Şimdi Ara

Kapsamlı Yabancı Dizi Tavsiye Konusu ///170'den fazla dizi (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
201
Favori
219.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • my name is earl e neden izlenmez dediğini anlamadım, karakterlerin yüzü aklımdan çıkmıyor demişsin. dizi bu adamlar yakışıklı olmak zorunda mı? victorias secret fashion show mu bu anasını satıyım. gördüğüm en komik, orijinal, samimi dizilerden biriydi, ilk 5 komedi arasına rahat girer.
    onun dışında yazdığın dizilerin çoğuna katılıyorum. ancak şunu da söyleyemeden geçemeyeceğim himym tam bir friends çakması. ikisini de izledim resmen çin malı friends. friendsden önce yazman talihsizlik olmuş.
    onun dışında six feet under da drama sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir dizi. gerçekten oyunculuklar ve kalite yüksek.
  • Merlin'e izlenmemeli demiş tüm kişiliğin silindi gözümde. Buna bakmayın beyler Merlin bir başyapıttır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Merlin'e izlenmemeli demiş tüm kişiliğin silindi gözümde. Buna bakmayın beyler Merlin bir başyapıttır.

ahahah bir insanın kişiliği dizi tavsiyesinden ölçeni de ilk defa görüyorum.

ne adamlar var memlekette yahu
  • 2 haftada bir keyfi ban yiyoruz yahu , konuyu tekrar üzerime almayı düşünüyordum ancak ban mevzusunun iyice suyu çıkmaya başladı.

detaylı liste için mesaj atabilirsiniz,mesaj ile listeyi size ulaştırabilirim.
  • güncel liste için mesaj atabilirsiniz , bir şekilde mesaj atamıyorsanız buraya mesaj bırakın size geri dönüş yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

güncel liste için mesaj atabilirsiniz , bir şekilde mesaj atamıyorsanız buraya mesaj bırakın size geri dönüş yaparım.

listeyi alabilirmiyim dizi bulamıyorum bu aralar.
  • quote:

güncel liste için mesaj atabilirsiniz , bir şekilde mesaj atamıyorsanız buraya mesaj bırakın size geri dönüş yaparım.

bende alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da atabilir misin kardeş rica etsem listeyi ?
  • Listeyi bende alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 8 Temmuz 2015; 16:55:37 >
  • özel mesaj ile birlikte gereken bilgileri gönderdim.
  • quote:

özel mesaj ile birlikte gereken bilgileri gönderdim.

dostum bana da gönderebilir misin güncel listeyi? :)
  • quote:

özel mesaj ile birlikte gereken bilgileri gönderdim.

Ben de alabilir miyim güncel listeyi?
  • Izninizle bende yapıyorum.

Kesinlikle izlenmesi gereken efsaneler:

The Wire
    Breaking Bad
    Boardwalk Empire
    Carnivale
    Twin Peaks
    House Of Cards

İzlenmesi gereken çok iyi diziler:

House M.D
    The Mentalist
    Downton Abbey
    The Oz
    Mad Men
    The Newsroom
    Rome
    The Killing

İzlenmesi gereken iyi diziler:

Sherlock
    The Borgias
    Homeland
    Sons of Anarchy
    Vikings
    Person of İnterest

İzlenmemesi gereken aşırı abartılmış diziler:

Lost
    Prison Break
    Spartacus
    The Walking Dead
    Doctor Who
    Supernatural
    The Vampire Diaries
    Teen Wolf
    Merlin
    Heroes
    Arrow
    The Flash
    Friends
    How I Met Your Mother
    The Big Bang Theory
    The OC
    Gossip Girl
    Pretty Little Liars
  • Orphan Black'i nasıl kimse önermez. Mükemmel bir dizi.
  • Merhaba arkadaslar.eski cag macera fantastik dram ejderha savas konularinin bir arada bulundugu diziler izliyorum.bitirdigim diziler merlin atlantis legend of the seeker game of thrones.bunlarin disinda walking dead izledim.bunlara yakin diziler onere bilecek var mi.anladiginizi umuyorum tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The following felaket sürükleyici bir dizi. Tabiki de ilk sezon için konuşuyorum.

2. sezon baydı. Devam etmemi tavsiye eder misiniz?
  • Hocam Friends yakışmamış oraya lütfen. Bitirdiniz mi tamamını bilmiyorum ama bence harika bir sitcomdur. Hatta en iyisidir. Diğer söylediklerinize de kısmen katılıyorum. Fakat Prison Break her ne kadar gerçekçi bir senaryosu olmasa da oldukça sürükleyici bir dizi. The Walking Dead ise tamam abartılmış olabilir ama benim gibi felaket sonrası senaryoları sevenler için şu andaki en iyi alternatif.
  • Belluschi_16 kullanıcısına yanıt
    Gözünü seveyim sen yapma.
  • Selam ,

bu siralamalari hazirlayanlarin ellerine akillarina saglik cok iyi olmus ama ben artik siralamalardan dizi bulamiyorum genelde ayni,
    söyle yeni dizilerin siralandigi bir yer olsada oradan secsek.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.