Şimdi Ara

Riven mi ustalaşsam yoksa iloli mi ustalaşsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• llaoide ustalaşcak çok bişey yok riven mainde çok küfür yiyebilirsin riven mainleri çok sevmezler
  • Fiora ve Irelia gibi iki güzel bayan dururken
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    800K riven solo top sal pls
  • 1Lucifer1 kullanıcısına yanıt
    hi im boxbox hi im riven
  • NEEE RİWEN MII GEL BURAYA !

800k Riwen var battlebunnyli hep sağa sola q atıp mınyın kaçırırım duvardan zıplamaya çalışıp faillerim ama işte bunlar hep 800k dan animasyon iptal ettimi sanar ama sadece gülme spamlarım ilk item yoğumu bazEn FAHŞİ HİTRA yaparım feykır baba midde riwen oynadı bende denedim 0/31/0 gittim ama 800k yım 801k olunca prolaşacagıma eminim oyundaki niçkim : kickboxkickbox3169 bronz 8 im eqle riwen öğreteyim.
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Eğit beni ABİİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • riven mainlerden bıktık. başka hiro bul
  • 801k yapıcam riveni azmettim.
  • Riven mainleyeceksen de ctrl 6 spamla her adım attığında
  • Illai mainle riveni lanede paramparca ediyor 1v2 1v3 1v4 bile atarsin e tutturup u atarsan kisacasi izi win

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illaoi daha güçlü riven çöp
  • Riven illaoi'ye karşı durabilen bir kaç melee champ'den birisi, hatta counterlıyor bile. Eğer kütük gibi kafa ata ata savaşıyorsanız adamla ve kendinize Riven main diyorsanız, siz Riven main değil Lewo mainsinizdir.

Illaoi güçlü çar da lane'den sonra bir şeye yaramıyor pek. Riven'ı adam gibi oynamak için ise çooooooooooooooooooooook daha fazla oyun atman lazım. O yüzden illaoi daha ağır basıyor. Hem kolay öğrenirsin hem etkili olur.
  • Irelia varken top lanede başka hero oynanmamalı bence. Aşırı güçlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Irelia varken top lanede başka hero oynanmamalı bence. Aşırı güçlü.

Rumble

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Riven illaoi'ye karşı durabilen bir kaç melee champ'den birisi, hatta counterlıyor bile. Eğer kütük gibi kafa ata ata savaşıyorsanız adamla ve kendinize Riven main diyorsanız, siz Riven main değil Lewo mainsinizdir.

Illaoi güçlü çar da lane'den sonra bir şeye yaramıyor pek. Riven'ı adam gibi oynamak için ise çooooooooooooooooooooook daha fazla oyun atman lazım. O yüzden illaoi daha ağır basıyor. Hem kolay öğrenirsin hem etkili olur.

Laneden sonra is yapmazmi dediniz yanlismi duydum ben ne kolsuzlari tasidm 4 14 ormancimi dersin 0 6mid mi dersin tf de bir u actinmi 1v5 bile atarsin kasmissan, rivende atamzsin illaoi ile her turlu atarsin. Ayrica Cogu oyuncu illaoi nin hasarini bilmez 6 levelde gank gelirler illaoi 2 sinide keser gönderir cok basima geldi bu olay aacma bir hasari var orasi ayri
    Bu mesaja eklenen görseller:

• ertu2332 kullanıcısına yanıt
    Yanlış alama ama ligin ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Lucifer1

Yanlış alama ama ligin ne?

Kardeş ligi napicaksin ben elmas oyuculardan gorerek main yptim tfde ne kadar etkili oldugunu gördüğüm Icin anladin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertu2332 -- 10 Ağustos 2016; 11:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu2332

quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Riven illaoi'ye karşı durabilen bir kaç melee champ'den birisi, hatta counterlıyor bile. Eğer kütük gibi kafa ata ata savaşıyorsanız adamla ve kendinize Riven main diyorsanız, siz Riven main değil Lewo mainsinizdir.

Laneden sonra is yapmazmi dediniz yanlismi duydum ben ne kolsuzlari tasidm 4 14 ormancimi dersin 0 6mid mi dersin tf de bir u actinmi 1v5 bile atarsin kasmissan, rivende atamzsin illaoi ile her turlu atarsin. Ayrica Cogu oyuncu illaoi nin hasarini bilmez 6 levelde gank gelirler illaoi 2 sinide keser gönderir cok basima geldi bu olay aacma bir hasari var orasi ayri
    Bu mesaja eklenen görseller:

Darius garen fightlarda ne kadar iyiyse illaoi de o kadar iyi

• Tabiki riven oyundaki en iyi soloq champidir illa bana profili attirtmayin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.