Bildirim
Kaplanlara Kuzu Ziyafeti -- [Video] --
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
birde burda
http://www.youtube.com/watch?v=o2VtPJDt2hE&feature=related
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetworkXXX -- 17 Mayıs 2010; 17:21:50 >
-
Millet çocuğuyla gitmiş bunu izlemeye.Birde gülüp eğleniyorlar.Ne zavallı insanlar var şu dünyada. -
Çinlilerden nefret etmeye başladım. -
onlar kaplan değil aslan -
gerizekalılar -
çinliler yamyam bebek yiyorlar insan yiyorlar cenin yiyorlar internette arastırın görün cok iğrenc insanlar. -
nasıl bir mantık anlayısıdır bu anlayamadım bi canlının ölümünü o kadar insan gidiyor ve gülüyorlar egleniyorlar sanki bi komedi show yapılıyor ak ya -
çinliler ve kendini medeniyetin kralı sanan avrupalılar takımı işte. -
a'dan z'e sadist bir toplum. -
küfür etmeyeyim diyorum ama bunlar hakediyor.. oç ları -
ulan o kuzuyu ben bile tek başıma yerim, 10 tane aç aslan 1 dene kuzuyla nasıl doyacak pinti herifler atsana bi dana ortaya -
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
ulan o kuzuyu ben bile tek başıma yerim, 10 tane aç aslan 1 dene kuzuyla nasıl doyacak pinti herifler atsana bi dana ortaya
seni atsınlar ortaya.. -
600 çin yuanı 'na yani 88 dolar'a yapıyorlar bu kepazeliği. -
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X