Şimdi Ara

Kaput filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 4 ay önce metalil renkli sıfır bir araç aldım. Aracı alırken boya koruma yaptırmıştım çizikleri engeller dedikleri için ancak alakası yokmuş. Bizim burada aşırı şımarık yaklaşık 30 tane kedi var. Toki evleri gibi evleri var ama araba soğuk olsa dahi üzerine çıkar iner oyun oynarlar. Birde motora girerler ki kaputu açsan da kaçmaz kapat abi kapat der gibi bakar herneyse konudan saptırmayayım. Aracın kaputu çok yuvarlak çıkarken çiziyolar ama öyle böyle değil 60 70 tane çizik saydım. Bunlardan çoğuna tırnak girmiyor. Şimdi ben 450 tl gibi bir rakam verip kaput koruma filmi mi yaptırayım yoksa senede bir pasta cila mı yaptırayım hangisi mantıklı olur ? Hatta bir yerde gördüm araca streç film ile kaplıyolar ben sadece kaputun üstüne streç film sarsam kedi daha çok mu tırmalar yoksa korur mu ? İnanın araba da bu kdar çiziği görünce insan ister istemez üzülüyor bir de çaresi yok motor sıcakken anlıyorum da 3 gün yatmış buz gibi arabaya çıkıp çizip iniyorlar onu anlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• brandayla ört kalın bi tane alıp

• Pasta cila isleminden sonra kaput koruma filmi yaptir butun kaputa istersen heryerine cektirebilirsin filmi pasta cila ve seramik kaplamadan daha etkili bu folyo 3M in 150 mikron kalinliginda olan folyosundan yaptir.

• Tietze kullanıcısına yanıt
    Bilindik markalarda 450 500 tl arasında, aracın kaputu o kadar ufak ki, kalıp olarak geldiği için her araca aynı fiyat oluyormuş sanırım. Bende bu kadar ufak kaputa 450 tl vermekte içime sinmiyor şu zamanda, sizin İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz yer var mı ?

• Arkadaşlar sizce sert bir çarşaf serip bağlasam kaputa çizilmemesi için herhangibir zarar verir mi ?

• 450 lira çok fazla. Hangi ildesiniz uygun bi yere yönlendirelim burdan.

• Yaptircaksan 200 mikron poliüretan yaptır. 150 mikron olanlar pvc. 200 mikron olanda 500 700 lira arası. Ben yaptırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön Cama Cam Filmi?
    12 yıl önce açıldı
    LLumar cam filmi seçimi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla kaputa film yaptırınca boya kalınlığını ölçen cihazlar ölçüm yapamıyor.Aracı satarken takıntılı birine denk gelebilirsiniz olmadı satarken sökersiniz.
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Malesef İstanbulu bilmiyorum boyayi en iyi koruma yontemi folyodur sonra seramik kaplama pasta cila diye gider karar size kalmis.

• Sadece çiziklere değil martı gibi kuşların pislemelerinden de korur martı pisledimi boyayı bile kaldırıyor eğer üstünde uzun süre kaldımı.ben öneriyorum folyoyu.küçük taş sıçramalarını bike bertaraf eder.kedi gibi hayvanların çizmesini önler.ön tampon arka tampon kaput ve tavan yapılmalı

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    İstanbul da Ataşehir civarında uygun yapan yer tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Birde yazın gerildiğinde boyada çatlama yapabilir deniyor ne kadar doğrudur ?

• Beyaz çarşaf alın,arabanın onu ve arkasına gelen kısma çamaşır lastigi dikin.Bu sayede çarşafın uçmasını engelmiş olursunuz.Amaç sadece kediden korumak olduğu için yeterlidir diye düşünüyorum.

• araç pahalıysa yaptırın hocam.
  • Örneğinizde de görüldüğü üzere her tarafa film yaptırsanız da çiziklerden kurtulmak mümkün değil. Film ve folyo da çatır çatır çiziliyor. Mesele kaç sene sonra o folyoyu çıkartıp yenisiyle değiştireceğiniz zaman boyanın haşat olmamasıdır.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bende ondan korkuyorum açıkcası ama çizilse de folyo çizilir diyorum içimden. Araba da öyle böyle değil 40 a yakın tırnak çiziği var :) çarşaf sermek en mantıklısı olucak sanırım, o da hergün havalandırıcağımdan boyaya da bir zararı olmaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.parolo

Sadece çiziklere değil martı gibi kuşların pislemelerinden de korur martı pisledimi boyayı bile kaldırıyor eğer üstünde uzun süre kaldımı.ben öneriyorum folyoyu.küçük taş sıçramalarını bike bertaraf eder.kedi gibi hayvanların çizmesini önler.ön tampon arka tampon kaput ve tavan yapılmalı

Hocam tavana film saksı için mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

quote:

Orijinalden alıntı: M.parolo

Sadece çiziklere değil martı gibi kuşların pislemelerinden de korur martı pisledimi boyayı bile kaldırıyor eğer üstünde uzun süre kaldımı.ben öneriyorum folyoyu.küçük taş sıçramalarını bike bertaraf eder.kedi gibi hayvanların çizmesini önler.ön tampon arka tampon kaput ve tavan yapılmalı

Hocam tavana film saksı için mi

0-14 kabuledip ciddiye almıyorum

• arabanın muhtelif yerlerine amonyak damlatın. bi daha kedi gelmesin.
  • Ben kotu bir tecrube yasadim. O yuzden bundan sonra kesinlikle bulasmam kaput filmine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazamarya -- 30 Ağustos 2019; 20:35:7 >
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Kaliteli marka bir folyo ( Stek, Oracal ) ve kaliteli bir montaj derdinizin çaresi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.