Şimdi Ara

Kapsama alanı öğrenebileceğimiz site varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opensignal baktığım zaman olmayan yerlerde 3g oluyor pek güvenmiyorum.Vodafone kapsama alanı sorunu söylediğim zaman yetkililer bir haritaya bakıyor.Avea ve Turkcell aynı şekilde biz bu haritaya neden bakamıyoruz bir sürü site baktım ancak yeterli bilgi alamadım memlekete gidicem yalnız 3g çekip çekmediğine bakamıyorum işlerim 3g ile olduğundan dolayı ihtiyacım var.Bu haritalara nasıl ulaşabiliriz bütün hatlar mevcut ve avea jet vınn ve Vodem dahil bütün cihazlar var.Vodafone bildirdim konum ile 3g sinyal kalitesi az ekiplere bildirdik felan dediler ne yapabilirim .

• Doğrumu Bilmiyorum Ama Sanırım E-Devlet Üzerinden Bakılabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Doğrumu Bilmiyorum Ama Sanırım E-Devlet Üzerinden Bakılabiliyormuş.

Teşekkür ederim turkiye.gov.tr de Baz İstasyonları Ölçüm Bilgileri bölümü var yalnız e-devlet giriş istiyor yarın postaneye gider alırım inşallah doğru bilgiler veriyordur.

Hocam kardeşimin E-Devletiyle baktım yalnızca şehir merkezlerini gösteriyor bu uygulama köy,kasaba,mahalle göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 30 Temmuz 2015; 4:49:07 >
  • Öyle bir site yok malesef,ben de aramıştım zamanında
    Edevlet ile yapılan sorgulama fasa fiso,
    Şehir merkezlerinde işe yarıyor,onu da haritada baz istasyonunu görmek ayrı bir maharet gerektiriyor
    BTK uyuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Doğrumu Bilmiyorum Ama Sanırım E-Devlet Üzerinden Bakılabiliyormuş.

Teşekkür ederim turkiye.gov.tr de Baz İstasyonları Ölçüm Bilgileri bölümü var yalnız e-devlet giriş istiyor yarın postaneye gider alırım inşallah doğru bilgiler veriyordur.

Hocam kardeşimin E-Devletiyle baktım yalnızca şehir merkezlerini gösteriyor bu uygulama köy,kasaba,mahalle göstermiyor.

Ben e-devlet için şifre almadım. Çünkü

Turkcell'in mobil imza hizmetini e-devlet'e girmek için kullanıyorum.

Mobil imza internet bankacılığı dahil olduğu için aldım. Ve bu konuda daha kolay olduğu için Turkcell tercih ettim.

MobiL iMza hizmetini AVEA veriyor ama Vodafone verEmiyor.
    http://www.avea.com.tr/web/Servisler/Islemler/Mobil_Yasam/AveaMobilimza
    http://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-mobil-imza?place=search_result&q=mobil%20imza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 30 Temmuz 2015; 9:56:47 >

• Hocam galiba memlekete gidince Öğrenicem 3G var mı yok mu teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.