O dediğiniz rakamlar gerçekten inanılmaz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekstrem hava koşullarında sanıyorum birileri fırsatçılık yapıyor. İşin ilginci Matte'nin kendi sitesinde de stok yok görünüyor. Üretici çok küçük bir işletme. Stok bulundurma lüksü olmadığı için belirli adette imal ediyor. Sanıyorum onları da satmış. Bir kaç perakendeci durumdan fırsat çıkarıyorlar. Klasik piyasa işte. Ürünün Hepsiburada da kullanıcı yorumlarını okudum. Kullananlar yanak tarafın inceliğinden bahsediyor. Bir de çıkarmanın takmaktan daha kolay olduğundan. Matte'nin yanakları taban ile aynı malzeme. Bu yüzden fazla esnemediğinden çıkarması takmasından daha zor oluyor. Fiyat olarak uygun. Ama performansı soru işareti yaratıyor. |
'Kar Çorabı' Nedir? Karda Buzda İşe Yarar Mı? Videolu (3. sayfa)
-
-
Kış başındaki fiyata göre 4 katına çıkarmışlar.
165 liraya Wagell marka aldım, Matte kalitesinde değil belli ki ama fiyat farkını düşününce 1 kez bile iş görse yeter, onu da yapar diye düşünüyorum. Matte gibi bu da tek parça ve bana daha ucuz olmasına rağmen Space markalı üründen daha kaliteli bir ürün olduğu izlenimini verdi. Aslında Wagell'in de Matte gibi daha kaliteli bir modeli de var ama onda da Matte gibi stok yok.
Kendi işimi yapıyorum, yollarda sıkıntı olduğunda ofise gitmiyorum, kış lastiği mutlaka kullanıyorum, yıllardır bir kez bile zincir vb. bir ürüne ihtiyacım olmadı, yine de tedbir amaçlı almak istedim... Bunları düşününce 800 lira vermek içimden gelmedi, bakalım ürün gelince en azından malzeme kalitesi hakkında biraz fikir sahibi olur, paylaşırım.
Ürün bu :
Wagell Kar Çorabı - City Tour X200 ( Kar Zinciri Muadili ) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 25 Ocak 2022; 11:27:2 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: wolfienKış başındaki fiyata göre 4 katına çıkarmışlar.
165 liraya Wagell marka aldım, Matte kalitesinde değil belli ki ama fiyat farkını düşününce 1 kez bile iş görse yeter, onu da yapar diye düşünüyorum. Matte gibi bu da tek parça ve bana daha ucuz olmasına rağmen Space markalı üründen daha kaliteli bir ürün olduğu izlenimini verdi. Aslında Wagell'in de Matte gibi daha kaliteli bir modeli de var ama onda da Matte gibi stok yok.
Kendi işimi yapıyorum, yollarda sıkıntı olduğunda ofise gitmiyorum, kış lastiği mutlaka kullanıyorum, yıllardır bir kez bile zincir vb. bir ürüne ihtiyacım olmadı, yine de tedbir amaçlı almak istedim... Bunları düşününce 800 lira vermek içimden gelmedi, bakalım ürün gelince en azından malzeme kalitesi hakkında biraz fikir sahibi olur, paylaşırım.
Ürün bu :
Wagell Kar Çorabı - City Tour X200 ( Kar Zinciri Muadili ) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Ürün hakkındaki görüşleriniz gerçekten önemli. Bu çakal piyasasında F/P ürünlerine ihtiyacımız var. Bu tür ürün alacak forumdaşlara ön bilgi olur.
-
MErhaba hayır hocam, kendim için almıştım taa zamanında, halkın haberi yoktu böyle bir icattan, bilinçlensinler diye o dönem açmıştım konuyu
-
Dün eskişehirde denemek zorunda kaldım, arabada yaz lastiği takılı ve bir rampada 5-6 dk esp yi kapatıp patinaj çeke çeke uğraşmama rağmen temizlik yapılmadığından dolayı çıkamadım, arabada tek olunca itme şansım da olmadı mecbur çorapları taktım (2 çorabı takmam max 2dk sürmüştür baya kolaydı(beyaz seri)) araba rahatça patinaja düşmeden rampayı çıktı. (uzun kullanımda ne olur bilemem ben 50-60 metre kullanıp çıkardım)
Takıldığında şöyle gözüküyor
Şöyle bir gerçek var ki kış lastiği olsa çıkardı ben yaz lastiklerinden dolayı çıkamadım.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X