Şimdi Ara

Kapsamlı Yabancı Dizi Tavsiye Konusu ///170'den fazla dizi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
201
Favori
220.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yararlı konuymuş. Ellerinize sağlık, o kadar yazmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 20 Ekim 2013; 22:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

Amerikan esprilerinden pek haz etmediğim için bu güne kadar hiç izlemedim açıkçası. Ama Friends'i çok övdüler. Başlasam mı derken az ararştırayım dedim. Sanırım önce ona başlayacağım. Ama 236 bölüm çok ya

236 çok demiştim. şimdi 2. 236 nin sonlarına geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlarım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 23 Ekim 2013; 16:57:32 >
  • House of Cards ile Carnivale'i indiriyorum.
  • emek verilmiş güzel çalışma olmuş bence teşekkürler
  • Ellerine sağlık uzun süredir bir çok diziyi bu listeden takip ettim Being Human hariç her yazdığın dizi yerine oturmuş :)
  • Bence puanlamalarda herkesin katılımı ile degisiklik yapılmalı. Underrated ve overrated diziler var

• İzlenmemeli kısmında ki My Name İs Earl ve The Following oradan çıkartılmalı bence
  • Arkadaş Deadwood gibi bir dizi nasıl burada yer almaz gerçekten anlamak mümkün değil. Bu kategoride bir Hell on Wheels bir de Deadwood derim ben.
  • Six Feet Under fazlasıyla iyi bir drama. Dizi bittikten sonra insan kendisini Fisher' lardan birisi gibi görüyor.

Leverage ortalama bir dizi. Boş zaman varsa izlenebilir, her bölüm ayrı konu işlendiğinden sürükleyici olmuyor.

Homeland Müslümanları terörist gösteren bir dizi fakat aksiyon içermemesine rağmen kaliteli oyuncukları ve sağlam senaryosuyla fazlasıyla sarıyor.

Master of Horror' ı e2 kanalında izlemiştim. Oyunculukları iyi olmasa da makyajları fazlasıyla güzel gelmişti. İzlenmese de olur.

Testees' i bir an önce izlemelisin. 13 bölüm olması nedeniyle tadı damağında kalıyor. BMS' den sonra en sevdiğim amerikan komedilerinden birisi.

Workaholics bazı bölümler baştan sonra güldüren, bazı bölümleri tebessüm bile ettirmeyen orta halli bir dizi fakat James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill filmlerini seviyorsan tereddütsüz izle derim.

Braquo 2 yılda bir yayınlanan Fransız dizisiydi ama 3. sezondan haber çıkmadı. Dizi arka sokakların biraz kaliteli versiyonu diyebilirim. Bazen fazlasıyla saçma sahneler olabiliyor ama polisiye seviyorsan fazla göze batmayacaktır.

Spaced en sevdiğim komedi dizisi fakat Simen Pegg' in filmlerini sevmediyseniz uzak durun derim.

Utopia müzik ve görsellikte coşmuş bir dizi. 1 bölüm şans ver ya seversin ya da seversin.

Borgen öyle aman aman değil ama boş zamanın varsa şans verebilirsin.

The Middle sempatik bir dizi. Haftalık takip edilmez ama boş vakitte izlenebilir, hem sıkmıyor hem de samimi bir havası var.

Girls öyle aman aman olayların vuku bulmadığı ama bana göre arkadaşlık ilişkileri gayet iyi anlatan bir dizi. Sırf müzikleri için bile şans ver derim ama beklentini yüksek tutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 15 Kasım 2013; 21:42:09 >
  • Yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Listede olmayan izlediğim yeni diziler de mevcut onları da bir ara ekleyeceğim yorumları ile beraber.

@Warrior : tavsiyeler için teşekkürler,Six Feet Under izlenecek listemde zaten,homeland de öyle.Master of Horror 'un zamanın da izlemiştim listeye eklemeyi unutmuşum ,Testees'e göz atarım bir ara öncelikli olarak.

@Germanic : deadwood'u 2. sezon ortalarına kadar izledim listeye eklemeyi unuttum ya da tamamını izlemediğim için sonraya bıraktım notlarıma göz atıp listeye eklerim.
  • bende şimdi ne izlesem diye konu açacaktım
    Lost tan sonra onun gibi sürükleyici tarzda dizi bulamamıştım konusu türü ne olursa olsun.Şimdi walkinde dead ve how i met your mother izliyorum.

Dexter i merak ettim ve dexterin pilot bölümünü izliyorum bakalım nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 15 Kasım 2013; 13:58:05 >
  • Konu güzelmiş, elinize sağlık hocam. Görüşlerinizin neredeyse tamamına katılıyorum ama bence Teen Wolf şu son sezonuyla izlenmemeliden çıkmayı hak etti, ha çok mu iyi? Hayır. Ama yine de o kadar da kötü değil bence. @Knisath
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Listede olmayan izlediğim yeni diziler de mevcut onları da bir ara ekleyeceğim yorumları ile beraber.

@Warrior : tavsiyeler için teşekkürler,Six Feet Under izlenecek listemde zaten,homeland de öyle.Master of Horror 'un zamanın da izlemiştim listeye eklemeyi unutmuşum ,Testees'e göz atarım bir ara öncelikli olarak.

@Germanic : deadwood'u 2. sezon ortalarına kadar izledim listeye eklemeyi unuttum ya da tamamını izlemediğim için sonraya bıraktım notlarıma göz atıp listeye eklerim.

Siz Feet Under' a öncelik tanı derim, dram dizisi seviyorsan tabi.
  • arrested development
    entourage

bu 2 diziyi izle..kesinlikle izlenmesi gereken dizi olarak seçersin
  • dexter ve game of thrones'a başladım.

Dexter bitmiş bir dizi ama fena değil izliyorum,keşke devam eden olsaydı.Hala devam eden sürükleyici hangi diziler var
  • Bu iyi olmuş. Eline sağlık. Kendime 9 dizi çıkarttım buradan
  • Dexter ve game of thrones a başlamıştım ama game of thrones u bıraktım valla.1. Sezonu bile biraz zorlamasyon izledim.normal de en sevdiğim çağda geçiyor ama ne biliyim ısınamadım. Fakat Dexter baya güzelmiş keşke devam ettiği sıralarda izleseydim. O zamanlar lost vardı başka bir diziye bakmıyordum :D

• 2 saattir arıyorum sabit başlık olması gerekir
  • maximusix M kullanıcısına yanıt
    Favorilerinize eklerseniz bulmanız bir kaç saniyenizi alır
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.