Şimdi Ara

Kaput filmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • STEK poliüretan malzeme 10 yıl garantili boyaya zarar vermez . fakat oracal PVC malzemedir 2 yılda bir değiştirilmez ise boyaya zarar verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • llumar L kullanıcısına yanıt
    Stek uygulattım. Bostancı llumar bayisinde. llumar ve stek aynı distribütör firma. Fakat resmen dolandırıldım. Dynoshield diyip dynolite uygulamışlar. Filmi geri kıvırmayıp kaputun üzerinde kestiler, kaput çizik içinde. Bu film geri kıvrılmıyor dediler. Meğer hiç de öyle değilmiş. Ücreti iade edeceklerini söylediler onu da yapmadılar. llumar bostancı bayiden uzak durun.
    https://forum.donanimhaber.com/stek-kaput-filmi-ile-llumar-bayinin-yaptiklari--140422697

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazamarya -- 22 Ekim 2019; 9:8:21 >
  • llumar L kullanıcısına yanıt
    hocam siz şimdi oracal'ın poliüretan malzemesi yokmu diyorsonuz eminmisiniz ?
  • Sadece Kaputu değil, yan çamurlukları da film kaplattırın.
  • Keserek yapandan kaçının, her tarafı çiziyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arastiriyorum kaput filmi. Kaputa cok fazla tas sekiyor ve boyasi atiyor arabanin. Stek en kalitelilerinden biri anladigim kadariyla. Hem daha parlak hem daha uzun omurlu hem de uzun vadede boyaya yapisip zarar vermiyor. Konustugum yerler 1600-2000 lira arasi fiyat cekti. Kaput buyuklugune gore fiyat degisiyor sanirim cunku aradigim yerler once arac marka modelini sordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    O arkadaş malesef yanlış bilgilendirdi.

Oracal bu folyo işinde en eski ve en kaliteli markalardan biri

Oracal 280 serisi poliüretan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Ben de arastiriyorum kaput filmi. Kaputa cok fazla tas sekiyor ve boyasi atiyor arabanin. Stek en kalitelilerinden biri anladigim kadariyla. Hem daha parlak hem daha uzun omurlu hem de uzun vadede boyaya yapisip zarar vermiyor. Konustugum yerler 1600-2000 lira arasi fiyat cekti. Kaput buyuklugune gore fiyat degisiyor sanirim cunku aradigim yerler once arac marka modelini sordu.
    istanbul da çok daha uygun fiyatlara yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.