Şimdi Ara

Riven mi ustalaşsam yoksa iloli mi ustalaşsam? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardesim illoide ustalasak birsey yok. 1 2 mac at kavrarsin. Riven mekaniktir. 3 ayri combo stili vardır. Sadece fast q comboda tamamen ustalasmam 1 haftamı aldı. Ama suan metada yeri yok. Free kazanmak istiyorsan illoi tavsiye ederim. Irelia da tavsi ederim. Pro herodur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Lucifer1

atarmsın?

http://tr.op.gg/summoner/userName=%C4%B0ngworFly
  • İşyerindeyim dosya açamıyorum gösel ekle mesaja
  • YAŞU ZED RIWEN LEE SONG WAYEN. ADAM KUTSAL İTTİFAĞI KURMUŞ

Adam yürüyen mem resmen

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    brand,iloli,zac, twich ve braumla o ittifağı kırabiliriz bence
  • ertu2332 kullanıcısına yanıt
     Riven mi ustalaşsam yoksa iloli mi ustalaşsam?
    evet illaoi late'de benden çok daha fazla iş yaptı geldi baron çaldı 1v5 penta attı o yüzden kaybettik.
    yoksa karşıdaki yaşuu hiç bir iş yapmadı. ne biliyim bizim takım ashe'e peel yaptı haritada görüş eksiğimiz yoktu. sırf illaoi olduğu için kaybettik oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

Riven mi ustalaşsam yoksa iloli mi ustalaşsam?
    evet illaoi late'de benden çok daha fazla iş yaptı geldi baron çaldı 1v5 penta attı o yüzden kaybettik.
    yoksa karşıdaki yaşuu hiç bir iş yapmadı. ne biliyim bizim takım ashe'e peel yaptı haritada görüş eksiğimiz yoktu. sırf illaoi olduğu için kaybettik oyunu

Dalga gecmissinde demekki sende iyi degilmisson 15kil almissin boşa,yasuo tasimis takimi sende tasiyaydin

yasuo taşıdı veya mükemmel oynadım diyen mi var? takımca kötü oynadık kaybettik. benim dediğim illaoi hiç bir işe yaramadı . Adamın takıma katkısı kamyon minyon kadar. Lane ittir öl.
    Genel olarak Illaoi hakkında konuşmak gerekirse de immobile+skillshotları çok yavaş atıyor dodgle'aması kolay. Karşısında nasıl oynayacağını bldiğinde de ne lanede ölüyorsun ne de tf'ye katkısı oluyor
  • quote:

yasuo taşıdı veya mükemmel oynadım diyen mi var? takımca kötü oynadık kaybettik. benim dediğim illaoi hiç bir işe yaramadı . Adamın takıma katkısı kamyon minyon kadar. Lane ittir öl.
    Genel olarak Illaoi hakkında konuşmak gerekirse de immobile+skillshotları çok yavaş atıyor dodgle'aması kolay. Karşısında nasıl oynayacağını bldiğinde de ne lanede ölüyorsun ne de tf'ye katkısı oluyor

Soyle dusun butun yasuo oynayanlar iyimi hayır sana iyi oynayani denk gelmis belki oadam fazla oynamiyordur karekteri bilmeyebilir sana kotu oynayan birisi gelmiştir tipki kotu yasuo oynayanlarin geldigi gibi

sana ne kadar dil döksem de laf anlatamıyacağımın farkındayım. Sen oyna illaoi'ni bir gün olur da karşıma falan gelirsen sana illaoi'ye karşı lanede nasıl oynanır, late'de illaoiden fazla nasıl iş yapılır detaylıca anlayaım. İyi oyunlar sana ^^
  • quote:

sana ne kadar dil döksem de laf anlatamıyacağımın farkındayım. Sen oyna illaoi'ni bir gün olur da karşıma falan gelirsen sana illaoi'ye karşı lanede nasıl oynanır, late'de illaoiden fazla nasıl iş yapılır detaylıca anlayaım. İyi oyunlar sana ^^

Her heronun eksik yonu vardir hocam onemli olan o yonleri kapatmak sizede iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.