Arkadaşlar merhaba, Aracımı değiştirdim, aracı teslim alırken "abi illa seramik yapalım" diye tutturdu bayi. Orada yaptırmadım fakat çoğu kişi yaptır deyince ben de düşünmeye başladım. Geçen araç ile ilgili bir kuşkum olduğu için Tarcanlara gittim, çok şükür bir şey çıkmadı ama onlar da ısrarla kaput koruma filmi yaptırmamı önerdiler seramik yerine. Araç metalik gri, uzun yol yapıyoruz. Bu şartları göz önünde alırsak kaput koruma veya seramik film gerekli mi? Hangi markayı önerirsiniz ve İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz yer var mı? |
Kaput Filmi, Seramik Kaplama Gerekli Mi?
-
-
Kaput ruzgarligi tak, taslardan korunmak icin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
seramiği geç,para tuzağı. kaput filmini kapılara da yaptır. şerefi,kanı bozuklar çizip duruyor. tarcanlar yapıyorsa yaptır bence düzgün bi yere benziyor adı sanı bilindik.
-
Ayaküstü muhabbet ettik biraz, ben de istedim ama yoğunuz yoksa yapardık dediler.
@Prof. Dr. MEZARCI O zımbırtıyı hiç sevmiyorum beleş verseler yine taktırmam
-
Değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümraniye'de gocar garage var son iki aracımin işlemlerini orada yaptırdım tavsiye ederim tavsiyem kaplama yaptirmak seramikten kat kat daha faydali olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 6 Ekim 2021; 22:27:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uzun yol yapıyorum demişsiniz, özellikle otobandaki tırların sıçrattığı taşlar fena oluyor, takıntılı biriyseniz kaputu ve ön tamponu film kaplatmanız iyi olur. Ek olarak cam tavan yoksa kuş pisliklerinin verniği yakma ihtimaline karşı tavan boyasının zarar görmemesi adına o kısmı seramik yaptırtabilirsiniz. Tavana film sıkıntı olabilir, direk güneş gören bir yer, film çıkartmak istenince problem yaratabilir.
geri kalan yerlere bence gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 6 Ekim 2021; 22:38:37 > -
Ayriyetten sürekli uzu yol yapılıyorsa ön direklere ön camın üst kismina tavanın başladığı yerlerede yaptirmak faydali olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugüne kadar ne seramik, ne kaput filmi yaptırdım. Ancak yeni bir araç alırsam kaplama yaptırmaya sıcak bakmaya başladım.
-
Kısmi ya da komple ne ölçüde kaplama yaptirirsaniz yaptırın isim yapmış bir uygulama noktası olsun. 15 gun önce sattığım arabada bayi işi zorunlu satılan kaplama vardi. Daha bir sene olmadığı halde kenarlardan kalkmaya başlamıştı. 3 kuruş fazla verin bir kere yaptırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 7 Ekim 2021; 9:23:7 >
Seramik değilde şeffaf kaplama daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cam tavan var. Öyle çok takıntılı biri değilim, yeni araç olduğu için yaptırayım diyorum. Tamponu ve kaputu kaplatacağım sadece.
Önerebileceğiniz bir yer ya da marka var mı hocam Anadolu yakasında?
kaput filmi bence şart. poliüretan (ppf) olan filmlerden taktır. daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı olur.
-
merhabalar,
sattığım araçla 150.000 km yaptım 4-5 tane taş izi vardı.bunun için uğraşmam ben açıkcası
ona para vericeğime satarken 1-2 bin indirim yaparım biter.
şimdiki aracımı kullanırken kaput gözüküyor , oraya taş sıçraması için tırın arkasına yapışmam lazım.
ama bayi şeffaf bişeyler kaplamış, normalde yaptırmam ama ben telefonada kılıf film falan takmiyorum benimlemi yaşlanıcak
-
Bu yüzden arababnın değeri düşmez, zaten emsal arabalar da aynı durumda olacak.
-
-
Kusura bakmayın gecikme için. Görmemişim mesajınızı. Kartal'da heroic detailing var. Birçoğu gibi tek çalışan bir arkadaş sahibi. Ben uygulamalarımı uzun zamandır ona yaptırıyorum. Seramik, iç/dış vb. bakım çalışmalarını kendisi yapıyor. Ppf ve cam filmi için ise dışarıdan iki arkadaşı geliyor. Benim arabada kısmi kaplama var. Malzeme zaten her yerde bulunan stek marka. İşçiliklerinde de göze batan bir eksiklik göremedim. Konuşmanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 9 Ekim 2021; 17:38:9 >
Arabanı seviyorsan komple filmle kaplattır fakat kötü markalar boyaya yapışıyor ve bozabiliyor. İyi markalar iyi bir işçilikle çok pahalı oluyor.
Seramik para tuzağından öte değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de titiz olmama rağmen aynı kafadayım. ona vereceğim parayı kenara koyarım altın vs. daha iyi olur. satarken 1-2 indirirsin gerekirse olur biter.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X