Şimdi Ara

Kara harp okulu mu hava harp okulu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-hava harp okulu mu kara harp okulu mu.

2-hava harp okulunda ne zaman maaş alınmaya başlanır?

3-kho da mezun olduğumda ilk hangi rutbeyle ise girerim hho da 5 yıl bitince hangi mevkide olurum veya maaş alır mıyım kho da alirim biliyorum ama hho yu bilmiyorum.

4- biranever sahibi olmak istiyorum kho onun için daha uygun gibi zor diyorlar ben ilk zorluklara karşı ayakta dururum rütbe atladigim zaman yüzbaşı olduğum zaman nasıl olur bu işler

5- askerler yatılı mi kalır evine gidip gelirler mi klasik sabah işe git akşam gel mi yoksa yatılı mi örn subay yüzbaşı teğmen gibi kişiler

6- maaş olarak hangisi daha iyi.

Cevap verene çok teşekkür ederim minnetar olurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Askeriyenin içinden birisi olarak net bir şekilde hava harp okulu derim.harp okullarinda seçim sıralaması Hava>Deniz>Kara olarak düşün.
    ikisi de aynı erken mezun olma olayı yok kara harp okulunun askeri eğitimi çok yoğun geçer havaya göre.
    Mesleği asker olan personeller normal memur gibi evleri olur.lojmanda kalır veya kendi ev tutar disaridan yani sabah işe git akşam gel usulü ama tabi ki olağanüstü bir durumda şartlar kısa süreliğine değişir.
    iki okuldan birini bitirirsen teğmen rütbesiyle başlarsın kademe kademe artar.
    Havacıların daha düzenli hayatı olur tayin durumları sık olmaz karacılarda tayin daha sık olur
    Başka sorun varsa sorabilirsin.

Sadece para için düşünüyorsan yazma direk parası diğer mesleklere göre iyi ama tsk ya gerçekten emek verecek adam lazım görevini iyi yapmak ilk hedefin olmalı hak ettiğini sana zaten veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pratan27 -- 12 Şubat 2021; 0:59:46 >
  • havacı derim

• hava

• hava tabiki bide f-16 vericekler sana bombala yapıştırrrr of of düşünsene altta 3 tane terorist yürüyor bir bakıyorsun ana bunlar ne yapıyor yapıştırıyorsun kırmızı düğmeye bom arkaya birde x gon give it to ya açarsın mmh

• Hava tabii ama girmenin kolay olmadığını da bil.
    Arkadaşım çok çok zor bir şekilde deniz harp'e girdi.
    Eğitimi de çok zor ama eğer seviyorsan sorun etmiyorsun zaten.

• Sırf maaş içinse yazma hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava Harp Okulu
    3 ay önce açıldı
    HARP OKULUNA GİDİLİR Mİ ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hava ama büyük ihtimal savaş pilotu olamayacaksın. 9-6 memur işi gibi düşün

• Dost hangisini seçmelisin bilemem ama bu harp okullarının sağlık mülakatları zor gerçekten yüzünde bir kusur olsa bioe yani sadece tipsiz olsan bile almayabiliyorlar

• Hava derim. Ben de hava için çalışıyorum. Olmazsa kara harp deneyeceğim.
  • Asker olmayı göze alabilirseniz hava harp hem maaş hemde yaşam kalitesi açısından gayet tatmin edici bir seviyede. Ustteki arkadaşın dediği gibi çok fazla ilde pistler olmadığı için tayin durumu da çok olmaz. Bir tanıdığımız turk yildizlarında pilottu 36 yas civarındaydı kendisi ve maaşı 20 bin tl uzerideydi sanırım ikramiyelerle geçiyordur yani. Tek sıkıntısı konyada yaşaması diyebilirim. 330 civari bir tyt puanıyla gecen sene kapatmış hava harp. O netlerle yks de pek birsey yapilamazken orduda pilot olmak gayet cazip aslında. Askerliği göze alan her insan için mantıklı bir tercih olacaktır. Ayrıca 40 yasinda sonra eğitmen veya hava yollarında özel pilot olup da çift haneli gayet iyi maaşlar alabilirsiniz.

• Hava Harp Okulu isteyenler için MSÜ sınavında mülakatlara girebilmekte yeterli olan puanı almak zor değil. 2020 Yılında 330 puan ve üstü HHO'lu, 280 puan ve üstü KHO,DHO,SG için mülakatlara girmeniz konusunda yeterli oluyordu fakat işlerin zorlaştığı kısım, TYT/AYT sınavından elde edeceğiniz sonuçlar çünkü geçen sene KHO'lu için MF/1500 TM/1500'ken HHO'lu için alım sayısal kısmında yalnızca 300 civarında olmuştu, yani bu ilk 300'ün içinde bulunabilmek için almanız gereken puanın biraz elde tutulur bir puan olması gerekiyor, ayrıca bunun yanı sıra HHO'lu için sağlık kısmında diğerlerine kıyasla çok daha titiz davranıp, tolerans göstermiyorlar.

• pratan27 P kullanıcısına yanıt
    Peki Harp okulları için AYT den kaç puan alınması gerekiyor bı bilgin varsa yanıtlarsan sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiçbiri

• Hocam o tür çok saçma elemeler fetö ordudayken oluyordu genelde

• Senin tek amacın maaş.Ben de girmek istiyorum ama maaşı aklımın ucundan bile geçirmiyorum hedefim sadece harp okulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mchunchu -- 21 Mayıs 2021; 12:19:9 >
  • MustafaTosun kullanıcısına yanıt

Doktorlar başından savmak için direk eliyorlar,iyi bir doktora denk gelmek çok önemli

• X dont give it to ya da koptum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.