Şimdi Ara

kara iksir farmı yapamayi beceremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar th9 um kristale kadar geldim. 2000 kupa civarindayim gelmisken kara iksirde kasayim. herolar ve lab gelistirmelrini yapayim diyorum ama kara iksir farmını beceremiyorum. girdigim çoğu köyde fail oluyorum. kullandığım orduyu youtube üzerinde gördüm adam ortaya kadar girip kara iksiri aliyor ve %50de yapıyordu rahatca ama ben beceremiyorum. daha değişik bi orduyla mi deneyemeyilim yada daha farkli büyülerle mi bi yardimci olursanız sevinirim.
     kara iksir farmı yapamayi beceremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 24 Haziran 2016; 10:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer kupa kasmak istemessen bence %50 barbar %50 okçu basarak ölü köylere saldır ben şuan th10 um hala çok işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: çesna

Eğer kupa kasmak istemessen bence %50 barbar %50 okçu basarak ölü köylere saldır ben şuan th10 um hala çok işe yarıyor

Hocam ben o taktik ile duvar kasıyodum. Şu aralar herolara ve laba yoğunlaştım ama dediğin gibi çok etkilı. Bu taktik ile eskiden şampiyonda kupa bile kasan youtuberler vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100-150 arasi tas harcayarak kisla ve buyu fabrikasi hızlandırip
    5 sifaci 15 dev 16 buyucu 4 kirici 3 okcu ve herolarla yaklaşık 5 saat de şampiyon lig e çıkıp 2000 taşı alabilirsin usta lig görevini yapmadıysan geçerken 2600 kupada 1000 taşıda alirsin eder sana 3000 taş. Daha sonra şampiyon lig de tutunmaya çalışsan sana yeter. Şampiyon lig savas kazanma bonusu yanılmıyorsam 1000 küsür kara ve 200 bin er iksir altın. Bunun yaninda saldırdığını koylerden aldığın ganimet ile depolarını doldurman cok cok kolaylasir. Özellikle kara iksir bakımından cok rahat edersinm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan hrm kupa hem karaiksir kasıyorum. yöntemi söyliyim. 17 dev 6 volkyrie 1 pekka +1 pekka klan kalesine alıyorum 14 büyücü. bir zıplama 2 öfke bir şifa.devleri bina ve kara iksire en yakın yerden yollayıp büyücü ile etrafı temizliyorum. duvar yıkıcıyla duvarı kırıp kara iksir deposunun oldugu yere zıplama artı öfke sonra iyileştirme basıyorum.garanti kara iksir + iki yıldız alıyorum en full kb 9 dan. benim binamda 9. seviye bu arada.

• evrensel01 kullanıcısına yanıt
    valkriye ise yariyor mu hocam bendeki 2 seviyede bi kere bile kullanmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

valkriye ise yariyor mu hocam bendeki 2 seviyede bi kere bile kullanmadım

merkeze girdiği zaman öfkeyle birlikte yıkıp geçiyor. Ben kullanıyorum tabi stratejinize de bağlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tüfek sıfırlama Hedef Kağıdı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evrensel01 kullanıcısına yanıt
    hocam bende zıplama kullanmaya basladim ama kralice olacak şahsına munasır hanım büyüye gitmiyor sagdaki soldaki seylere saldırıyor bunu nasıl engellicem. kralice hariç tüm ordu büyüye koşuyor(etrafi temizleyince koyuyorum kraliceyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 29 Haziran 2016; 3:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

hocam bende zıplama kullanmaya basladim ama kralice olacak şahsına munasır hanım büyüye gitmiyor sagdaki soldaki seylere saldırıyor bunu nasıl engellicem. kralice hariç tüm ordu büyüye koşuyor(etrafi temizleyince koyuyorum kraliceyi)

hocam kraliçenin menzili geniş olduğu için genelde çevreyeçi yok etmeden zıplamaya girmiyor. çevreyi temizledikten sonra atabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.