Şimdi Ara

Kara Harp Okulu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 250 puan alan akılsızlar ordu da görev alacak.Şaka gibi.Şanlı ordumuzun kuyusunu kazıyorlar resmen.Düşünmekten,mantıktan,zekadan yoksun adamlar orduya getirilicek.Cidden bu bi şaka olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim puanım 426 kilodan elendim xD
  • Dostum harp okulunda başvuru için istenen puan düşük ama o taban puanlarla girmek imkansız. Sen o puanla sadece başvuru hakkı kazanıyorsun. Sonra mülakatları geçtiğin taktirde (zor ve uzun bir süreç) lys sıralamana göre asil ve yedek olarak sıralıyorlar. Bu arada bu sıralamaya dil ve ts dahil değil tm veya mf ye bakılıyor. 200 küsür puanlarla mülakatı geçsen bile yedeğin bile sonlarında olursun yani zaten düşük puan istiyolar diyip ders çalışmamazlık yapma kho için lys çok önemli. 3 arkadaşım mülakatı geçti biri mf de 57 binde biri tm de 67 binde asile girebilirler mi belli olmaz. Diğerinde tm de 280 binde o imkansız zaten.

• Eternal Award. kullanıcısına yanıt
    Üstteki yazımı oku dostum durum öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi co0per -- 5 Ağustos 2017; 14:0:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessqwe

Harp okulu için ygs taban puanları bu yıl erkek öğrenciler için

YGS 1-2 : 198
    YGS 4-5-6 : 245

bu puanları alanlar hepsi mülakatlara çağırıldı.Şubat ayı gibi başvuru klavuzları yayınlanıyor. Ygs'den sonraki 10-15 gün içerisinde ön başvuruları alıyorlar.Haziran gibi mülakatlar başlıyor. Şu anda erken yani bu sene başvuranların mülakatları şu anda devam ediyor.

Lysde MF türünden daha çok alım yapılıyor.Adayların puan , mülakat ve spor puanlarına göre asil-yedek sıralaması oluşturuluyor ve asil adaylara çağrı yapılıyor.Eğer asillerden gelmeyenler olursa yedekleri çağırıyorlar.

Önüne gelen giriyor, adama soruyorsun kaçla girdin abi diye? 300 diyo

Diyosun waow nasıl yaptın o kadar?

Eh işte biraz uykumdan, sosyal hayatımdan fedakarlık ettim.

Not 250 ile giren bile varmış.

Askeri lisede en iyi öğrencilerin anasını ağlatıp askerlikten bezdiriyorlar, harp okuluna önüne geleni alıyorlar sonra askeri lise öğrencileri fetöcüydü kapatın okulları. Lan maltepenin 80 90 kişi anca mezun verdiği yıl var, onun yarısı da çok geçmeden harp okulunda ayrılmış.

Sonra ordu niye böyle? Kimseye güvenemiyoz abi. Bilmemne konuşuyolar. İyi ki kapattılar beni de ihraç ettiler diyorum bazen. Askerlik güven işi, yanındaki adamlara güvenebilmen lazım, maalesef ordunun 20 senedir hali kötü düzeldiği de düzeleceği de yok.

Eğer gerçekten vatanını seven subay olmak isteyen zeki gençler gitsin yazsın. Taban puanının düşüklüğüne bakmayın, siz iyi olduğunuz sürece aradan sıyrılıp çıkarsınız.

Askerlikte kendini geliştirmek çok önemlidir, spor, yabanı dil...

• the.crack.man kullanıcısına yanıt
    Çok doğru diyorsun dostum ben Astsubay meslek yüksek okulunda okuyordum 2.sınıfa geçmiştim. Astsubaylıkların puanı daha düşük biliyorsun ama ben bile bu sene MF türünde 311 puan yaptım şimdi bu puanlarla harp okullarına girecekler. Meslek lisesi çıkışlıyım temelim zayıftı. OBP 62ydi düşün yani obp biraz yüksek olsa 320-325 felan olurdu.

Ne diyelim yapacak bir şey yok sonuçlarını ilerde yaşayacağız malesef.
  • şöyle bi bakıyorum zamanının mükemmel okulları girmesi zor çıkması daha zor eğitimi harika şu an her türlü öğrenci alıyorlar üzücü bi tablo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.