Şimdi Ara

Kara Kule vizyona girdi; ilk yorumlar paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriyi okumadım fakat filmi çok beğendim.Sanırım kitap beklentiyi inanılmaz yükselticek kalitede

• Hikaye güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriyi okumuş biri olarak diyorum ki kitabın (Gunslinger - Silahşör) sineması değil. Ana fikir aynı ama senarist ya da yönetmen ayrıntıda kendi hikayesini yazıp çekmiş. Hareketli sahnelerle dolu bir film değil. Gerçi kitap aynen sinemaya aktarılsaydı da o kadar hareketli olmazdı. Zira Roland'ın Kara Büyücüyle amansız savaşını değil çoğunlukla Roland'ın Kara Büyücüyü takibini ve Jake ile buluşmasını izlerdik.

Çok beğenmedim ama izlenebilir bir film. Ben (geçmiş tecrübelerden) "çok kötü ya da kitapla alakası olmayan bir filme gidiyorum" güdüsü ile gittiğimden sonuç hayal kırıklığı olmadı. :)

Serinin kalanını da bu şekilde çekerlerse yazık olur Kule'ye.

• Kara Kule gibi efsane bir seriyi okuyan hiç kimse bu filmi beğenemez diye düşünüyorum. Bari süresini biraz uzun tutsaydınız. Daldan dala atlayarak gidiyor film. 95 dakika nedir ya? Seriyi okuyan Kara Kule'nin ne olduğunu bilir, anlatmaya bile gerek yok ama seriyi okumayan birinin gözünde de bu film sayesinde "film böyleyse kitaplar bir cacık değildir" iması oluştu. Burada tek suçlu Stephen King'dir. Usta hayatının eserininin bu şekilde sunulmasına nasıl izin verdin hala aklım almıyor.

• Fragmanı izleyebildim daha. Ve kitapla alakası bile olmadığını söyleyebilirim. Bir yolculuk ve büyüme hikayesini fantastik aksiyona çevirmişler.

• Fragmanı izledim gayet başarılı bence. Beğenmeyen arkadaşlar ne bekliyorlar acaba gerçekte olmadıgi mi

• Yönetmen kitabı neresi ile okumuş bi açıklasın lüten ???

• Kitap ile film siyah ile beyaz kadar farklı... İzlemediyseniz sakın gitmeyin.. Hüsrannnna uğrarsınız..

• Fragmanı beğendim ama serili olmalı.
  • Geçen gittim beğenmedim açıkcası. Çok aceleye gelmiş gibi.
  • sabret :)

• Vasatın üstüydü bana göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Artık insanlar beğendiği filme 10, beğenmediğine 1 veriyor. Aradaki puanların hiç önemi kalmamış gibi. Bence ortalam bir filmdi. Kitap uyarlaması olarak bakılırsa, kitaba uygun olmadığı için kötü diyebiliriz. Yine de 19 falan çok düşük. Bu yıl aynısı Mumya filmine de yapıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle başarılı bir senaryoyu b*k ettikleri kanaatindeyim.

• Berbat bir film olmuş. Sir stephen king, böyle berbat bir filme nasıl izin verebildiniz? Çok ucuz bir yapım. Buram buram popülarizm kokuyor. Hele o berbat sonuna ne demeli... adamlar kesip atmış tüm seriyi. Keşke izlemeseydim.

• Berbat olmuş diyenlere bakmayın açın izleyin güzel film.Yok kitabını okumayan kara kuleyi anlamazmız yok kötü olmuş.Filim güzel dikkatli izleyen anlar herşeyi ben beğenmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.