Şimdi Ara

Kapıları değiştireyim mi tamir mi ettirmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler garajdan dönerken on kapıdan arka çamurluga kadar sürttüm. iki kapıda da göçme oluşmuş. kasko dan yetkili distributor serviste değişim yapalım diyorlar. öte yandan çektirme usulü + boya ile de yapabiliriz yine kasko anlaşmalı yan sanayide.

kapılar değişince Tramer de 10 bin görünecek. üç dört sene daha binerim araç 2017 model.

satışta durumlar ne olur siz olsanız ne yaparsınız. araç satış ile fazla alakam olmadığı için kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 3 Ekim 2019; 19:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla burda belki durustlukten bahsedenler olacak ama ben bizim memleketteki gercegi soyliyim kaskoda degisirde 10 bin tramer gorunurse kazali damgasi yer satarken fiyatini oldururler o yuzden cektirme boyama ve tramere islenmeyecek sekilde hallediyorlar genelde bilginiz olsun

• Aman kardeşim sakın degiştirme kapı mapı satarken cinnet geçirirsin degişen var diye ölü fiyat verenlerden ötürü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimlerini çeksem videosunu falan. alıcıya göstersem.. kardeşim durum bu. orjinali ile serviste değişti. bu da faturası desek harbiden cinnet mi geçiririz ya.
    çektirip boyatinca da çok büyük ihtimalle dalgalanma olacak. bu sefer de kapıda boya var muhabbeti çekilecek eskisi gibi olmama ihtimali yüksek. en ufak darbede yeniden bombelenme olacak eski yerlerinden vs vs. bu şekilde alıcınin daha mı içine siniyor.

• aman hocam tek seferde 10bin tramer işletme sakın basit bi kaza için. ilerde satarken çamurluk-kapı değişti dediğin zaman herkes yandan başka araç çarpmış - yandan büyük kazası var diyerek sana maddi kayıp yaşatırlar. kazalı fotoları çek sonra sanayide düzelttir gitsin.

resim çekmeyle ilgilide birde şu durum aklınızda olsun, piyasadaki alım-satım yapan çakallar şöyle bi uyanıklık yapıyorlar; adam önceki ufak bir kazada çamurluk ve kapıyı göçtürmüş ve sürtmüş, kazalı resimlerini çekmiş sonra gitmiş sanayide cebinden ucuza yaptırmış, daha sonra büyük bir kaza geçirmiş araca aynı bölgeden yandan vurmuşlar, adam gitmiş kaskodan yetkili serviste parça değişimi yaptırmış hâliyle tramere de yansımış ve yüksek rakam çıkıyor. şimdi bu uyanık aracı satarken "eski ufak kazanın resimlerini gösteriyor" ve diyor ki kaskodan yaptırdığım için bu kadarcık şeye kasko-yetkili servis parça değişimi yaptı ve bu yüzden tramere çok fazla yazıldı diyor yani meşhur kasko şişirmesi yalanı. dikkatli olun hocam alırkende satarkende. şimdi siz bana o resimleri gösterseniz bile o işlenen tramerin o kazaya ait olduğunu nasıl ıspatlıyacaksınız, ilerde aracınıza talip olan biri size bunu diyebilir haklı olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 3 Ekim 2019; 21:29:16 >

• Benşmde 2 kapı değişebilirdi tertemiz binerdim ama mecbur yapıldı macunlandı. Aracı değişensiz diye kolaylıkla sattık . Başka ülkede olsa tertemiz değiştirirdim ama mecbur macun yapıldı . Değiştirme derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değişen parçayı macunlu parçaya her türlü tercih ederim değiştir gitsin çekersin fotoğrafını satarken gösterirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin durumunda değiştirme kapıları değer kaybı alamazsın hata sende çektirme+boya daha makul

Değişen-Boyalı araç tercihi kişiye göre değişir. Birisi için satarken değişmemiş olması önemli olabilir. Başka bir adamda boyalı almak istemez boyayı düzgün yapmazsa direkt macun üstüne astar çekerse vs bir süre sonra o boya bir güzel çatlamaya başlar ben adamın iyi bir boyacıda yaptırıp yaptırmadığını nerden bileyim. Değişen ya cıkma yada astarlı sıfır parça olur. İşçilik kaliteside belli olur...

• Kasko karşılıyorsa değiştir gitsin. Ben araba alırken kapılar ve çamurluğa takmam. Kaput ve ön tampon değişmişse sıkıntı bana göre.

• fotoğrafla ve değiştir. 3-4 sene bineceğiniz araca densizin biri fotoğrafları olduğu halde hayvani değer düşüreceği için yazık etmeyin, kaporta işlemi serviste yapılıyorsa orijinalden farkı yoktur.
  • Milli servet sonuçta değişmeden duzelebiliyorsa çektirip boyatin.satarken de bir dahaki kaskoda da daha az zarar olur.renk tutmama riski iki durumda da var opak bir renk değilse.kasko olmasa aynı renk çıkma araştırılabilir ama cikmacilar da anasının gözü kazalı tüm arabayı 3-5 bine alıp tek parçaya o paraları istiyorlar

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    anladım hocam o zaman günlük gazeteyi kapıya yapıştırıp öyle resim çekicez. zaten fatura tarihi ile gazete tarihi arasında fazla fark olmayacağı için ispat edeceğiz bu şekilde. sonuçta alıcının da içi rahat olur

• Ben direkt değiştirirdim. Düzgünce rahatlıkla binmek çok daha önemli. Değişmesi bence macunlanmasından iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

anladım hocam o zaman günlük gazeteyi kapıya yapıştırıp öyle resim çekicez. zaten fatura tarihi ile gazete tarihi arasında fazla fark olmayacağı için ispat edeceğiz bu şekilde. sonuçta alıcının da içi rahat olur
    aynen hocam siz her türlü tedbirinizi alın, ha ilerde satarken çevrenizden tanıdık biri denk gelir ona hasarı izah etmekte zorlanmazsınız tanıdıktır güvenir size ama tanımadığınız bir alıcıya özellikle de bu piyasada dönen dolapları bilen ve durumdan istifade ederek fiyat kırmaya çalışan birisine bu kaza durumunu a-n-l-a-t-a-m-a-z-s-ı-n-ı-z

• Benim kazada kapı kasko düzeltme çalıştı ama alt kuşağını yapamadılar felan derken bizde yeni kapı talep ettik dünya kadar trimer çıktı ama yapacka bişey yok bozuk kapı olmasımı iyi sıfır orjinal kapımı satarken hangisi mantıklı gelir biizim halkımız için zor olasa bunu anlaması
  • Benim tercihim düzeltilip boyanmış bir parça yerine orjinali ile değiştirilmiş parça olur ama ülkemizde böyle değil ne yazık ki...

Buruş buruş olup da düzeltilmiş macunla ve kat kat boyayla doldurulmuş kaporta parçası, sıfır orjinal parçadan daha cazip geliyor millete... Neymiş araba orjinal kalıyormuş, değişen parçası olmuyormuş...

Sanki kapı değişince takılan yeni kapı fabrikasında üretilmiş orjinal değil de, merdiven altı bir pastanede sahte olarak üretilmiş... Anlaşılır gibi değil...

• sioux kullanıcısına yanıt
    4 gündür araç satıyorum, kapıyı değiştirmiştim kazada. Kazalı fotoğrafını atıyorum neden değiştirttin çektirilirmiş bu ne gerek vardı diyenler var. Arka kapıda küçük çizik olmuştu boyatılmıştı insanlar neden boyattın sapa sağlam ne gerek var diyor?.

Sakın değiştirtme boyat tamir ettir yoksa uğraşırsın.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    anlaşılan millet bedava kapatmak istediği için veya binicisini bulana kadar ne yapsak yaranılmayacak. yan sanayide işlem görmüş kapılarla gezmek de istemem açıkçası

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam. bende bunu anlamıyorum. sanırım sorun "değişen" değil de.. nasıl değiştiği.. yani arabaya kamyon mu girdi bariyere mi girdin? direğe mi girdin?

değişen olunca millet şasede oynama var sanıyor sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.