Şimdi Ara

kaplankilit.com 'da desi steely kapı alarmı sadece 98 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
4.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.kaplankilit.com da stoklarla sınırlı desi steely kapı alarmı sadece 98 TL kapıdan ödeme ve bonusa taksit secenekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan_20 -- 11 Aralık 2012; 10:15:28 >

• kumanda dahil mi? Dahil değilse başka sitelerde fiyatı sizden daha uygun!
  • kumanda dahil 98 tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan_20

kumanda dahil 98 tl :)

Baya komik geldi sanırsam ancak bilmediğimiz bir ürün olduğundan bir sitede istenilen kumanda sayısı yazmışlar ve ona göre fiyat artıyor :D
  • yok haklısınız ürün hakıında bilgi sahibi olmaya bilirsiniz paket içerisinden 1 adet kumanda cıkıyor zaten :) ilave kumanda adet fiyatı 30 TL
  • nasıl çalışıyor bu, daha dün karşı dairedeki komşuya hırsız girdi. çelik kapılara bakıyordum ben de.
  • Normal bir kilit takar gibi kapınıza ilk önce yuvasını acıp monte ediyorsunuz, daha sonra paketin içerisinden çıkan kucuk ama kuvvetli bir mıknatısı alarmın karşısına gelece şekilde yapıştırıyorsunuz bu kapıyı algılıyor kapını acılması durumunda alarm çalıyor ayrıca sadece kapının açılmasını beklemiyor, hassasiyeti ayarlanabilir darbe sensörü ile de kapıya gelen darbeyi yada sarsıntıyı algılayarakta alarm durumuna geçiyor. alarmı devreye almak yada devreden çıkarmak için kumandayı yada üzerindeki tuş takımını kullanıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • videoyu izledim de o 8sn deşifre girilmeden içerden kapı kapatılırsa da alarm sistemi devreye giriyor mu? keşke onu da gösterseydi videoda..
    açtı kapıyı, 2sn sonra kapattı , alarm sistemi devreye girmeme durumu olabilr mi diye tereddüt ettim şimdi?
  • hayır öyle bir durum söz konusu değil.kapıyı açtıktan sonra size 8 saniye süre tanır bu süre içinde kapıyı kapatsanız dahi alarm devreye girecektir bu 8 saniyelik süre yi egerseniz kapatabilir sadece kumanda ile kullanabilirsiniz böylece kapınız kumanda dışında başka bir şekilde açıldığı anda alarm devreye girecektir.
  • İnternet sitenizde ürün sayfasında,

"TÜM DESİ ÜRÜNLERİNDE TÜRKİYENİN HER YERİNDE MONTAJ İMKANI"

ibaresi mevcut. Teyit almak için soruyorum. Ankara İli Keçiören ilçesinde ücretsiz montaj imkanı var mıdır?

Ses şiddeti olarak kaç desibel ses çıkarmaktadır?

Kargo ücreti ne kadardır?

Bu sorulara cevap verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempiternal

İnternet sitenizde ürün sayfasında,

ibaresi mevcut. Teyit almak için soruyorum. Ankara İli Keçiören ilçesinde ücretsiz montaj imkanı var mıdır?

O ibarenin yazdığı yerin alt kısmındaki "detaylar" butonuna tıklayınca sayfa aşağıya kayıp montaj videosu çıkıyor. Yani tercümesi:

"Bu videoyu izleyen herkes bu alarm sistemini Türkiye'nin her yerinde monte etme imkanına sahiptir."

Ayrıca videonun üstünde de aynı ibare yer alıyor.

"Kapıya elektrik çekilmesine gerek kalmadan çalışabilen akıllı tasarım."

Bunun da Türkçe çevirisi şu oluyor: "Pille çalışır."

Neden bazı basit ifadeler böyle çetrefilli ve alengirli bir şekilde anlatılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

O ibarenin yazdığı yerin alt kısmındaki "detaylar" butonuna tıklayınca sayfa aşağıya kayıp montaj videosu çıkıyor. Yani tercümesi:

"Bu videoyu izleyen herkes bu alarm sistemini Türkiye'nin her yerinde monte etme imkanına sahiptir."

ben bu cihazdan adlım takdırdım ama kullanması biraz sorunlu, bi süre sonra azaten çalışmamaya başladı ve öyle duruyo kapıda. en önemli sorun kumanda sayısı. kapıyı açabilecek her kişi için kumanda lazım yoksa bi işe yaramıyo, adam içeri girip şifreyi girene kadar epey ötüyo. ben pek tavsiye etmiyorum.

• LCD Ekranlı Kapı Dürbünleri hakkında bilgi verirmisiniz.
    Panjurlu kapı var.
    Panjur kısmındaki dürbünü takıp içerden izlemeye imkanımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

ben bu cihazdan adlım takdırdım ama kullanması biraz sorunlu, bi süre sonra azaten çalışmamaya başladı ve öyle duruyo kapıda. en önemli sorun kumanda sayısı. kapıyı açabilecek her kişi için kumanda lazım yoksa bi işe yaramıyo, adam içeri girip şifreyi girene kadar epey ötüyo. ben pek tavsiye etmiyorum.

Yorumunuz için teşekkürler.
  • quote:

Ses şiddeti olarak kaç desibel ses çıkarmaktadır?

Kargo ücreti ne kadardır?

Bu sorulara cevap verebilirseniz sevinirim.

DESİ alarm ve parmak izli kilit sistemlerinin denizli yetkili servis ve bayisiyiz, DESİ markasının türkiye genelinde geniş servis ağı vardır ( TÜRKİYE'NİN HERYERİNDE MONTAJ İMKANI ) sloganından bahsedilen ücretsiz montaj değildir, servis bedeli karşılığında bulunduğunuz ilde montajını yaptırabilirsiniz.
    kargo ücreti 7 TL'dir
    110 desibel ses gücü vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

ürünüzde bir arıza varsa ve fatura tarihiniz geçmediyse bana yada desi firma merkezine göndererek gerekli bakım ve tamirat işlemleri garanti kapsamında ise size yardımcı olabilirim :)

• LCD kapı dürbünlerini inceledimde hepsi kapıya monte ediliyor , kamera ve ekran aynı cihaz üzerinde. Benim istediğim kapıya sadece kamera kısmı monte edilecek LCD ekran da kablosuz ev içinde istenilen yerde durabilecek , boyle bir cihaz varmıdır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

LCD kapı dürbünlerini inceledimde hepsi kapıya monte ediliyor , kamera ve ekran aynı cihaz üzerinde. Benim istediğim kapıya sadece kamera kısmı monte edilecek LCD ekran da kablosuz ev içinde istenilen yerde durabilecek , boyle bir cihaz varmıdır ?

malesef istediğiniz tarzda bir ürün yok ekran ile kamera arasındaki kablo ancak kapı kalınlığı kadar uzun tüm modellerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan_20

quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

LCD kapı dürbünlerini inceledimde hepsi kapıya monte ediliyor , kamera ve ekran aynı cihaz üzerinde. Benim istediğim kapıya sadece kamera kısmı monte edilecek LCD ekran da kablosuz ev içinde istenilen yerde durabilecek , boyle bir cihaz varmıdır ?

malesef istediğiniz tarzda bir ürün yok ekran ile kamera arasındaki kablo ancak kapı kalınlığı kadar uzun tüm modellerde.

Arada Kablo varsa benim gibi çift kapılı olanların da işine yaramayacaktır.
  • Evi satin aldigimda mevcut celik kapimizda bu alarm sistemi bulunuyordu. 2 yildir kullaniyoruz.

Cikatdigi ses nedeniyle gayet caydirici ozelligi oldugunu soyleyebilirim. Ayrica hassasiyet ayarini yaptiginizda kapi acilmasini birakin disaridan zorlandiginda bile otmeye basliyor. Ben cok memnunum. Bazen kapinin alarminin kuruldugunu unutup kapiyi acip kapiyor ve evin icine dogru gidince birden alarm sesinin yukselmesi ile irkiliyorum :-)

Kendi adima ihtiyac karsiladigini dusundugum icin memnunum. Ancak istanbul gibi bir yerde yasiyorsaniz sadece bu sistem yeterli olmayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.