Şimdi Ara

KARA ELMAS (black diamond) SE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsept telefonlardan sanirim ama 4mp icin en azindan 1ornek OLED ekran varmis 1az arac telefonu gibi gorunuo ama belki resimden oyle duruodur

• daha öncede bu forumda gösterilmişti.
  • arkadaşım tamam forumda ilk mesajın belki bi hevesle bi başlık açtın ama keşke bi araştırsaydın bu konunun zaten aylar önceden burada olduğunu görürdün...yinede daha dikkatli olursan forumda daha az kirlilik olur hoşgeldin foruma
  • bundan kaç kere verildi bilmiyorum ama bu telefon fake
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

arkadaşım tamam forumda ilk mesajın belki bi hevesle bi başlık açtın ama keşke bi araştırsaydın bu konunun zaten aylar önceden burada olduğunu görürdün...yinede daha dikkatli olursan forumda daha az kirlilik olur hoşgeldin foruma

mesele heves degil, baslik acmak gibi 1kaygim da yok, eyvallah uyardiniz ama burda 1konu uzerinden 1000 tane konu tekrar tekrar aciliyo, bence siz de dikkatli inceleyin ortami...
  • bana tipi çok tuhaf geldi ama elde belki dahat rahat duruyordur basamak gibi olduğu için
  • eğer burda 1 konu üzerinden 1000 tane konunun tekrar açıldığını biliyosan we onlarında uyarı aldığını biliyosan we buna rağmen BİLE BİLE sende böyle bir hata yaptıysan we bize ortamı dikkatle inceleyin diyerek laf ediyor we üste çıkmaya çalışıyorsan sana KOCAMAN bir

arkadaşım boşwer gerginliğe gerek yok burası teknoloji forumu gel kardeşçe uyarıları dikkate alarak forumumuzu güzelleştirelim

quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

arkadaşım tamam forumda ilk mesajın belki bi hevesle bi başlık açtın ama keşke bi araştırsaydın bu konunun zaten aylar önceden burada olduğunu görürdün...yinede daha dikkatli olursan forumda daha az kirlilik olur hoşgeldin foruma

mesele heves degil, baslik acmak gibi 1kaygim da yok, eyvallah uyardiniz ama burda 1konu uzerinden 1000 tane konu tekrar tekrar aciliyo, bence siz de dikkatli inceleyin ortami...

• kara elmas
  • walla karar veremedim güzel bi telefona benziyo malzeme kalitesi iyi gibi geldi ama basamak gibi olması çok saçma
  • Evet daha once bende gormustum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 20 Mayıs 2006; 16:32:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.