Şimdi Ara

Kaput nasıl kapatılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
22.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen bu işin eğitimini almış kişiler konuşsun, kaput kapatmak şakaya gelmez..

• Benim aracın kullanma kitabında kaputu 15-20 cm gibi yüksekten bırakarak kapatılması gerektiği, eğer bastırılarak kapatılırsa kilit sisteminin bilmem neresinde kırılma meydan gelebileceği yazıyordu.Ben sürekli yukardan bırakıyorum.Gayet güzel kapanıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

Orijinalden alıntı: hLL 206

Güzel açmış

çeken arkadaşta eğildikçe eğilmiş maşaallah
  • 20 cm yukarıdan bırak
  • Geriye takip gazla , o kapanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 cm yuakrdan yavaşça bırakılır,güzelce kapanır
  • Araç teslim alınırken vs. uyarı olarak kaputu özelikle yukarıdan bırakın deniyor öbür türlü ezilmeler olabiliyormuş.
  • çat diye
  • ben bastırarak kapatıyordum. boyayı çatlattım. artık 15 cm yukarıdan bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hLL 206

Normalce bastırarak mı? Yoksa 10 15 cm yukarıdan bırakarak mı? Herkes başka biliyor. Nedir doğrusu?????

hiç farketmez kafana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

kapıyı nasıl kapatıyorsun?

Aynı şeyi yazacaktım.
  • En ustten bırak iyice kapansın. Sonra tam oturmaz giderken falan açılır.

• Bagajı nasıl kapatıyorsanız kaputu da öyle kapatınız.
  • 30 cm'den çat diye bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Geriye takip gazla , o kapanir

1 e takıp dip gaz yap sonra asıl frene küütt..
  • kaputu kapatmaya ne hacet
  • Ben bagaj kapatır gibi kapatıyorum..

Bir karış yukarı kaldırıp.. elimle aşağıya doğru itttiğim zaman gayet güzel kapanıyor
  • Konuyu Ti'ye alanlar olmuş ama bir çok kişi ve tamirci kaputu 15-20cm yükseklikten bırakarak kapatmak yerine üzerine eliyle bastırarak kapatıyor. Günümüz araçlarının sacları ince olduğu için o bölgede göçmeler yamulmalar oluyor.

Kaputu elle bastırmak yerine 15-20 cm yükseklikten bırakarak kapatmak önemli bir ayrıntı.
  • arkadaşlar birçok aracın kullanım kitapçığını okudum tamamında 10-15 cm yukardan bırakılarak kapatılması gerektiği, sonra da elle ve gözle kapanıp kapanmadığı kontrol edilmesi gerektiği yazıyor.
  • Eski aracımın kaputunu eliyle bastırarak kapattıkları için kaputun önünde elin ayasını dolduracak kadar 2 küçük çukurcuk oluşmuştu. Üstelik bunu servis yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchorman -- 16 Nisan 2013; 16:51:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.