birşey istediği yok bu toplumun

• Ben bu ülkeyi sevmiyorum.
  • Ak partiye oy ver

• bir şeyler üretip yurtdışına satmak gerek. ebay gibi sitelere elbise,halı süs eşyası gibi şeyleri koyun alıcısı çıkarsa yurtdışına kargolarsınız. hem kendiniz kazanırsınız hem ülke döviz kazanmış olur.
  • Önce kendinden başka.

1. Tükettiğin ürettiğinden çoksa tersini yap.

2. Evine, üstüne başına bak ve "yerli malı yurdun malı" prensibini edin

3. Bir izme, bir ırka, bir ideolojiyi merkeze almışsan hepsini at, duru ol..

Devletini, ırkını, dinini, dinsizliğini temel kutsal öğe olarak görme... En kutsal öğe insandır prensibini edin!

Bu 3 temel ilkeyle başla. Sonrası gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih okuyabilirsin.Hem Türk tarihini hem yakın dönem tarihimizi.Başımızdaki insanlara biat edip susmak yerine eleştirip sorgulayabilirsin.Kafatasınızın içi elbet boş değil az biraz düşünsen zaten tepkini sandıkta gösterirsin.Bu hükümet elbet gidecek ülke elbet düzelecek ama bunu ne benim ömrüm görecek ne de çocuğum.Birkaç insan ömrü geçmesi lazım o kadar boka battık yani

• yapabileceğin çok az şey var herkes çok az şey yapsa biraz farkeder.
    >özgürlükçü ve çağdaş bir düşünceyi insanlar arasında yaymak.
    >insanlara köle olmadıklarını ve haftada 35 saatten fazla çalıştırılmanın insanlık dışı olduğunu anlatmak
    >hem hümanist hem de milliyetçi düşünceleri aynı anda yaymak
    >sandıkta ideolojik oy kullanmamaları gerektiğini ve mümkün olduğunca merkez partilere oy atmaları gerektiğini insanlara anlatmak
    >çocuk, kadın ve insan özgürlük haklarını ırk, yaşam tarzı, ahlak anlayışı gözetmeksizin savunmak.
    >şiddetin her türlüsüne karşı durmak
    >cemaat vb yapılanmalardan uzak durmak
    >suçluların meşru müdafaa dışında hakettiği cezaları almamasını heryerde eleştirmek, adalet istemek
    >hakettiğin çalışma saatleri ve parayı alamadığın takdirde mecbur kalmadığın sürece çalışmamak
    >evrensel temel gelir düşüncesini insanlar arasında yaymak
    >kendi eğitim düzeyini mümkün olduğunca arttırmak

sen tüm bunları yaparsan ülkenin kurtulma süresi azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 8 Kasım 2017; 19:47:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlar ,okumadığı,araştırmadığı sürece hiç bir şey olmaz bu ülkeden .Sömürülmeye,kullanılmaya devam ederler olay bu .Bunuda biz yapamayız inasanın kendisinin istmesi lazım bakıyorum etrafıma kimse istekli filan değil o zaman sömürülmeye kullanılmaya devam etsinler gram üzülmem .
  • ''muhalif kardeşlerimizin bizi vatan hainliğine kadar suçlamalarına maruz kalıyoruz'' dan sonrasını okumadım. Sen reisinin konuşmalarını hiç dinlemiyorsun herhalde.
  • En fazla çene suyu çorba yaparsın

Bunun dışında hiç bir şey

Bizde öyle yapıyoruz zaten

Bir nevi masturbasyon yani
  • Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk cemiyeti ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.