Şimdi Ara

Kaplolu Modem İle Kablosuz Modem Arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben pc de kablolu modem kullanıyorum, pc me ttnetin kampanyasında verilen rt206 modemi alıp takmayı düşünüyorum, acaba hızımda bi değişim olurmu, dahamı hızlanır yoksa yavaşlarmı..

elimdeki kablolu modem;
    Airties Rt 102 Adsl2+ Modem Özellikleri

Arabirim : Ethernet - USB
    Dahili/harici : Harici
    Pc Den Maksimum Data Transfer Hızı : 24 Mbps
    Pc Ye Maksimum Data Transfer Hızı : 4 Mbps
    Platform : PC-MAC
    Türü : Kablolu modem

alacağım kablosuz modem (pc ye bağlayacağım, laptop yok)

RT-206 125Mbps Kablosuz ADSL2+ 1 Portlu Modem, Router, Firewall

•Komple çözüm paketi: ADSL2+ modem; router; firewall, kablolu ve kablosuz erişim noktası
    •Router: DHCP sunucu
    •Firewall: Gelişmiş Anti - DoS SPI Firewall; Internete erişimde URL, IP ve MAC adresi bazında filtreleme
    •Otomatik kablosuz güvenlik: ADSL Hizmet Programı ile kablosuz güvenlik ayarlarının (WEP, WPA, WPA2) modemde ve bilgisayarda otomatik olarak tanımlanması
    •G++ ile süratli kablosuz iletişim: 125 Mbps hızında kablosuz erişim noktası ile 45 Mbpsa varan gerçek veri iletim hızları (125Mbps destekleyen alıcı cihazlarla). Aynı zamanda 802.11b/g ile de geriye dönük uyumlu
    •Erişim mesafesi ve AirTies Mesh Teknolojisi
    •Kablosuz güvenlik: WPA, WPA2-AES, 64/128/256 bit WEP ve 802.1x standartları
    •Kablolu cihaz desteği: 10/100Mbps Ethernet portundan her türlü kablolu cihazı yerel ağa dahil etme imkanı
    •ADSL Sayacı: özellikle limitli ADSL kullanıcıları için aylık bazda indirilen ve gönderilen veri (download/upload) miktar sayacı
    •Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı: Türkiye şartlarına göre tasarım ve üretim; voltaj düşmelerine ve dalgalanmalarına dayanıklı
    •TR-069 ve SNMP desteği ile uzaktan yönetim (otomatik konfigürasyon, yazılım yönetimi, problem takibi)
    •Kolay kurulum ve yönetim: Interaktif Kolay Kurulum CDsi, Hizmet Programı, web arayüzü ve Kullanım Kılavuzu; tek tuşla gelişmiş ayarlar; Internetle ve bilgisayarla bağlantı testleri
    •Otomatik güncelleme: ADSL Hizmet Programı ile otomatik Firmware güncelleme
    •Kesintisiz teknik destek: 7/24 AirTies Destek Hattı, Türkiyede bulunan AirTies AR-GE ekibi aracılığıyla uzman teknik destek

yardımlarınız için teşekkürler..

• İnternet hızında bir değişme olacağını sanmıyorum kablosuz bağlantı ihtiyacın varsa değiştirebilirsin modemini yoksa boşuna masraf etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.