Bildirim
telefonun kasasındaki boya hasarlarını giderme [SSli]
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oje çıkar fırın boya şart şaka bir yana tebrik ederim zekice
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyem şudur: bir defada kalın sürmeyin, ince sürüp kurutun bu işlemi her kuruduktan sonra üstüne tekrar ince sürerek en az 2-3 defa tekrar edin dayanıklı ve uzun ömürlü olur
Evet ana konuda aylar once bir arkadastanda okumustum,iyi calisma olmus cokta goz tirmalamiyor gayet basarili bence.
İşte böyle şeylere maruz kalmamak için kılıf ile kullanınız :))))) Benimki kılıfsız düşse camı patlamaya çok müsait korkacağıma kılıfla kullanırım :) -
sp kullandım hatta yanlıs hatırlamıyorsam bu konu sahıbı arkadaslada yazıstık,sp de oyle ekran patlasın falan cok zor -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
sp kullandım hatta yanlıs hatırlamıyorsam bu konu sahıbı arkadaslada yazıstık,sp de oyle ekran patlasın falan cok zor
Ever sızın tavsıyenızle almıstım sp yı
Benim de aklıma gelmişti ama cesaret edemedim. Sonuç olumlu madem ben de deneyeyim. Teşekkürler paylaşım için..
quote:
Orijinalden alıntı: du riechst so gut
quote:
sp kullandım hatta yanlıs hatırlamıyorsam bu konu sahıbı arkadaslada yazıstık,sp de oyle ekran patlasın falan cok zor
stev tebrik ediyorum millete sp öneriyoruz ama fanboy diyorlar yorumlarını eksisiyle artısıyla yazarmıısın insanlar görsün? -
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
quote:
stev tebrik ediyorum millete sp öneriyoruz ama fanboy diyorlar yorumlarını eksisiyle artısıyla yazarmıısın insanlar görsün?
Valla telefondan memnunum. Tasarımı hos, bıldırım ısıgı ayrı bır guzel. Performans olarakta tatmın edıcı. Menu gecıslerınde, ınternette vs. Hıc kasma yok. Oyun performansıda guzel. Rr3 sorunsuz calısıyor. Gta sa full ayarlarda akıcılıgını kaybediyor ancak grafıklerı biraz kısınca gayet guzel. Telefonu ele alınca gayet saglam ve kalıtelı hıssı uyandırıyor. Bu telefondan sonra elıme arkadasın ıphone 5s ını aldıgımda cıddı cıddı rahatsız oldum. Bırtek kamerası sıkıntı. Arka kamera vasat degıl is goruyor ama daha ıyı olabılırdı. On kamerada ıse hıc bır detay yok zaten vga. Sarj ıse mukemmel. Pıyasadakı cogu akıllı telefonu pataklar sarj konusunda. Dedıgım gıbı ben telefondan memnunum ama ıcımden bır seste acaba nexus 4 daha ıyımıdır dıyor. Cogu testte sp onde ama ınsan 4 cekırdek ve 2 gb ramı duyunca yınede acaba dıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du riechst so gut -- 21 Nisan 2014; 7:20:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
quote:
stev tebrik ediyorum millete sp öneriyoruz ama fanboy diyorlar yorumlarını eksisiyle artısıyla yazarmıısın insanlar görsün?
Valla telefondan memnunum. Tasarımı hos, bıldırım ısıgı ayrı bır guzel. Performans olarakta tatmın edıcı. Menu gecıslerınde, ınternette vs. Hıc kasma yok. Oyun performansıda guzel. Rr3 sorunsuz calısıyor. Gta sa full ayarlarda akıcılıgını kaybediyor ancak grafıklerı biraz kısınca gayet guzel. Telefonu ele alınca gayet saglam ve kalıtelı hıssı uyandırıyor. Bu telefondan sonra elıme arkadasın ıphone 5s ını aldıgımda cıddı cıddı rahatsız oldum. Bırtek kamerası sıkıntı. Arka kamera vasat degıl is goruyor ama daha ıyı olabılırdı. On kamerada ıse hıc bır detay yok zaten vga. Sarj ıse mukemmel. Pıyasadakı cogu akıllı telefonu pataklar sarj konusunda. Dedıgım gıbı ben telefondan memnunum ama ıcımden bır seste acaba nexus 4 daha ıyımıdır dıyor. Cogu testte sp onde ama ınsan 4 cekırdek ve 2 gb ramı duyunca yınede acaba dıyor.
Önerilerimde 1000 900 tl önerilerine nexus 4 öneriyorum.900 tl altı cihazlara sp yorumlarımı takiplersen anlarsın.senin bu tatminkar yorumlarında laf söyleyenlere kapak olsun.güle güle kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X