Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

KAPORTADAKİ ÇİZİKLERİ GİDERME YÖNTEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARABAMI BİRİLERİ ÇİZMİŞ ÇİZİKLER DERİN SANIRIM FALÇATA İLE ÇİZİLMİŞE BENZİYOR BU ÇİZİKLERİ PASTA-CİLA İLE KAYBEDEMEDİM BİLİNEN BASKA YÖNTEMLER VARSA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM (yeniden boyattır demeyin aracımın degerini kaybetmek istemiyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: cemoli64

ARKADAŞLAR ARABAMI BİRİLERİ ÇİZMİŞ ÇİZİKLER DERİN SANIRIM FALÇATA İLE ÇİZİLMİŞE BENZİYOR BU ÇİZİKLERİ PASTA-CİLA İLE KAYBEDEMEDİM BİLİNEN BASKA YÖNTEMLER VARSA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM (yeniden boyattır demeyin aracımın degerini kaybetmek istemiyorum)

cizik gidericci kalemler var ancak pasta-cila ilr giderilemedi ise bunlarında pek işe yaracagini sanmıyorum.
    cizik tam nerede???govde de mı?
    pek istemıyorsunuz sanirim ama boyatmak daha kesin sonuc verir
  • Aracınız ne renk?
  • ben taş vuruklarına rötuş kalemi kullanıyorum oje gibi sürüyorsun ama çizik çok uzunsa ton farkı daha belirgin olur
    değer kaybıda olmaz
  • İLGİLENEN ARKADASLARA TŞKLER ARABAMIN RENGİ METALİK AY TOZU GRİSİ RÜTUŞ GÖZE BATACAK O NEDENLE BASKA ÇÖZÜMLER ARIYORUM ARABAMIN ÇİZİK YERLERİ İSE ÖN KAPUT ARKA BAGAJ KAPAĞI ÜSTÜ VE ARKA ÇAMURLUK KAPI ÇİZİKLER DERİN
  • serviste ince çizik doldurmak için bya yapıylar ama sonuçta yine yoyanmıs olacak. benim araabadada war bi tane duruyor oyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam ve Kaportadaki Kireç Lekeleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.