Şimdi Ara

Kapsamlı Yabancı Dizi Tavsiye Konusu ///170'den fazla dizi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
201
Favori
220.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle izlenmesi gereken diziler

Spartacus-Gelmiş geçmiş en iyi dizi diyebilriz ki izlemeyen çok az kişi oldugunu düşünüyorum.Fazla söze gerek yok.
    Supernatural-Blimkurgu-komedi-macere-aksiyon bir arada dean ve sam kardeşler müthiş bir dizi.
    The wampire diaries-Kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım senaryo bi harika ilk sezon sıkılabilirsiniz ama sonrasında kendinizi alamayacagınız bir dizi.
    Teen wolf-Genç kurt ilk sezon biraz da olsa sıkılacagınızdan eminim ama 2. sezona geçtiginizde kendiniz bile inanamayacaksınız harika bir dizi.
    Breaking bad-Bir ögretmenin yaşamının nasıl degiştigini ve uyuşturucu işine düşmesini anlatıyor çok güzel bir dizi izlenmeli.
    Grimm-Grimm yüzyıllara dayanan ve aileden geçen bir miras.Normal insanların göremedigi bazı şeyleri görebiliyorlar.Başlarda abartılı gelebilir ama çok güzel bir dizi.
    Dexter-Dexter diyince 2 kere düşünmek gerekir.Harika bir dizi (Ölüm melegi Dexter...)
    Game of thrones-İzlenebilir güzel bir dizi sadece biraz daha pasif kalıyor.
    The walking dead-Güzel bir dizi çok sürükleyici izlenmeli.
    Vikings-Viking kesinlikle izlenmeli Spartacus bittikten sonra çok fazla kişi üzüldü aradıgını bulamadı ama Vikings i izledikten sonra tatmin olacaksınız.
    Revolution-Elektrigin olmadıgı bi dünyada yıllarınız geçmiştir ve bir gün elektrigin geri getirebilecegini bilseydiniz ne yapardınız!Kesinlikle izlenmeli.
    Arrow-Güzel bir dizi kesinlikle izlenmeli.
    Prison break-Bu dizi süper bir dizi izlediginizde olaylara inanamayacaksınız.
  • Çok iyi konu olmuş eline sağlık.
  • konuya bakan arkadaşlar için söylüyorum allahını seven sons of anarchy i izlesinde şu dizi hakettiği değeri görsün
  • yusei kullanıcısına yanıt
    person of interest başlamayı düşünürken sons of anarchy'a başlıyorum. aldım gazı hadi bakalım. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

konuya bakan arkadaşlar için söylüyorum allahını seven sons of anarchy i izlesinde şu dizi hakettiği değeri görsün

SEVEN SONS OF ANARCHY diye okudum yeminle
  • destek için teşekkürler arkadaşlar ,keyifli seyirler
  • Entourage çok merak ediyorum ben...ama henüz six feet under bitirmedim..

edit:ama asıl merak ettiğim sons of anarchy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 23 Ağustos 2013; 3:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

destek için teşekkürler arkadaşlar ,keyifli seyirler

Süper konu olmuş elinize sağlık.
  • 2 yeni dizi daha eklendi.

-Taken
    -Do no harm
  • da vinci's demons ile falling skies ve legend of seeker yok heralde ya da ben dikkatli bakmadım daha izlemdim de bunları fikrini alayım dedim
    zaten bu listedeki filmleri 8 yıl nasıl izledin ne iş yapıyon birader yahu
    favorilere ekledim sayfayı
  • _-Mavzer-_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için , saydığınız dizilerin tamamı listede mevcut,sanırım siz göremediniz.Kısayol olarak ctrl+f e basarak browser'dan isimleri yazıp aratırsanız bulabilirsiniz listede aradığınızı.
  • şu ctrl f işini öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
  • konu icin tesekkurler,emeginize saglik
  • Ilk baslayan biri bence house ile baslamali.Yumusak bir gecisle person of interest,uykusuz kalinacaksa basyapit fringe,daha doyamadiniz tadi damaginizda kaldi devam...aperatif revolution alalim kis geceleri nede olsa uzun...Aa revenge i unuttuk turlu entrikalarin dondugu bizimkilerin intikam adi altinda rezil ettigi dizi.kesinlikle seyredin....kis dedik yazi unutmayalim steven spielbergin ''under the dome''u enfes surukleyici henuz 1.sezon ama deger....(listemde bircok arkadasimin begendigi izlenecek listemde olan vikings,breaking bad,game of thrones baslayacaklarim....)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arrested development gibi türünün en zeki dizisini komedi listene eklememişsin.Bence bi bak derim
  • komedi dizisi arıyorum.
    two and a half men in ilk sezonunu indirdim ama nedense pek izleyesim yok onu.

bir konuda friends için en iyi komedi dizisi tarzında yorumlar görmüştüm.
    biraz bilgi verir misiniz yaklaşık kaç bölüm, bölümler kaç dakika sürüyor, konusu vs..

varsa başka önerileriniz onlara da açığım
  • Buradaki komedi dizileri arasındaki en sağlam dizi sence hangisi @Knisath
  • kesinlikle izlenmeli listesinden hepsini denemelisiniz.

Tür olarak hangisi daha hoşunuza gidiyorsa zaten o diziyi takibe alırsınız.Türden kastım örneğin polisiye komedi ,gençlik komedi , genel hayat -komedi gibi gibi.

Kimileri polisiye komedi severken kimisi arkadaşlık üzerine kurulu komediyi sever.Komedi türünde bir ayrım yapmadan izliyorsanız benim gibi hepsi hoşunuza gidecektir.Bir ayrım yapamam bu konuda şu daha iyi diye.
  • Amerikan esprilerinden pek haz etmediğim için bu güne kadar hiç izlemedim açıkçası. Ama Friends'i çok övdüler. Başlasam mı derken az ararştırayım dedim. Sanırım önce ona başlayacağım. Ama 236 bölüm çok ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 20 Ekim 2013; 22:26:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.