ofise yeni gelebildim. Ümraniye civarı berbat durumda. Kadıköyde ise kar yok.
bu akşam saatlerinde kar etkisi dahada artıcakmış sabah daha feci olacakmış demin haberlerde duydum. Asıl kar geliyor siper alın
quote:
Orijinalden alıntı: inanç_turasay
bu akşam saatlerinde kar etkisi dahada artıcakmış sabah daha feci olacakmış demin haberlerde duydum. Asıl kar geliyor siper alın
Eve döndüm gidemedim
Dediler çok beter olacakmış aynen dedikleri gibi oldu ve yerlerde abartısız çoğu yerde 30 Cm ye kadar kar kalınlığı var ama bizim teras balkonu gösterisnz 2 metreboyunda kardam adam yaparsınız herhalde balkon 1 metre ama kar yüksekliği 70 ten başlıyor 110 a kadar çıkıyor çünkü balkon orası Berbat oldu vallahi heryer ama olsun.. yağsın.. yağsın.. ne zamandır Kar görmüyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Se_co
Dediler çok beter olacakmış aynen dedikleri gibi oldu ve yerlerde abartısız çoğu yerde 30 Cm ye kadar kar kalınlığı var ama bizim teras balkonu gösterisnz 2 metreboyunda kardam adam yaparsınız herhalde balkon 1 metre ama kar yüksekliği 70 ten başlıyor 110 a kadar çıkıyor çünkü balkon orası Berbat oldu vallahi heryer ama olsun.. yağsın.. yağsın.. ne zamandır Kar görmüyoruz.
kar'ı bulamayıncada "ananı satım şu erzuruma bak adamlar karda yüzüyorlar bizde tık yok" diyoruz durun bi zevkini çıkaralım.araba sürenlerde konserve kutularına binsin akideş
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
5cm kar olunca bu istanbulluların ortalığı ayağa kaldırması yok mu sabah haberlerde izliyorum istanbulda felaket kar var diye gösteriyor kar var mı yok mu belli değil biraz yağmış onun da bi kısmı erimiş zaten
5 cm? var mı yok mu belli değil? erimiş?
Beylikdüzü yolu gişeler falan fena durumda. Bu kadar işlek olmasına rağmen yol karlı ve haliyle yavaş gitmek zorunda kalıyoruz. Hadımköy falan daha da fena.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme